Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ilyen elkényelmelmesedet...

Miért ilyen elkényelmelmesedett a magyar nép?

Figyelt kérdés
Ez leginkább az anyaországi magyarokra jellemző. Nem tudom ki kényeztette el őket ennyire, hogy ilyen kényes kényelmesek legyenek legalábbis a nagy többsége, ha folyamatosan megy a vita hogy bizony nekik mennyire rossz, meg hogy "a Nyugaton így meg úgy". Nyugaton neked igazából nincs így meg úgy. Neked ott pofa be, és munka. Ez a különbség Magyarország, és nyugat között. Ha nem tetszik akkor már mehetsz is haza. Tudom miről beszélek mert megjártam már ezt az utat is. És egyébként semmit sem ért hogy többet kerestem. Akkor esetleg ért volna, ha anyuci meg apuci fizette volna a lakást meg a kajcit, mint ahogyan azt sokan teszik. Vagy ha kimentünk volna 5-en és akkor egymásnak fizettük volna, de egyedül semmi képpen. Ugyanott voltam mintha Magyarországon dolgoztam volna, még rosszabbul. Ezért határoztam el, hogy Magyarországon építem fel az életem. De megondoltam magam. És nem, nem azért mert rosszul éltem. Sőt, azt terveztem hogy itt alapítok családot. Csak sajnos megondoltam magam, mert láttam hogy olyan szinten elvannak kényelmesedve a magyarok, hogy nekik kevés még az 10 millió forint támogatás, segítség is a családoknak, a családi pótlék, a juttatások, a fizetésemelés, a létbiztonság. Ez mind elkényelmesedett, folyamatosan többrevágyó embereket eredményez. Ezért inkább haza jöttem. És nem, nem élek meg jobban. Nyomorgok, de én itt vagyok otthon. Nem ott, ahol nyavajognak a jólét miatt.

2019. aug. 12. 23:15
 41/93 anonim ***** válasza:
78%

"Semmi nem igaz abból, amit írsz, tipikus ellenzéki hazugságok, mert már másképp nem tudsz miért hisztizni, csak ha hazudsz."

Akkor cáfold meg, kérdezőcském, tényekkel.

Addig ez az állításod is marad ugyanaz, ami a többi volt: egy orbitális nagy kamu, kormánybirkától.

"Elöszőr is Magyarországon folyamatosan csökken a földönfutók, és a jövedelmi szegénységben élők száma."

A hárommilliót maga a kormányszóvivő ismerte el egy tavalyi interjúban amit az MTV adott. Ezekszerint tehát a védenceid is hazudnak?

Na végre, az első dokumentált eset, hogy valaki elismeri!

"Magyarországon több a munkalehetőség, sőt egyes területeken munkaerőhiány alakult ki."

Nettó kamu. Nemhogy a beígért 1 millió munkahely nem jött létre, de folyamatosan csökken a meglévők száma is.

A közmunka viccmunkát pedig ne akard már a korrekt munkahelyek közé sorolni. Abból, hogy 47 ezerért szeded a sörösdobozt az autósztráda mentén, örülhetsz, ha a rezsit ki tudod fizetni.

"3 százalékra csökkent a munkanélküliség. Ez az adat saját magáért beszél, és nem azt támasztja alá, amit te mondasz, vagyis hazudsz."

Forrás?

Ha kormányközeli sajtóorgánum, akkor az annyit is ér, kérdezőcském.

A tündérmesék 9 éves korom óta hidegen hagynak.

"A főnökök pedig jobban megbecsülik a dolgozókat, pontosoan azért mert sok ember hiányzik, egyébként egész Eurólába."

Igen, nyilván azért van hetente 8-10 kérdés beosztottaktól arról, miért bánnak úgy vele, mint egy rabszolgával. Nekik valamiért jobban hiszek, kérdezőcském, ugyanis nekik nem áll érdekükben hazudozni.

