Magyarországon mikor lehet majd bitcoinban is adózni?
Kedves 40%-os neked is javaslom a fenti, hivatalos utat, ha ennyire ajnározod a bitcoint. Még ha egyet is értenék veled, akkor se valósulna meg az ötletből semmi, ha nem mész a pénzügyminisztériumhoz, és elő nem adod a követe...akarom mondani, javaslatodat.
És persze vidd magaddal a sok száz oldalas közgazdasági tanulmányodat is, amit készítettél, mert ha anélkül állsz a döntéshozók elé, és csak a mantráidat fogod nekik nyomni, egy idő után megsimogatják a fejedet, elnézően mosolyognak egyet, és közlik, hogy kriptovalutás bohóckodás helyett inkább menj el komikusnak stand-up comedybe, mert ilyen jó tréfát nem hallottak még soha.
és rá 2 hétre letölthető a felnyomott változat a Kalóz-öbölből.
ép ez az, azt kéthetente törik fel a bitcoint meg 10 éve nem sikerlt. pedig sokan probálták. vagy szerinted mindenki kihagyta s inkább a microsoftra koncentrált?
"Kedves 40%-os neked is javaslom a fenti, hivatalos utat, ha ennyire ajnározod a bitcoint."
fogd már fel végre hogy a bitcoin a bankrendszernek az ország alapu pénzeknek nem része hanem erre egy másik alternativa . ha bitcoinban is lehet majd adozni az nem azt jelenti hogy csak bitcoinban lehet nem véletlenul van ott az IS szo a kérdésben, hanem hogy bitcoinban IS lehet adozni aztán az állam eldönti átváltja, vagy sem."
" Még ha egyet is értenék veled, akkor se valósulna meg az ötletből semmi, ha nem mész a pénzügyminisztériumhoz, és elő nem adod a követe...akarom mondani, javaslatodat."
Miért ő tegye meg azt amit te találtál ki?
"És persze vidd magaddal a sok száz oldalas közgazdasági tanulmányodat is, amit készítettél, mert ha anélkül állsz a döntéshozók elé, és csak a mantráidat fogod nekik nyomni, egy idő után megsimogatják a fejedet, elnézően mosolyognak egyet, és közlik, hogy kriptovalutás bohóckodás helyett inkább menj el komikusnak stand-up comedybe, mert ilyen jó tréfát nem hallottak még soha.""
Ez még mindig a te ötleted igy neked kellene megvalositani, nem másnak.
Jó, leállhatsz a baromságok mantrázásával, mondom, lépjél tevőlegesen is az ügyben. Máris nekiülhetsz a tudományos tanulmánynak, amivel te majd igazolni fogod országunk pénzügyi fejesei előtt, hogy a bitcoin mekkora egy atomkirály szuper világmegváltó ötlet.
Hogy engem nem tudsz meggyőzni, az egy dolog. A kérdés: őket meg tudnád-e?
És, kisapám, ők nem ilyen jelentéktelen, kukacoskodó kérdéseket fognak feltenni neked, hanem sokkal durvábbakat, kőkemény szakmai témák fognak felmerülni az adózással kapcsolatban. És őket nem fogják kielégíteni olyan válaszok, hogy "hát majd a jövőben talán", meg "guglizzátok ki magatoknak", ezt garantálom neked.
"Jó, leállhatsz a baromságok mantrázásával, mondom, lépjél tevőlegesen is az ügyben. Máris nekiülhetsz a tudományos tanulmánynak, amivel te majd igazolni fogod országunk pénzügyi fejesei előtt, hogy a bitcoin mekkora egy atomkirály szuper világmegváltó ötlet"
mondom ez a te ötleted igy ezt te csináld meg. én ép azt mondom, hogy ez ugy ahogy van hulyeség mert a bitcoin egyszeruen nem erre valo.
"mondom ez a te ötleted igy ezt te csináld meg. én ép azt mondom, hogy ez ugy ahogy van hulyeség mert a bitcoin egyszeruen nem erre valo."
Kisapám, te visítasz itt egyfolytában már 10 oldal óta, hogy a bitcoin mekkora királyság, vezessük be valutaként, nem én.
Mást se olvasni tőled, csak hogy a pénz szar, az arany szar, szar minden, de bezzeg a bitcoin, már zúg a fejem ettől a litániától. Ha akarod, idézhetlek is, mielőtt még megint ellentmondanál saját magadnak.
Ez nem az én "ötletem", kisapám, egy demokratikus országban ilyen az ügymenet. Három lehetőséged van.
1: Elmész a pénzügyminisztériumba tárgyalni (nagy valószínűséggel kiröhögnek)
2: Petíciót készítesz (pár ezren aláírják, de milliók semmiképp)
3: Nekiállsz tüntetni (az első sarkon lecsap egy zsernyák, és visz be a hűvösre a germók közé)
Negyedik lehetőség nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!