Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mikor lehet...

Magyarországon mikor lehet majd bitcoinban is adózni?

Figyelt kérdés
A forint centralizált, elavult és béna. A jövő a kriptovalutáké.
2019. aug. 28. 18:36
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/324 anonim ***** válasza:
73%
szerintem csak trollkodik. olyan kérdéseket mond vissza megválaszolatlan kérdésnek, amit már megválaszoltam. s nem valami bonyolult dolgot, amit nehéz megérteni, hanem amit egy egyszerű mondatban el lehet magyarázni. ("21 millio a bitcoin max mennyisége, több mint két harmadát már kibányászták, a maradék bányászata jelenleg is folyik" ebből vezeti le azt hogy nem igaz hogy fix a mennyisége, mert most is egyre többet csinálnak belőle) Nem hiszem, hogy nem fogta ezt fel, egyszerűen csak trollkodik.
2019. szept. 3. 16:22
 192/324 anonim ***** válasza:
20%

De ha jobban belegondolunk az "érveibe"...

Bizonyított dolgoknak lusta utána nézni, majd kitalálja, hogy linkkel bizonyítsuk (!!!) s ha nem 1 db linket adunk be hanem kevesebbet vagy többet akkor csalás az egész... Itt jön az amikor felesleges etetni a trollt.

2019. szept. 3. 16:42
 193/324 anonim ***** válasza:
80%
De legalább jól lehet röhögni :D
2019. szept. 3. 17:41
 194/324 anonim ***** válasza:
7%
Még erre is jó a bitcoin!!! Az arannyal még mulatozni se lehet.
2019. szept. 3. 17:44
 195/324 anonim ***** válasza:
18%

"A bitcoin sokszorosítható"

A bitcoin nem sokszorosithato.

Az arany sokszorosithato de nem eri meg egyelore, hamisitani viszont megeri es meg is teszik, a vilagban meg kvazi vegtelen mennyiseg van belole, hogy a Foldon mennyi van meg belole nem tudni biztosan lehet hogy meg 10 ezer ev mulva se lesz mind kibanyaszva.

2019. szept. 3. 18:39
 196/324 anonim ***** válasza:
59%
a bányászást nem értette meg. az meg én nem értem,hogy miféle ethereum bedőlésről beszél... [link]
2019. szept. 3. 19:01
 197/324 anonim ***** válasza:
36%

"Nem talalta fel, nincs ilyen irva a wikipedia linken hiba hazudozol."

Nyugodtan tagadhatod a tényeket, ahogy eddig is, a saját ostobaságodat illusztrálod vele.

A kutya ugat, a karaván halad.

"Te az aranyra mondtad, megis fele annyit er most az arany mint korabban."

Ekkora ökörség hogy jöhetett ki 1 emberből???

Ahhoz is hülye vagy, hogy a tőzsdeárfolyamokat megnézd, csak lököd a süket dumát, hogy az arany szar, bezzeg a bitcoin...

"Nem allitja senki az ellenkezojet, hiszen az egy teny ha valami nyilt akkor nem lehet titkos."

Nem azok a tények, amiket te önkényesen annak próbálsz beállítani, hogy a súlytalan álláspontodat erősítsék.

"24 hely az automatak szama, egyelore ott tartunk hogy arany automata meg 0 darab van 5000 eve letezik megse lehet vele semmit kezdeni. Online sem tudod atvaltani vagy fizetni vele."

Az ugye megvan, kisapám, hogy aranyat senki nem azért vesz, hogy azzal fizessen, hanem hogy tartsa az értékét?

Online nem tudom átváltani, na bumm. Besétálok egy zaciba, és kész, át van váltva! Hamarabb találok zacit, mint te bitcoin-autómatát.

"Van persze, ahol minimum 5%-ot buksz de ha tort aranykent veszi be akkor akar 50%-ot buksz az arannyal"

Ja hát kisapám, ha te a szar fos ipari aranyat viszed be, akkor ne csodálkozz, hogy buksz rajta. A fúrógép gyémánthegye se ér annyit, mint egy drágakő gyémánt, de számos egyéb dolog mellett ezzel se vagy tisztában.

