Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Magyarországon mikor lehet...

Magyarországon mikor lehet majd bitcoinban is adózni?

Figyelt kérdés
A forint centralizált, elavult és béna. A jövő a kriptovalutáké.
2019. aug. 28. 18:36
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/324 anonim ***** válasza:
30%

"megint keversz a kérdezőval.

vagy

szándékosan hazudsz."

Nem keverlek a kérdezővel, kisapám, megnéztem a százalékodat is. Persze mindjárt gondoltam, hogy miután gyönyörűen pofárestél ennyiszer egymás után, minden szart kitalálsz, csak hogy be ne kelljen ismerned a vereségedet.

A következő magyarázat mi lesz? Valaki "meghakkolta" a fiókodat, belépett, és a nevedben írogatott? Óvodában is a meseórát szerettem a legjobban...nosza, találj ki valamit!

"majd megint elöveszel egy linket ahol nem is ezt irom s ugy teszel mintha "lebuktattél" ez politikusok ocska trukje, arra spekullsz h nem olvassák végig s nem derul ki hogy hazudsz?"

Szó szerint idéztelek, kisapám, teljesen mindegy, hogy utólag hogy, miként próbálod szépíteni a dolgot.

"Ez most tényleg teljesen komolyan leírod úgy, hogy olvastad a developer guide -ot?"

Igen, tényleg komolyan. Mert én nem vagyok egy naiv kis piramisjátékos, aki azt képzeli, hogy a Szent És Sérthetetlen Developer Guide majd 100 százalékos garanciát ad arra, hogy a bitcoinnal semmiképp nem lehet visszaélni.

Van még mit tanulnod informatikából, kérdezőcském. BŐVEN van még mit tanulnod.

"Szerintem egy troll vagy."

Nyilván, aki ellened van, és nem tudod megcáfolni semmivel, az egy troll. Szerintem meg te vagy troll. Ketten is játszhatjuk ezt a játékot.

"Aranyfedezet gyakorlatilag már nincs 150 éve, hiszen már 100 éve is sokkal több pénz volt forgalomban, mint amennyi arany volt mögötte, 1971 óta pedig már ki se adnak aranyat a dollárért, tehát a dollár mögött SEMMI nincs."

Jó, akkor mégegyszer, mert úgy látom, eléggé szenilis vagy.

[link]

De itt van ez is, a legfrissebb:

[link]

Tagadd csak tovább a tényeket szorgalmasan, meglátjuk, a tarisznyarák lehet-e erősebb a nyergesvontatónál.

"Pedig valamelyik válaszában ezt hazudta szerencsétlenje."

Ezt már elsütötted párszor, az agyatlan 40%-os haveroddal. Aki nem szajkózza veletek együtt a baromságot, az hülye, az hazudik, az nem ért semmit az egészből.

Nem fárasztó ezt újra és újra leírni? Rögzítsétek inkább MP3 fájlba hangfelvevővel,töltsétek fel valahová, és majd meghallgatom minden egyes válaszotok után. A televízióban úgysincs semmi érdekes.

"várható h az emberek egyre inkább bitcoinba teszik át a pénzük jelentős részét, ami emiatt emelkedik s emiatt még többen rakják be"

Ja, kb. mint a 2012-es világvége, azt is hogy várta a sok millió ütődött, aztán nem lett semmi. Na erre is durván ennyi az esély.

Azt továbbra se értem, miért nem a pénzügyminisztériumhoz mentek kampányolni, ha ennyire überkirály dolog a bitcoin. Ja, hogy mert még alap közgazdász végzettségetek sincs, és már a portás körberöhögne titeket?