Neked viszont igen. Úgyhogy kérdezőcském, ez az állításod is bebukott.

"Itt van egy rendszer, hogy kinek mennyi szabadsága van egy évben, tehát nem úgy megy hogy csak kiveszem."

Nyugaton érdekesmód így megy, és mégse omlott össze a munkavállalói-munkaadói rendszer. Hja kérem, nem véletlen kapta a nyugat a "fejlett" jelzőt.

"400 óra túlóra miatt is volt egy hiszti, és még is úgy mentem el, hogy egy ember sírt hogy nem bír akkor túlórázni, amikor egyébként nem is szabad a törvény, és a válalat szerint."

Kérdezőcském, ha nem fizetik ki, én 1 óra túlórát is sokallok.

Nem a középkori korai feudalizmusban élünk, hogy a büdös jobbágy köteles ingyen robotolni a földesúrnak.

"A babakötvény, a családi pótlék, a külhonféle juttatásokbók pedig nem a buckán lakók élnek meg, hanem a gyermekes családok."

Úgyvan. És kik azok, akik tízévesen már ötgyerekes családanyák?

A buckalakók.

Erről pedig ennyit, ide egy pontot kérek.

"A buckán lakó nem is jogosult a 10 millióra, meg még számos dologra, mert nincs munkája."

De igen, jogosult. Különben megy Brüsszelbe ajvékolni, hogy hádde á csúnyá rászistá mádzsárok így megy úgy, és hónapokig másról se szólnak majd az újságok, minthogy Magyarországon mekkora fasizmus van.

Úgyhogy legyél nyugodt, megkapja a 10 millióját, sőt még a 10 millió hitelt is. Amit persze vissza nem fizet, hanem neked kell majd.

"Nyugaton én egyáltalán nem éltem meg jobban, mint Magyarországon, és nem csak én vagyok így."

Hát kérdezőcském, az csak téged minősít. A jelentős többség remekül megél nyugaton és esze ágában sincs hazajönni. Már csak azért is, mert az euró többet ér, mint a forint. A magyar gazdaságot döntő többségében a külföldre menekültek hazautalásai tartják életben, csak úgy mondom neked.

"Jó lenne végre visszajönni a valóságba!"

Ez rád duplán igaz, kérdezőcske. Ideje kikászálódnod a narancsködös vattacukor álomvilágodból és leszállni a földre. Még mielőtt lezuhannál, és csúnyán megütnéd a bokácskádat.

Annyira, hogy fel se kelsz többet.

2019. aug. 13. 14:51
 42/93 A kérdező kommentje:

"Akkor cáfold meg, kérdezőcském, tényekkel.

Addig ez az állításod is marad ugyanaz, ami a többi volt: egy orbitális nagy kamu, kormánybirkától."

Ezt tettem megcáfiltalak fényekkel. Azt hogy neked nem tetszik, és lrmarházol nem az én saram.

"A hárommilliót maga a kormányszóvivő ismerte el egy tavalyi interjúban amit az MTV adott. Ezekszerint tehát a védenceid is hazudnak?"

Mutasd meg nekem azt az interjút! Biztos hazudtál, mert:szegénységnek vagy társadalmi kirekesztésnek kitettek aránya csökkent, a háztartások 19,6%-át, 1 millió 887 ezer embert érintett 2017-ben.

"Na végre, az első dokumentált eset, hogy valaki elismeri!"

Ki ismerte el?

"Nettó kamu. Nemhogy a beígért 1 millió munkahely nem jött létre, de folyamatosan csökken a meglévők száma is."

Ez egy orbitális nagy hazugság. Magyarországon egyre több munkahely van. Ez miatt tudott 3 százalékra csökkeni a munkanélküliség száma.

"A közmunka viccmunkát pedig ne akard már a korrekt munkahelyek közé sorolni. Abból, hogy 47 ezerért szeded a sörösdobozt az autósztráda mentén, örülhetsz, ha a rezsit ki tudod fizetni."