"bitcoint meg a vilag barmely pontjan 0,15%-os jutalekert valtanak a valtok online a karosszekbol utana barmelyik banki automatabol felveszem."

És nyilván ha mindenki elkezdi használni, véletlenül se fog a 0,15 százalékod felugrani magasabbra. Mert a develóper gájd megmondta, és kész!

Sőt, a kereskedelem se fog árat emelni, mert a develóper gájd jön, és lekaszabolja a csúnyarossz gonosz kereskedőket mind!

Te gyárilag vagy ekkora kretén, vagy anyád ejtett fejre?

"Aranynal meg toled vonjak le hogy ott gubaszt egesz honapban az alkalmazott"

Az alkalmazottat akkor is fizetni kell, ha nem visz be hozzá senki aranyat, szóval ez az állításod is ugyanakkora baromság, mint a többi.

"nagyszeru technologia, kozepkorba valo, hat ott is szuletett nem veletlenul."

Már sokkal régebb óta használják az aranyat az értéktárolásra, kisapám. És mái napig van aranyfedezet, függetlenül attól, hányszor ismétled el ugyanazt a nyilvánvaló hazugságot, hogy aranyfedezet nincs.

Tudod kisapám, a "nem süllyedünk" hajtogatása Atlantiszt se mentette meg, de csináljad csak nyugodtan, én meg jókat szórakozok rajtad.

"Digitalis korba digitalis arany valo."

bitcoin mint digitális arany :DDD április elseje már elmúlt!

"Az arany nevet rengeteg ponzi sema hasznalta, ahogy a kripto nevet is hasznalta par."

Itt nem nevekről van szó, hanem mögöttes termékről, kisapám, hiába csúsztatgatsz.

Az arany szót lehet használták a Ponzi-sémák, de magát az aranyat soha. A bitcoin pedig alapból egy Ponzi-séma.

"Csak a problema hogy emellett az aranyat hamisitjak is"

Tudod kisapám, akinek olyan felszerelésre futja, amivel lehet az aranyat hamisítani, az vélhetően nem aranyhamisítással szerzi a pénzét.

Lehet hamisítani az aranyat, igen, csak épp deficites lesz.

"de a fo problema az arannyal hogy technologiailag a kozepkorba valo, nem az internet vilagaba."

És nyilván egy évezredekig értéktartó, fizikális dolgot majd lecserélnek neked bitcoinra mind, csak mert a bugyuta kis világodban a bitcoin az atyaúristen. Mert az országok mind hülyék, az egész világ hülye, csak nektek, agyamosott piramisjátékos balekoknak van igazatok.

Miért nem költözöl más bolygóra akkor?

"A Bitcoint sem."

Korábban azt állítottad, hogy a bitcoin sokszorosítható, szóval ezt bebuktad. Újabb ellentmondásba keveredtél magaddal. Egyszerűen vicc vagy.

"A windows bonyoultabb mint a bitcoin szoftvere."

És mégis fel lehet törni 2 hét alatt.

Akkor tehát ha valaki annyira fel tudná törni a bitcoinos baromságokat, fel tudná?

Igen. Saját magad bizonyítottad be most az állításoddal, gyakorlatilag saját csapdádba estél.

Csak így tovább, rég röhögtem ennyit!

"USA-ban es Nyugat Europaban eleg nagy szazaleka, Magyarorszagrol is az Amazaonrol kapod a legolcsobban az elektronikai eszkozoket."

És ki a pék fszát érdekli USA meg Nyugat-Európa?

Magyarországról lehet olcsók az elektronikai eszközök, csak épp rádverik a szállítás költségét. Az Amazon mellesleg az egyik legfontosabb, legratyibb online vásárlóoldal. Ha már ennyire kepeszkedsz itt a netes vásárlásba, az EBay-t írtad volna, ha lenne egy kis eszed.

