Csináltam egy honlapot de nemtudom hogy kell feltölteni
tartalommal?!
Figyelt kérdés
csináltam egy honlapot de nemtudom hogy kell feltölteni tartalommal. www.manga-art.co.cc
hogy van ez? regizni kell egy tárhelyre és oda feltölteni a tartalmat?... és ha igen hogy kell elkészíteni? milyen progival?
2011. okt. 19. 18:00
1/10 anonim válasza:
mi a fene???
2011. okt. 19. 18:09
2/10 A kérdező kommentje:
nem értesz hozzá vagy a kérdést nem érted?:)
2011. okt. 19. 18:15
3/10 anonim válasza:
A kérdést nem igazán értem, de megpróbálok rá választ adni.
Regisztrálsz egy neked tetsző tárhelyre. (uw.hu, atw.hu stb...)
Az elkészített oldaladat FTP-n keresztül kell feltölteni a tárhelyre, de szerintem a vezérlő panelbe lesz leírás hogy hogy is csináld.
www.manga-art.co.cc < ezt meg nem tom miért írtad. Ez csak egy url ami nem mutat létező weboldalra.
2011. okt. 19. 18:21
4/10 anonim válasza:
Ha csináltál egy honlapot, azt jelenti hogy egy html vagy php formátumú vázat adattal, tartalommal töltöttél meg. Az, hogy regisztráltál egy ingyenes domain-t és tárhelyet, az nem weboldal, csak egy lehetséges tárhely egy weboldal számára. Lényegében még nincs semmid a weboldal részéből, amit először a gépen kell létrehozni, megszerkeszteni a választott és megtanult kódokból felépíteni. Az, hogy te nem ismered vagy tudod használni például a HTML-nyelvet, azt a válaszolók sem fogják helyetted megtanulni és alkalmazni. Legfeljebb tanácsot lehet adni, hogy milyen programot használj, amiben egy weblapot létre lehet hozni, például NVU, Kompozer, adobe dreamweaver. Majd ha ezekben a programokban elkészítetted a weblapot, akkor a regisztrált szolgáltató által megadott webtárhelyre kell FTP-kapcsolaton keresztül a kész weboldalt feltölteni úgy, hogy az index.html vagy php a tárhely gyökerében legyen elhelyezve, és a tartalom elhelyezés ehhez a faszerkezethez igazodjon. Ha pedig kész, akkor majd a regisztrált webcímet ha valaki beírja a böngészőjébe, akkor fog betölteni az általad készített weblap.
2011. okt. 19. 18:44
5/10 2xSü válasza:
Az NOD32 szerint az oldal vírusos!
2011. okt. 19. 19:31
6/10 A kérdező kommentje:
Igen azt tom hogy a domain az a webtárhelyre mutat...És ezekhez a progikhoz kell vami tudás?...
2011. okt. 19. 20:26
7/10 anonim válasza:
inkább felejtsd el örök életre hogy weblapot akartál csinálni...
2011. okt. 19. 20:29
8/10 A kérdező kommentje:
:O milyen kedves!!...Eddig te segítettél a legtöbbet!
Miért nem szaladgál minden utcán ilyen **** mit te?...ó várjunk de mégis :O
Máskor a kérdésre válaszolj köszi...
Mellesleg van aki megcsinálja nekem csak szerettem volna kipróbálni hogy milyen lehet készítenni...
(bunkó)
2011. okt. 19. 20:43
9/10 anonim válasza:
Regisztrálj valami ingyenes "weboldal készítőre".
Pl.: www.mindenkilapja.hu , www.ucoz.hu
2011. okt. 19. 20:44
10/10 anonim válasza:
Ne haragudj de felhúzza az embert mikor egy héten 5-10 olyan ember van aki azt várja hogy gyk-n keresztül taníts meg neki mindent, amiről amúgy fingja nincs...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!