Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen elkényelmelmesedet...

Miért ilyen elkényelmelmesedett a magyar nép?

Figyelt kérdés
Ez leginkább az anyaországi magyarokra jellemző. Nem tudom ki kényeztette el őket ennyire, hogy ilyen kényes kényelmesek legyenek legalábbis a nagy többsége, ha folyamatosan megy a vita hogy bizony nekik mennyire rossz, meg hogy "a Nyugaton így meg úgy". Nyugaton neked igazából nincs így meg úgy. Neked ott pofa be, és munka. Ez a különbség Magyarország, és nyugat között. Ha nem tetszik akkor már mehetsz is haza. Tudom miről beszélek mert megjártam már ezt az utat is. És egyébként semmit sem ért hogy többet kerestem. Akkor esetleg ért volna, ha anyuci meg apuci fizette volna a lakást meg a kajcit, mint ahogyan azt sokan teszik. Vagy ha kimentünk volna 5-en és akkor egymásnak fizettük volna, de egyedül semmi képpen. Ugyanott voltam mintha Magyarországon dolgoztam volna, még rosszabbul. Ezért határoztam el, hogy Magyarországon építem fel az életem. De megondoltam magam. És nem, nem azért mert rosszul éltem. Sőt, azt terveztem hogy itt alapítok családot. Csak sajnos megondoltam magam, mert láttam hogy olyan szinten elvannak kényelmesedve a magyarok, hogy nekik kevés még az 10 millió forint támogatás, segítség is a családoknak, a családi pótlék, a juttatások, a fizetésemelés, a létbiztonság. Ez mind elkényelmesedett, folyamatosan többrevágyó embereket eredményez. Ezért inkább haza jöttem. És nem, nem élek meg jobban. Nyomorgok, de én itt vagyok otthon. Nem ott, ahol nyavajognak a jólét miatt.

2019. aug. 12. 23:15
 51/93 anonim ***** válasza:
68%

Úgyvan kérdező, mindenki más a hülye, te vagy helikopter egyedül...

Fideszéknél ezt nevezik vitakultúrának?

Ha stand-up comedyben lépnél fel ezzel a műsoroddal, még pénzt is kereshetnél. Legyen a címe "Orbánisztán jobban teljesít"!

A 13-mas és a 16-os cikk pedig mái napig megállja a helyét. Sőt, továbbmegyek: azóta romlott a helyzet, és vele együtt az életszínvonal is.

Gondolom most az jön, hogy minket a nagy gonosz Soros pénzel.

2019. aug. 13. 20:33
 52/93 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tehetek arról, hogy olyan jeleket produkáltok mint a mentálisan sérült emberek. Azokat az adatokat amelyek a Fideszt igazolják, sosem fogadjátok el. Akkor sem ha az OECD-rőo lenne szó, vagy hogyha az Eurostatról. Csak azokat fogadjátok el amelyek titeket igazolnak. Csak az a bökkenő, hogy már nem 2016-ban élünk, és nem is 2013-ban. Az ország ezen időszakok alatt sokat fejlődött. Olyan szinten vagytok mint egy 13 éves gyerek még az is okosabb, mert képes ezt felfogni.
2019. aug. 13. 20:38
 53/93 anonim ***** válasza:
92%
Csak tudnám ez minek pattog itt, ha nem is itt él?
2019. aug. 13. 21:14
 54/93 anonim ***** válasza:
84%
A végén még kiderül hogy dubaji jólét van itt Magyarországon. Csak senki nem tud róla. :D
2019. aug. 13. 21:18
 55/93 anonim ***** válasza:
84%

A kényszeres hazudozó, aki másokat hív mentálisan sérültnek. How sweet.

Tudod miért nem adunk hitelt azoknak az adatoknak, amik a Fideszedet igazolják?

Azért, kérdezőcske, mert a Fidesznek érdekében áll hamisítani őket. Az átlagembernek, aki pedig ebben él, neki nem.

És ez nagy különbség.

Tudod mennyit fejlődtünk 2013-hoz képest? Akkor segítek: 8 helyet csúsztunk vissza a GDP-listán. Banglades és Pakisztán is megelőzött már minket. Fejlődtünk, valóban, csak azt nem teszed hozzá, hogy visszafelé...

Olyan vagy, mint Göbbels tanítványai. Addig ismételgeted a ténytagadásokkal tűzdelt hazugságokat, amíg végül magad is elhiszed.

2019. aug. 13. 21:20
 56/93 anonim ***** válasza:
92%
Mindkét szülőmnek van bejelentett 8 órás becsületes munkája, nem dohányoznak, nem isznak, nincs hitelük, még is kb luxuskiadás lenne nekik egy autót fenntartani. Na kérdező akkor hol is van az a durvanagy jólét amiről te itt hadoválsz?
2019. aug. 13. 21:27
 57/93 anonim ***** válasza:
26%

"A végén még kiderül hogy dubaji jólét van itt Magyarországon. Csak senki nem tud róla. :D"

Sokan tudnak róla, főleg az MTVA és NER emberei meg azok, akik nem itt élnek, hanem pl Romániában.

2019. aug. 13. 21:42
 58/93 A kérdező kommentje:
Legviccesebb az egészben hogy ti példálóztok a GDP-vel meg Romániával, és még abban is hazudtok ami nyilvánvaló. Mert a GDP lista csak annyiban változott, hogy Románia feljebb ment. De ha szerintetek jobban meg leglehet élni Romániában, akkor próbáljátok ki milyen ott. Az a vicces amikor egy szűk kisebbség próbálja elhitetni a többséggel, hogy itt szegénység van. Meg hogy mentálisan beteg, Fideszfóbiás, vádaskodó kisemberek akarják megmondani a tutit. Hiába beszél nekik az ember, hogy általában az adatok öszhangban vannak az OECD-vel meg az Eurostattal, ők akkor sem hiszik el mert a Fideszt igazolja.
2019. aug. 13. 22:43
 59/93 anonim ***** válasza:
74%

Itt a lista, kérdezőkém. Tessék, lehet ténytagadni:

[link]

2013-hoz képest Magyarország 8 helyet csúszott vissza. Anno Pakisztán és Banglades is mögöttünk volt. Persze mindjárt gondoltam, hogy ezt is körbemagyarázod, az ég zöld, a fű kék, csak mi nem látjuk jól.

4,6 millió embert nem neveznék szűk kisebbségnek, kérdezőcském. Azonkívül itt konkrétan te vagy az egyedüli, aki ajnározza a Fideszt.

Azonkívül, kérdezőcském, a vádaskodó kisemberek szava ér többet e témában. Tudod miért? Mert ilyenből van több. Demokráciában pedig a többség szava dönt. Ha nem tetszik, csomagolj és zúzzál Észak-Koreába.

Beszélni pedig valóban hiába beszélsz. Csúsztatsz, ferdítesz, ködösítesz, a legsúlyosabb vádakat meg egyszerűen letagadod. És ezek után még neked áll feljebb...

És itt most kimentem röhögni egyet.

2019. aug. 13. 23:00
 60/93 anonim ***** válasza:
29%
Komolyan ezek nem bírják feldolgozni,hogy nincs 8 millió agyhalott az országban,aki mindent besz-op,csak 2 millió.
2019. aug. 13. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!