Ez is jobb mint ingyen segélyből megélni, legalább dolgoznak valamit. Azoknak is munkát kell adni, akiknek nincs meg 8 általánosuk. Persze nem csak ilyen munkák vannak..

"Forrás?"

Persze mert te eddig minden adatot alá támasztották forrással. 2010-ben a munkanélküliség 8 százalék volt, ez a cikk szerint 2019-re 3,5 százalékra csökkent. [link]

"Ha kormányközeli sajtóorgánum, akkor az annyit is ér, kérdezőcském."

Tudtommal a Népszava nem számít kormánypártinak

"A tündérmesék 9 éves korom óta hidegen hagynak. "

Nem úgy tűnik...

"Igen, nyilván azért van hetente 8-10 kérdés beosztottaktól arról, miért bánnak úgy vele, mint egy rabszolgával. Nekik valamiért jobban hiszek, kérdezőcském, ugyanis nekik nem áll érdekükben hazudozni."

Akkor gondolom tudsz linkelni 8-10 kérdést erről!

"Neked viszont igen. Úgyhogy kérdezőcském, ez az állításod is bebukott."

Nem bukott semmilyen állítás, mivel eddig semmit sem bizonyítottál be.

"Nyugaton érdekesmód így megy, és mégse omlott össze a munkavállalói-munkaadói rendszer. Hja kérem, nem véletlen kapta a nyugat a "fejlett" jelzőt."

Ha azt hiszed, hogy nyugaton ez így működik, akkor te nagyon tévedsz.

"Kérdezőcském, ha nem fizetik ki, én 1 óra túlórát is sokallok."

Én eddig senkivel sem találkoztam akinél nem fizették ki. Ha nem fizetik ki, akkor bajba került a cég.

"Nem a középkori korai feudalizmusban élünk, hogy a büdös jobbágy köteles ingyen robotolni a földesúrnak."

Nem ám.

"Úgyvan. És kik azok, akik tízévesen már ötgyerekes családanyák?"

Nem csak a buckalakók vállalnak gyermeket, ha arra szeretnél célozni. És egyébként féléves munkaviszony nélkül nem is vagy jogosult minden támogatásra.

"De igen, jogosult. Különben megy Brüsszelbe ajvékolni, hogy hádde á csúnyá rászistá mádzsárok így megy úgy, és hónapokig másról se szólnak majd az újságok, minthogy Magyarországon mekkora fasizmus van."

Hiába megy ki Brüsszelbe, az van a törvénybe iktatva, hogy legalább fél éves munkaviszonnyal kell rendelkeznie. Tehát ő erre nem jogosult, hiába kéri nem kapja meg.

"Úgyhogy legyél nyugodt, megkapja a 10 millióját, sőt még a 10 millió hitelt is. Amit persze vissza nem fizet, hanem neked kell majd."

Nem kapják meg, mert az törvény ellenes lenne.

"Hát kérdezőcském, az csak téged minősít. A jelentős többség remekül megél nyugaton és esze ágában sincs hazajönni. Már csak azért is, mert az euró többet ér, mint a forint. A magyar gazdaságot döntő többségében a külföldre menekültek hazautalásai tartják életben, csak úgy mondom neked."

Hát a dinár is többet ér mint a forint, még sem lehet itt jobban megélni. Nyugatról is már sokan vissza jöttek, nem az én hibám hogy nem tudtam egyedül ott jobban megélni.

"Ez rád duplán igaz, kérdezőcske. Ideje kikászálódnod a narancsködös vattacukor álomvilágodból és leszállni a földre. Még mielőtt lezuhannál, és csúnyán megütnéd a bokácskádat.

Annyira, hogy fel se kelsz többet."

Én már a földön vagyok, de te még mindig nem akarod kinyitni a szemed. Hazugságokat mondod mint a vízfolyás. Nem számít ha hazugság, csak mondod.