"A bitcoin fohalozat nem arra van kitalalva tovabbra sem hogy te 10 deka parizsit vegyel a boltban. Az a kovetkezo lepes."

Addig álljál te féllábon, kisapám, amíg eljön ez a "következő lépés"...

A hozzád hasonló fogalmatlan idióták ígérték 2000-re a repülő autót és a fúziós erőművet.

"A fuzios eromuvel szemben ez mar mukodik pedig par eve meg gondolat sem volt."

Akkor mutass kérlek működő, termelő fúziós erőművet. Csak EGYET.

A Wiki szerint ugyanis még egy ilyen se létezik. Úgyis annyira mutogatsz ujjal a Wikire, hát most megint a saját csapdádba esel.

[link]

Látszik, hogy az energiatermelésről is annyi fogalmad van, mint a közgazdaságtanról. A nagy büdös semmi.

"Jo lenne az arany, csak hat technologiailag szart sem er a maganszemelyeknek."

Az arany többek közt arra jó, kisapám, hogyha hiperinfláció lesz, akkor megélj belőle. Tehát a magánszemélyeknek igenis jó, mert saját önálló belső értékkel bír, amit minden ország elismer.

Tudod kisapám, készpénzt, értékpapírt rugdostak már az utcán. Aranyat nem. De azért köpködj csak nyugodtan a középkori elmaradott aranyra, a gazdaság leszarja, miben hiszel és miben nem.

"A maganszemelyeknek meg marad a bitcoin aminek nincsenek ilyen hatranyai mint az aranynak hogy nem lehet ellenorizni es nem lehet transzportalni online es ingyen."

Ilyen hátrányai nincsenek, van neki helyette más, amiket korábban már felsoroltam. Mégegyszer nem írom le, neked amúgyis fölösleges, mert belekezdesz a vak hívő konok tagadásába.

"szerintem csak trollkodik"

Kisapám, itt te vagy az, aki következetesen bizonyította az ostobaságát, legyen szó közgazdaságtanról, informatikáról, vagy épp energiatermelésről. Úgyhogy itt te vagy a troll.

"olyan kérdéseket mond vissza megválaszolatlan kérdésnek, amit már megválaszoltam"

Ja, csak épp a válaszod köszönő viszonyba nincs a valósággal.

"nem valami bonyolult dolgot, amit nehéz megérteni, hanem amit egy egyszerű mondatban el lehet magyarázni."

Az egész közgazdaságtan egy icurka-picurkát bonyolultabb annál, amit te a kis masinád előtt bányászgatva elképzelsz, szemmel láthatóan nem is értesz hozzá, de azért nyugodtan csinálj úgy, mintha te bármilyen frankót megmondtál volna itt bárkinek.

"Nem hiszem, hogy nem fogta ezt fel, egyszerűen csak trollkodik."

Egyszerűen csak te vagy fanatikus ostoba piramisjátékos, és nagyon nem tetszik neked, hogy kilóg nálad a lóláb. Mit a lóláb, bmag, nálad a ménes lóg ki...

Az elmúlt 20 oldalon keresztül hányszor kaptalak hazugságon, önellentmondáson? És te trollozol le másokat, te szerencsétlen :DDD megaLOL!

"Bizonyított dolgoknak lusta utána nézni, majd kitalálja, hogy linkkel bizonyítsuk"

Semmit nem bizonyítottál, kisapám. Szakmai oldalból egyet se mutattál, csak a bugyuta MLM-mantrát, ténytagadást, ujjal mutogatást kapjuk tőled. Unalmas.

"Itt jön az amikor felesleges etetni a trollt."

Akkor kisapám, fogd magad szépen, eredj a pénzügyminisztériumhoz, és ott add elő a bitcoinos magáncirkuszodat. Persze úgyse fogod, ahhoz te túl pici halacska vagy, hogy a pénzügyi rendszert megreformáld, csak itt próbálod téríteni a balekokat. Igazi MLM-zombi tempó.

