Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mikor lehet...

Magyarországon mikor lehet majd bitcoinban is adózni?

Figyelt kérdés
A forint centralizált, elavult és béna. A jövő a kriptovalutáké.
2019. aug. 28. 18:36
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯
 201/324 anonim ***** válasza:
13%
velem kever téged. de én se azt mondtam, hogy sokszorosítható, hanem hogy még nincs kibányászva mind a 21 millió s jelenleg is folyik a bányászata. ez nagy különbség.
2019. szept. 3. 20:58
 202/324 A kérdező kommentje:

"Linkeltem az aranytartalékot. Tehát van mögötte valami? Igen van.":

1. Az arany kevés ahhoz, hogy fedezze a dollárt.

2. A linkben amit írtam, leírják, hogy 1971 óta már ki se adnak aranyat a dollárért, tehát szó sincs arról, hogy az arannyal a dollárt akarnák fedezni.

3. Sajnos nagy az esélye, hogy az arany már rég nincsen ott, csak a bennfentesek hazudnak.

"Egy szóval se beszéltem hamisításról. Vagy ha igen, kérlek, mutasd, időponttal együtt.

Arról beszéltem, hogy a developer guide-től függetlenül ugyanúgy tud majd inflálódni a bitcoin is. Ez pedig teljesen igaz, függetlenül attól, hogy a 44%-os közgazdasági analfabéta idióta miket hord össze.":

Oké, 123as válasz:

"Amíg fizikális pénzt lehet hamisítani, kisapám, addig virtuális pénzt ezerszer inkább lehet.

Tudod miért? Azért, mert a virtuális pénznek nincs pl. sorszáma. A bankjegynek pedig van. Akárcsak vízjele, és egyéni azonosítója is. A pénzhamisítók döntő többsége ezen bukik be."

2019. szept. 4. 08:06
 203/324 A kérdező kommentje:

"Nem valuta. Kriptovaluta. A két fogalom NEM szinonimája egymásnak, annyi közük van egymáshoz mint a belsőszerv-lépnek a méhek lépéhez.

A bitcoin tehát NEM valuta, ugyanis egyetlen ország sem jegyzi hivatalosan.":

Én valuta alatt a currency -re gondolok, nem a fiat currencyre.

"Az ethereum már rég bedőlt, úgyhogy sikerült itt döglött lóra tenned.":

Én csak azt írtam, hogy nem értek hozzá. Egyébként épp egy major upgrade előtt áll és kifejezetten jól van.

"Senki nem akarja az aranyat valuta helyett.":

Pedig sokan, akik nem ismerik a bitcoint, még most is azt akarják.

"Az arany mögött az van, hogy SOHA de SOHA nem lesz belőle akkora mennyiség, hogy el tudjon értéktelenedni.":

Pontosan. És ugyanezt még sokkal jobban tudja a bitcoin is, hiszen abból SOHA de SOHA nem lesz több, mint 21m.

"A bitcoin sokszorosítható, ezt még a 44%-os idióta is elismerte, miután többször egymás után is önellentmondáson kaptam.

Most gondolom az jön, hogy "hádde az arany is sokszorosítható". Persze, több milliárd dollárért, atomtechnikával felszerelt nanolaboratóriumban. Ahol a legkevésbé se éri meg.":

Na és itt buktál le, hogy nem olvastad még a white papert se. Ellenkező esetben ha az informatikát nem is érted, legalább annyit tudnál, hogy mivel fogok érvelni(a bitcoin ugyanúgy véges, mint az arany).

2019. szept. 4. 08:16
 204/324 A kérdező kommentje:

"Akkor jöjjön az ellenpélda. 2000 előtt mindenki odavolt, hogy itt az űrkorszak, lesznek légdeszkák...

És mi valósult meg ebből? A nagy büdös semmi.":

Viszont helyette jött az internet, ami megváltoztatja a világot. Ha hagyjuk/segítünk neki pl a bitcoin adoptálásával, az új lökést adhat az emberi fejlődésnek.

"Ami úgy néz ki mint egy kacsa, úgy jár mint egy kacsa, és úgy beszél mint egy kacsa, akkor az egy KACSA.":

A blockchain based neurális háló alapú önvezető bevásárlókamion, amiben majd csak az én ethereum tokenemmel lehet fizetni, úgyhogy lécci vegyél tipusú vállalkozások tényleg azok és ezekről szól a blockchain hajó. Egyébként emiatt vagyok bizalmatlan magávál az ethereummal kapcsolatban is. Én csak a peer to peer blockchain alapú cash projektekben hiszek, a több bs.