2019. aug. 13. 18:45
 43/93 anonim ***** válasza:
78%

"Ezt tettem megcáfiltalak fényekkel. Azt hogy neked nem tetszik, és lrmarházol nem az én saram."

Senkit nem "cáfiltál" meg "fényekkel". Eddig kemény 0 darab tényt állítottál, és még ennél is kevesebb bizonyítékot mutattál.

Tehát kamuzol. Pont.

"Mutasd meg nekem azt az interjút!"

Ne haragudj, nem vettem fel videóra. A tavaly novemberi híradóban volt, valamelyik estiben. De tudod mit? Ha a Kossuth rádió erről témázgat, felveszem neked diktafonnal, és feltöltöm a Drive-ra. Aztán mosdathatod a szerecsent.

"Biztos hazudtál, mert:szegénységnek vagy társadalmi kirekesztésnek kitettek aránya csökkent, a háztartások 19,6%-át, 1 millió 887 ezer embert érintett 2017-ben."

Hiteles forrás erre az állításra?

Ja hogy az nincs?

Akkor szerintem ez is maradjon meg annak, ami: kamunak.

"Ez egy orbitális nagy hazugság."

Nektek, kormánybirkáéknál minden hazugság, ami nem egyezik a kis álomvilágotokkal. Megszoktuk. Lapozzunk hát.

"Magyarországon egyre több munkahely van. Ez miatt tudott 3 százalékra csökkeni a munkanélküliség száma."

Hiteles forrás?

Kormánypropaganda tündérmeseoldal nem érdekel. Hitelest mutass pls.

"Ez is jobb mint ingyen segélyből megélni, legalább dolgoznak valamit."

Oké, és mire elég 47 ezer forint, kérdezőcském?

Fizetned kell a rezsit, az élelmiszert, a ruhát, a közlekedést. Ezek közül EGYET választhatsz.

Próbálj meg te megélni havi 47 ezerből. Sok sikert hozzá!

"Persze mert te eddig minden adatot alá támasztották forrással."

Mesélj, kérdezőcském, mit támasszak neked alá forrással?

Megteszem.

"2010-ben a munkanélküliség 8 százalék volt, ez a cikk szerint 2019-re 3,5 százalékra csökkent."

A népszava se hozott semmiféle forrást az állításaira, csak számokat közölt hasracsapás alapján.

A KSH-ra hivatkozás pedig, ami vastagon a kormány érdekkörébe tartozik, pedig bazinagy öngól volt.

"Tudtommal a Népszava nem számít kormánypártinak"

A KSH viszont már az. Hoppá...

"Akkor gondolom tudsz linkelni 8-10 kérdést erről!"

Semmi akadálya. Mindegyik után kapok tőled mondjuk 50 forintot.

Miért van az az érzésem, hogy idén mégiscsak elmegyek a Kanári-szigetekre nyaralni... :$$$

"Nem bukott semmilyen állítás, mivel eddig semmit sem bizonyítottál be."

Én meg tudom tenni bármikor, te viszont ugyanerre képtelen vagy. Eddig semmi érdemi cáfolat nem érkezett tőled, csak az ujjal mutogatás, hogy hazudok.

"Ha azt hiszed, hogy nyugaton ez így működik, akkor te nagyon tévedsz."

Nem kell hinnem semmit, tapasztaltam.

Hogy te mit hiszel, és mit nem a nyugatról, az irreleváns. Hitvitára ott az Ezotéria témakör.

"Én eddig senkivel sem találkoztam akinél nem fizették ki. Ha nem fizetik ki, akkor bajba került a cég."

Én se úsztam még egy medencében rozmárokkal, mégse tagadom a létüket.

"Nem csak a buckalakók vállalnak gyermeket, ha arra szeretnél célozni. És egyébként féléves munkaviszony nélkül nem is vagy jogosult minden támogatásra."