2019. szept. 1. 23:08
 162/324 anonim ***** válasza:
20%
".nosza, találj ki valamit!" csakhogy megint te találsz ki egyre nagyobb hulyeségekez...
2019. szept. 1. 23:24
 163/324 anonim ***** válasza:
70%
"Szó szerint idéztelek, kisapám, teljesen mindegy, hogy utólag hogy, miként próbálod szépíteni a dolgot." ujabb hazugsághisz amit idéztél az ép nem azt tartalmazta amit meg rámkenni probálsz azt nem is mondtam. ez hazugság megint ferditésnek csusztatásnak sem lehet finomitani
2019. szept. 1. 23:25
 164/324 anonim ***** válasza:
20%
szoval olvastad de linket kérsz arra ami benne van mondván sose hallottál rola. te olvastál valamit amit én nem nekem kell kulön bebizonyitani a tartalmát. ez egyre jobb lesz
2019. szept. 1. 23:27
 165/324 anonim ***** válasza:
62%

a Szent És Sérthetetlen Developer Guide majd 100 százalékos garanciát ad arra, hogy a bitcoinnal semmiképp nem lehet visszaélni.

Van még mit tanulnod informatikából, kérdezőcském. BŐVEN van még mit tanulnod.

nem az adja a garanciát te szeencsétlen, az csak leirja mitől garantált ez a rendszer. mert sok millio gépet egsszerre kellene meghekkelni ai mszakilag csak sokkal több pénzért volna lehetséges mint ami nyerhető vele. már ha egyáltalán sikerlne mert ugye ez ugy megy h belefeltet a tolvaj rengeteg pénzt és munkaidőt s még akkor se biztos, hogy sikerul. egy rendszer feltörése se garanálhato h az adott személynek sikerul is. de ha emellett még bukik is rajta.... ennyit a közgáz tudásodrol

2019. szept. 1. 23:30
 166/324 anonim ***** válasza:
20%

""Aranyfedezet gyakorlatilag már nincs 150 éve, hiszen már 100 éve is sokkal több pénz volt forgalomban, mint amennyi arany volt mögötte, 1971 óta pedig már ki se adnak aranyat a dollárért, tehát a dollár mögött SEMMI nincs."

Jó, akkor mégegyszer, mert úgy látom, eléggé szenilis vagy."

nyilt hazugság h ezt én irtam, s nem is tudod bizonyitani ellenben tudod hazudni h visszakerested

2019. szept. 1. 23:30
 167/324 anonim ***** válasza:
20%

Nyilván, aki ellened van, és nem tudod megcáfolni semmivel, az egy troll. Szerintem meg te vagy troll. Ketten is játszhatjuk ezt a játékot.

márte magad rengetegszer cáfoltad meg magadat amior nyilvános adatokat cáoltál. lehet te lusta voltál utána nézni de aki megtette az már tisztában van vele hogy troll vagy

2019. szept. 1. 23:32
 168/324 anonim ***** válasza:
20%

""várható h az emberek egyre inkább bitcoinba teszik át a pénzük jelentős részét, ami emiatt emelkedik s emiatt még többen rakják be""

közgazdasági alaptörvény, a kereslet kinálat elve

2019. szept. 1. 23:33
 169/324 anonim ***** válasza:
20%

"Azt továbbra se értem, miért nem a pénzügyminisztériumhoz mentek kampányolni, "

igy jár ai nem tájékozodik. sokmindent nem fog érteni.

2019. szept. 1. 23:34
 170/324 anonim ***** válasza:
41%
Amugy nem is irtál akkora hlyeséget, simán fel tudnám törni akár még én is a bitcoint. 3 dolog kell csak hozzá. 2 hetes informatikai gyorstalpalo, több mint annyi gépet vásárolni amennyivel ma bányásznak (51%-os támadás, a linket nem teszem be de a keresőszt igen) s a harmadik, idő mig ezeket a gépeket összerakom, mind hardveresen, mind szoftveresen. ezzel a bányászat több mint felét egyszemélyben uralnám, s onnantul kezdve azt tenné a bitcoin amit én akarok. mindössze ennyi a feltörésésének a modja. elméletben lehetséges, gyakorlatban nem. igen egy rszág meg tudná tenni. csak ép a pozicioját kockáztatja az a vezető aki ebbe öli az ország pénzét ahelyett hogy a bagázsa közt osztaná szét
2019. szept. 1. 23:44
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!