Szerencsére ilyenből is van bőven.

"Egyetemet te max. akkor láttál, amikor az építkezésén keverted a maltert.":

Én az egyetemet otthagytam 4 félév után, mert láttam, hogy nem 90% -ban elavult dolgokat tanulunk és egyébként is csak egy elavult lehúzás az egész. A peachesben ugyanazt a partit megkapom 2000Ft -ért ha mindenképp inni akarok.

"Ez pedig egy az egyben a konteós oldalakra tartozik, a "Hitler földönkívüli volt és a Holdon él" meg a "légüres térben kongott a Hold" ökörségek közé.":

Oké, akkor szeretném meglátogatni az amerikai egyesült államok kincstárát, hogy láthassam az aranyat. Gondolom megtehetem, mert egy demokratikus államban HA NEM, AKKOR AZ NINCS OTT.

Mellesleg a bitcoin meg biztosan ott van ahol mondják és bárki le is ellenőrizheti.

Egyébként meg honnan tudod, hogy a konteok nem igazak?

2019. szept. 4. 08:36
 205/324 A kérdező kommentje:
Egyébként ahogy emlékszem, az egyetemen amikor arról a részről lett volna szó, hogy a pénz hogy keletkezik, azt átugrották, mert "nem fontos". Nyilván a hatalom képviselői nem fogják maguk alatt vágni a fát.
2019. szept. 4. 08:40
 206/324 anonim ***** válasza:
41%
Mert sumákolnak a ponzi sémások. Tipikus MLM-es magtartás.
2019. szept. 4. 15:57
 207/324 anonim ***** válasza:
41%
* magatartás
2019. szept. 4. 15:57
 208/324 anonim ***** válasza:
20%

"És mégis fel lehet törni 2 hét alatt.

Akkor tehát ha valaki annyira fel tudná törni a bitcoinos baromságokat, fel tudná?

Igen. Saját magad bizonyítottad be most az állításoddal, gyakorlatilag saját csapdádba estél.

Csak így tovább, rég röhögtem ennyit!" Ja csak pár milliárd dollár kell hozzá. És még úgy is csak egy esély hogy sikerül, és ha sikerül akkor egy másik esély hogy nyereségesre tudja e magát lopni észreveszik. Biztos ezzel, ilyen sokesélyes dolgokkal fog szórakozni pár milliárd dollár birtokában.

2019. szept. 4. 16:34
 209/324 anonim ***** válasza:
20%

"Amíg fizikális pénzt lehet hamisítani, kisapám, addig virtuális pénzt ezerszer inkább lehet.

Tudod miért? Azért, mert a virtuális pénznek nincs pl. sorszáma. A bankjegynek pedig van. Akárcsak vízjele, és egyéni azonosítója is. A pénzhamisítók döntő többsége ezen bukik be."

Sorszáma valóban nincs mert az egyedi azonosítója nem csak számokból áll hanem betűkből is. Ez azonban a te állításodat cáfolja. De a legérdekesebb az, hogy ezt már megválaszoltam, mégis ugy veszed elő, mintha nem lenne megválaszolva, hogy akik nem akik nem veszik a fáradtságot végigolvasni ezt a sok oldalt azok elhihessék a tudatos hazugságodat. Mert ezután, hogy leírtam s újra ezzel jössz, már nem nevezhető véletlen hazudozásnak, de már trollkodásnak se. Ez tudatos megtévesztés, amit művelsz, a erkölcsileg a csalás egyik válfaja, jogilag nem feltétlenül, mert nem biztos h párosul hozzá anyagi haszonszerzés.

2019. szept. 4. 16:44
 210/324 A kérdező kommentje:

A bitcoinnál sincs betű a sorszámban, csak számjegyekkel ábrázolva túl hosszú lenne a szám.

Egyébként igazából nem a pénznek van sorszáma, hanem a tranzakcióknak. Ebből a válaszból is látszik, hogy a nagyfiunk nem olvasott utána egyáltalán.

2019. szept. 4. 19:52
❮❮ ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!