Többnyire ők vállalnak, mert nekik jár alanyi jogon minden olyasmi, ami egy átlag adófizető pógárnak nem. Gyakorlati példát is tudok hozni, persze úgyis azzal ütöd el, hogy biztos hazudok.

"Hiába megy ki Brüsszelbe, az van a törvénybe iktatva, hogy legalább fél éves munkaviszonnyal kell rendelkeznie. Tehát ő erre nem jogosult, hiába kéri nem kapja meg."

Ettől ők még kimennek, aztán lesz is belőle jókora balhé, mint a zámolyiak esetében.

"Nem kapják meg, mert az törvény ellenes lenne."

Ők pedig magasról tesznek a törvényre. Ez újság?

"Nyugatról is már sokan vissza jöttek, nem az én hibám hogy nem tudtam egyedül ott jobban megélni."

Vesd össze, hányan mentek ki, aztán nézd meg, hányan jöttek vissza. A kettő közti különbséget odabízom. Biztos a matematika is hazudik, neked van igazad egyedül.

"Én már a földön vagyok, de te még mindig nem akarod kinyitni a szemed. Hazugságokat mondod mint a vízfolyás. Nem számít ha hazugság, csak mondod."

No John...YOU ARE the demonz!!!

2019. aug. 13. 18:59
 44/93 A kérdező kommentje:

"Senkit nem "cáfiltál" meg "fényekkel". Eddig kemény 0 darab tényt állítottál, és még ennél is kevesebb bizonyítékot mutattál.

Tehát kamuzol. Pont."

Eddig csak tényeket állítottam.

"Ne haragudj, nem vettem fel videóra. A tavaly novemberi híradóban volt, valamelyik estiben. De tudod mit? Ha a Kossuth rádió erről témázgat, felveszem neked diktafonnal, és feltöltöm a Drive-ra. Aztán mosdathatod a szerecsent."

Tehát nem tudod alátámasztani bizonyítékkal, de én hazudok.

"Hiteles forrás erre az állításra?

Ja hogy az nincs?"

Eddig neked sem volt. Lenne hiteles forrás erről, méghozzá egy portfólió cikk, de inkább én is azt mondom hogy a tavaly novemberi hiradóban volt, de majd máskor felveszem neked.

"Akkor szerintem ez is maradjon meg annak, ami: kamunak."

Tehát a tavaly novemberi hiradóban volt!!!!!!!

"Nektek, kormánybirkáéknál minden hazugság, ami nem egyezik a kis álomvilágotokkal. Megszoktuk. Lapozzunk hát."

Minden hazugság ami nem egyezik a valósággal, és ami nem egyezik például a tavaly novemberi hiradóval.

"Hiteles forrás?"

Tavaly novemberi hiradóban hallottam.

"Oké, és mire elég 47 ezer forint, kérdezőcském?

Fizetned kell a rezsit, az élelmiszert, a ruhát, a közlekedést. Ezek közül EGYET választhatsz.

Próbálj meg te megélni havi 47 ezerből. Sok sikert hozzá!"

Ezt is a tavaly novemberi híradóban hallottad, hogy 47 ezer?

"Mesélj, kérdezőcském, mit támasszak neked alá forrással?

Megteszem."

Nem kell alátámasztani mert ott a tavaly novemberi híradó.

"A népszava se hozott semmiféle forrást az állításaira, csak számokat közölt hasracsapás alapján."

Természetesen a Népszava nem a tavaly novemberi híradó, tehát nem is lehet hiteles ellenzéki forrás.

"A KSH-ra hivatkozás pedig, ami vastagon a kormány érdekkörébe tartozik, pedig bazinagy öngól volt."

KSH Eurostat adatokat közöl, vagy megegyező adatokat. Ha pedig már a Néoszavának sem hiszel, amely elméletileg egy hiteles ellenzéki forrás akkor ott már baj van.

