Komolyan ekkora hisztit kell csapni, mert valaki nem tekint himnuszként egy középszerű pop számra?
Megint fordítva ültök a lovon.
Én Fideszes vagyok és nem szoktam hallgatni ezt a számot és Himnusznak se tartom, DE nem is kezdem el szídni meg lejáratni a számot.
Az a baj, hogy elkezdtétek pocskondiázni a zenét.
Igazából soha életemben nem hallottam ezt a számot, csak most a stadionavatón. De ezután sem fogom hallgatni, ahogy előtte sem tettem.
Felállni pedig egyedül a Himnuszra fogok. Szóval megértem a fityeszesek hisztije miatti értetlenségedet. Lehet ők már erre a számra ... Inkább nem írom le, mert jelentik hozzászólásomat :)
Engem pont azok provokálnak, akik felállnak erre a számra, mintha nemzeti Himnuszunk lenne.
Kérdező, megint lehagyod a történet elejét, a lényeget. Az "úgy kezdődött hogy VISSZAütött..." mesét próbálod beadni és másokkal elítéltetni hogy VISSZAütnek.
Nem kellett volna nyilvánosan, írásban belerúgni azokba akiknek fontos volt az az esemény és akik számára felelmő élmény volt azt a dalt állva hallgatni, énekelni.
Ha beállsz a B középbe és a fradisok állva éneklik a csapatuk indulóját te meg nem teszed - semmi gond. De ha nekiállsz szidni őket emiatt és köpködni a fradit is meg az indulójukat is, akkor nem csodálkozol ha laposra vernek miatta, ugye? Itt sem történt más. Valaki provokált, hogy megüssék. Te meg hisztizel amiatt hogy meg ugyan nem ütötték, de elmondják hogy mennyire ostobán viselkedett.
Igazad van!
Nenhagyd hogy fel kelljen állnod! 💪
Te egy derék fiatal európai horthyellenes antifasiszta vagy😎🇪🇺🇪🇺🇪🇺🇪🇺
2022ben meg szavazz a jobbik által (is)támogatott közös listára! 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!