"Az arannyal még mulatozni se lehet."

Rajtad viszont remekül lehet szórakozni. Úgyis itt az egyetem, kinyomtatom a komplett beszélgetést, és odaadom egy közgazdászprofesszornak a karon, visítva fog röhögni rajtad, aztán megkérdezi, ki volt az az idióta, aki neked szavazati jogot adott.

"a vilagban meg kvazi vegtelen mennyiseg van belole"

Földrajzhoz is totálisan hülye vagy, köszi, hogy illusztrálod.

Végtelen mennyiségű arany, hogyne :D sőt, az olaj és a szén se fog soha kifogyni!

És ez nevez engem trollnak :D Beszarábia.

2019. szept. 3. 19:06
 198/324 anonim ***** válasza:
20%
"Magyarországról lehet olcsók az elektronikai eszközök, csak épp rádverik a szállítás költségét. " Free shipping Addig álljál te féllábon, kisapám, amíg eljön ez a "következő lépés"... ez már eljött "Az arany többek közt arra jó, kisapám, hogyha hiperinfláció lesz, akkor megélj belőle." na pl. ezért nevezik a bitcoint digitális aranynak "Semmit nem bizonyítottál, kisapám. Szakmai oldalból egyet se mutattál," ez tényleg ennyire hulye? gyakorin bizonyitani??? ráadásul már rég bizonyitva van csak utána kellene járnia... mindenre nem válaszolok, főleg arra nem ami már meglett válaszolva, csak nem fogtad fel.
2019. szept. 3. 19:41
 199/324 anonim ***** válasza:
20%
miért is nekem kellene gyakori hozzászolásban bizonyitani azt amit már bizonyitottak? és még engem nevez trollnak...
2019. szept. 3. 19:43
 200/324 anonim ***** válasza:
13%

Tovabbra sincs ilyen irva a wikipedia linken hiba hazudozol, de nyugodtan bemasolhatod csak nincs mit ugye.

"ökörség"

Tovabbra is teny, hogy volt az arany erteke 2000 mostani dollar is, most meg 1500-ert hozzad vagjak. Tehat a hulye te vagy.

"aranyat senki nem azért vesz, hogy azzal fizessen, hanem hogy tartsa az értékét?"

Nem tartja volt mar 2000 dollar is most meg kevesebb. Bedolt a cucc.

"Online nem tudom átváltani, na bumm. Besétálok egy zaciba, és kész, át van váltva! Hamarabb találok zacit, mint te bitcoin-autómatát."

Bitcoinnal nem kell setalni sehova a karosszekbol at lehet valtani online 0,15% jutalekert, te meg fizeted a zaciban 5-50%-os jutalekot a sorbanallas utan 50 fokban. Ha szerencsed volt es nem trombitarezt soztak rad amikor vetted szinten 5-50%-os jutalekot fizetve vasarlaskor is.

"És nyilván ha mindenki elkezdi használni, véletlenül se fog a 0,15 százalékod felugrani magasabbra."

Pont hogy akkor megy le mar most is minnel tobbet kereskedik valaki annal lejjebb megy a kezdeti 0,15%, logikusan hiszen a rendszer fenntartasa majdnem ugyannyiba kerul a valtonak akkor is 100 user van es akkor is ha 200. A valtok kozotti verseny meg meg lejjebb nyomja.

"a kereskedelem se fog árat emelni"

A kereskedelem most fizeti az 1-3%-ot a bankkartyas fizetesek utan a bankoknak ha csak 0,15%-ot kene fizetniuk akkor pont hogy lejjebb megy az ar.

"Az alkalmazottat akkor is fizetni kell, ha nem visz be hozzá senki aranyat"

Ha nem viszi be senki akkor bezar a bolt. De szerencsere itt vagy te aki szeles mosollyal 5-50% jutalekot fizetve valtja be az aranyat igy van mi ennie az otvosnek honap vegen.