"A KSH viszont már az. Hoppá..."

Ha nem lenne igaz, akkor a Népszava nem közölte volna le, hanem megcáfolta volna. De szerintem sem hiteles, mivel nem a tavaly novemberi híradó!

"Semmi akadálya. Mindegyik után kapok tőled mondjuk 50 forintot."

Jól van akkor minden link, vagy bizonyítás után amit kérsz kérek 100 forintot.

"Miért van az az érzésem, hogy idén mégiscsak elmegyek a Kanári-szigetekre nyaralni... :$$$"

Szerintem azok a kérdések is úgy fognak összejönni mint az eddigi legjobb bizinyításod, a tavaly novemberi híradó.

"Én meg tudom tenni bármikor, te viszont ugyanerre képtelen vagy. Eddig semmi érdemi cáfolat nem érkezett tőled, csak az ujjal mutogatás, hogy hazudok."

A tavaly novemberi hiradóval nem tudok versenyezni. Igazad van!

"Nem kell hinnem semmit, tapasztaltam.

Hogy te mit hiszel, és mit nem a nyugatról, az irreleváns. Hitvitára ott az Ezotéria témakör."

Én másképp tapasztaltam. Hogy te mit hiszel, az irreleváns.

"Én se úsztam még egy medencében rozmárokkal, mégse tagadom a létüket."

Szerintem akkor te az unikornisokba, meg a télapóba is hiszel, mert attól még hogy nem látod, még bír létezni.

Nem tudja biztonyitani. Egyébként is tönkre menne a cég megnüntetnék, és még több ember elmenne, és csőtbe mennének.

"Többnyire ők vállalnak, mert nekik jár alanyi jogon minden olyasmi, ami egy átlag adófizető pógárnak nem. Gyakorlati példát is tudok hozni, persze úgyis azzal ütöd el, hogy biztos hazudok."

Semmi sem jár nekik alanyi jogon. Van ami nem is jár nekik. Egy adófizető polgárnak sokkal több jár vissza. Ha pedig tényleg a buckalakók vállalnának gyerket többségben, akkor velük lenne tele az iskola. És többnyire nem is lennének magyarok, csak buckalakók, akik nem tudják eltartani nem hogy magukat, de még a gyermeküket sem. Több gyermek hallna éhen a szegénység miatt, több gyermeket vennének el.

"Ettől ők még kimennek, aztán lesz is belőle jókora balhé, mint a zámolyiak esetében."

Hogy bírnak kimenni, ha többnyire semmilyük sincs? Mélyszegénységben élnek. Egyébként akkor már régen kett volna a CSOK-ból balhé.

"Ők pedig magasról tesznek a törvényre. Ez újság?"

Bucka lakók igen, viszont akik adják a pénzt azok nem. Be kell tartani a szabályokat, vagy következménye lesz.

"Vesd össze, hányan mentek ki, aztán nézd meg, hányan jöttek vissza. A kettő közti különbséget odabízom. Biztos a matematika is hazudik, neked van igazad egyedül."

Ha már itt tartunk, akkor egyébként innen mentek el a legkevesebben, és a tavaly novemberi híradóban hallottam, hogy sokan vissza is jöttek. Sok országba, köztük Magyarországba is, elkezdtek vissza vándorolni egyesek.

"No John...YOU ARE the demonz!!!"

Ki égek rajtad.

2019. aug. 13. 19:26
 45/93 A kérdező kommentje:

"Nem tudja biztonyitani. Egyébként is tönkre menne a cég megnüntetnék, és még több ember elmenne, és csőtbe mennének."

400 óra tulórához akartam írni.

2019. aug. 13. 19:33
 46/93 anonim ***** válasza:
84%

"Eddig csak tényeket állítottam."

Akkor lökjél valami alátámasztást, amit nem a kormányközeli sajtóorgánumok adtak a szádba.

