Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mikor lehet...

Magyarországon mikor lehet majd bitcoinban is adózni?

Figyelt kérdés
A forint centralizált, elavult és béna. A jövő a kriptovalutáké.
2019. aug. 28. 18:36
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/324 anonim ***** válasza:
70%
* 71-es.
2019. szept. 1. 01:36
 152/324 anonim ***** válasza:
18%

"sz sincs benne valutárol vagyis te hazudtál."

Burkoltan azt próbáltad ecsetelni, kisapám, hogy nem kell hozzá bank, karbantartás, meg úgy egyáltalán semmi. Lefordítva ez azt jelenti, hogy a kukába a készpénzzel, a bitcoin a jövő.

Utólag mostmár hiába magyarázod a bizonyítványt, ezt csúnyán bebuktad. A hazug embert ugye hamarabb utólérik...

Azok után, kisapám, hogy az aranyfedezet létezését is kapásból letagadtad, te ne nagyon nevezzél másokat hazugnak, okés?

Az egy dolog, hogy full sötét vagy ahhoz, hogy bármiféle pénzügyi-közgazdasági kérdéshez hozzászólj, de hogy utólag még át próbálod írni a történelmet, és a másikat beállítani hazugnak, az szimplán gyomorforgató.

Még a lapos Földes elmeháborodottak se ennyire buták. Te már komolyan orvosi eset vagy a kényszeres hazudozásoddal.

2019. szept. 1. 01:40
 153/324 anonim ***** válasza:
20%

""Azok után, kisapám, hogy az aranyfedezet létezését is kapásból letagadtad, te ne nagyon nevezzél másokat hazugnak, okés?""

megint keversz a kérdezőval.

vagy

szándékosan hazudsz.

majd megint elöveszel egy linket ahol nem is ezt irom s ugy teszel mintha "lebuktattél" ez politikusok ocska trukje, arra spekullsz h nem olvassák végig s nem derul ki hogy hazudsz?

2019. szept. 1. 01:48
 154/324 A kérdező kommentje:

"Amíg fizikális pénzt lehet hamisítani, kisapám, addig virtuális pénzt ezerszer inkább lehet.

Tudod miért? Azért, mert a virtuális pénznek nincs pl. sorszáma. A bankjegynek pedig van. Akárcsak vízjele, és egyéni azonosítója is. A pénzhamisítók döntő többsége ezen bukik be.":

Ez most tényleg teljesen komolyan leírod úgy, hogy olvastad a developer guide -ot? Szerintem vagy trollkodsz, vagy hazudsz, de a második esetben abból az energiából, amikből ezeket a kommenteket is leírod, simán utánaolvashattál volna a bitcoinnak, így tudnál értelmesen is vitázni. Szerintem egy troll vagy.

2019. szept. 1. 08:04
 155/324 A kérdező kommentje:

"aranyfedezet létezését is kapásból letagadtad":

Aranyfedezet gyakorlatilag már nincs 150 éve, hiszen már 100 éve is sokkal több pénz volt forgalomban, mint amennyi arany volt mögötte, 1971 óta pedig már ki se adnak aranyat a dollárért, tehát a dollár mögött SEMMI nincs.

Igaz a forintról nem olvastam, de ha ott Amerikában, a világ egyébként legszabadabb és legdemokratikusabb országában sincs semmi a pénz mögött, nem hinném, hogy Matolcsi piramisjátéka mögött lenne.

2019. szept. 1. 09:37
 156/324 anonim ***** válasza:
20%
"Ez most tényleg teljesen komolyan leírod úgy, hogy olvastad a developer guide -ot?" Nem olvasta. Ha olvasta volna akkor sokminden más is tudna.
2019. szept. 1. 10:29
 157/324 anonim ***** válasza:
70%
még én se olvastam, nemhogy ő....
2019. szept. 1. 19:35
 158/324 A kérdező kommentje:
Pedig valamelyik válaszában ezt hazudta szerencsétlenje.
2019. szept. 1. 22:22
 159/324 anonim ***** válasza:
20%
mivel még nem olvastam l nem tudom mi van benne. benne van pl. a 21 milliós maximum bitcoinszám?
2019. szept. 1. 22:48
 160/324 anonim ***** válasza:
20%
ja és bocs h rádkentem, hogy a bitcoin leváltja a normál valutát, de ebben én tényleg nem értek egyet. pontosabban csak egy lehetséges alternatívának tartom, s ha igen akkor se hinném h még a mi életünkben teljes leváltás lesz. inkább párhuzamosan terjed el, ahogy a KP-t is egyre inkább felváltja a bankkártya, de a KP. attól még jelen van. várható h az emberek egyre inkább bitcoinba teszik át a pénzük jelentős részét, ami emiatt emelkedik s emiatt még többen rakják be. de ez csak egy lehetséges alternatíva.
2019. szept. 1. 22:55
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!