"mái napig van aranyfedezet"

Aranyfedezet nincs, aranytartalek van. Ket kulon dolog. A dollar mogott a hit all ra is van irva, "in god we trust", meg az is ra van irva hogy adossagot egyenlithetsz ki vele. Nem valthatod be aranyra.

"nem nevekről van szó, hanem mögöttes termékről"

De nevekrol van szo. A bitcoint nem tudod ponzihoz hasznalni mivel nyilt rendszer, kozponti szereplo nelkul, konkret szabalyokkal. Hiaba obegatsz errol.

"Lehet hamisítani az aranyat, igen, csak épp deficites lesz."

En irtam hogy nem eri meg egyelore. Jo hogy elismetelted. Ahogy a bitcoin eseteben sem eri meg az 51% tamadas ugyanezen ok miatt, digitalis arany.

"nyilván egy évezredekig értéktartó, fizikális dolgot majd lecserélnek neked bitcoinra mind, csak mert a bugyuta kis világodban a bitcoin az atyaúristen"

A kenyelem miatt cserelik. Ahogy a lovat is lecsereltuk autora pedig 10000 eve velunk volt meg az postagalambot is emailre.

"Korábban azt állítottad, hogy a bitcoin sokszorosítható"

Nem allitottam soha ilyet. Van itt masik 43%-os ha arra alapozod, en ekezet nelkul irok ha nem tunt fel. Bitcoin nem sokszorosithato meg az 51%-os tamadassal sem.

"És mégis fel lehet törni 2 hét alatt. ... Akkor tehát ha valaki annyira fel tudná törni a bitcoinos baromságokat, fel tudná?"

Mint irtam a windows bonyolutabb rendszer, minnel bonyoltabb valami annal tobb benne a hiba. A bitcoint nem tudod feltorni mert decentralizalt. A hibakrol meg irtam miert nem okozhatnak gondot ha betartod a szablyokat. A bitcoin szoftvereben pl. automatikus frissites sincs pont azert hogy ha a weboldalra kartekony kod kerulne fel akkor sem terjedne el automatikusan.

"csak épp rádverik a szállítás költségét"

Szallitasi koltseggel egyutt olcsobb.

"Az Amazon mellesleg az egyik legfontosabb, legratyibb online vásárlóoldal"

Legfontosabb vagy legratyibb? A Fold 3. legnagyobb vallalata a legratyibb weboldalu, bizonyara mindenki hulye aki hasznalja csak te vagy helikopter.

"amíg eljön ez a "következő lépés"..."

Mint irtam ez mar megvalosult es mar hasznaljak is.

"Akkor mutass kérlek működő, termelő fúziós erőművet. Csak EGYET."

A fuzios eromuvel szemben ez mar mukodik pedig par eve meg gondolat sem volt ahogy irtam. Probald meg ertelmezni amit olvasol.

"Az arany többek közt arra jó, kisapám, hogyha hiperinfláció lesz, akkor megélj belőle."

Most is van hiperinflacio Venezuelaban. Dollart es bitcoint hasznalnak. Az aranytartalekot meg a nagyvezir eladta az oroszoknak mert hat miert ne kellett neki a penz. Latom sokat ert vele az orszag hogy volt aranytartalek, semmit nem lattak belole az emberek.

"Ilyen hátrányai nincsenek"

De vannak, eled raknak egy 1 kilos aranytombot semmit nem tudsz kezdeni vele. Fogalmad sincs rola valodi vagy sem. Letorni se tudsz belole egy fel diszno arat, hogy fizess vele. Transzportalni szinten nem tudod online. Elavult technologia.

A Bitcoin tudja mindezt.

"Végtelen mennyiségű arany, hogyne :D"

Latom nem ismered a kvazi szo jelenteset. Taps. Meg a Foldon is tultermeles van aranybol mert csak 5%-at hasznaljak fel ertelmes celokra a tobbi porosodik valahol. Igy a 95%-a az aranak lufi. A vilagban meg kvazi vegtelen mennyiseg van tovabbra is.

2019. szept. 3. 20:51
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!