"Tehát nem tudod alátámasztani bizonyítékkal, de én hazudok."

Így van. Hazudsz, és magad is pontosan tudod, hogy hazudsz.

"Eddig neked sem volt."

Ó, igen? Akkor ehhez mit szólsz?

[link]

[link]

Innentől fogva elvéreztél az érdemi vitában.

"Minden hazugság ami nem egyezik a valósággal, és ami nem egyezik például a tavaly novemberi hiradóval."

Tudod kérdezőcske, ha annyira igazad lenne, már rég alá tudtad volna támasztani.

Nem tudod, mert nem is lehet. Tehát trollkodsz.

"Tavaly novemberi hiradóban hallottam."

Nem kértem papagájt, köszi.

"Nem kell alátámasztani mert ott a tavaly novemberi híradó."

Felhozhatod még ezt ötvenmilliárdszor, igazad attól még nem lesz, csak jókora hülyét csinálsz magadból.

"KSH Eurostat adatokat közöl, vagy megegyező adatokat. "

Nem, kérdezőcske. A KSH-t a kormány pénzeli, köze nincs az Eurostat-hoz, hiába is szeretnéd azt hinni.

Tegyük fel a negyven millió forintos kérdést: a kormány adna akár egy forintot is olyan statisztika elkészítésére, ami nem őket igazolja?

Nem kell válaszolnod rá, költői volt a kérdés...

"Ha pedig már a Néoszavának sem hiszel, amely elméletileg egy hiteles ellenzéki forrás akkor ott már baj van."

A Népszava a KSH-ra alapozta csak az állításait. A KSH pedig a kormány megbízásából készít (hamisít) statisztikákat.

Ha neked a KSH az egyetlen hiteles forrásod, akkor leállhatsz a novemberi híradóról való papagájkodással szerintem, mert csak magadat égeted.

"Ha nem lenne igaz, akkor a Népszava nem közölte volna le, hanem megcáfolta volna."

Igen. Aztán a cikk le is került volna a Népszava oldaláról 24 órán belül.

"Jól van akkor minden link, vagy bizonyítás után amit kérsz kérek 100 forintot."

Most kérsz vagy kérek?

Írni se tudsz, de már tényekkel akarsz vitázni...hát ez nagyon whehehe.

"Szerintem azok a kérdések is úgy fognak összejönni mint az eddigi legjobb bizinyításod"

Összegyűjtöm én neked, ezen ne múljon. Már csak azért is, hogy lássam a kínos magyarázkodást, amit lenyomsz majd utána.

"Én másképp tapasztaltam. Hogy te mit hiszel, az irreleváns."

SZVSZ kint se voltál nyugaton, kérdezőcske, csak azért szidod, mert nagyon savanyú neked az a bizonyos szőlő.

"Szerintem akkor te az unikornisokba, meg a télapóba is hiszel, mert attól még hogy nem látod, még bír létezni."

A Télapó pont hogy létezik, szóval újabb öngólt lőttél.

Ha meg te annak hiszel, amit a szemed elé tolnak, tagadd le a gravitációt is akár, és próbáld ki, tudsz-e repülni egy tízemeletes tetejéről.

"Egyébként is tönkre menne a cég megnüntetnék, és még több ember elmenne, és csőtbe mennének."

Aha, már csak találj valaki olyan félkegyelműt, aki neki is megy egy multinacionális nagyvállalatnak. Előbb fogsz találni fehér hollót.

"Semmi sem jár nekik alanyi jogon. Van ami nem is jár nekik."

De igen, jár. Függetlenül attól, hogy te mit hiszel és mit nem.

"Ha pedig tényleg a buckalakók vállalnának gyerket többségben, akkor velük lenne tele az iskola."

Van belőlük bőven az iskolákban. Ha actually jártál is volna iskolába, tudhatnád. De szokás szerint a nemtudásoddal "érvelsz".

"És többnyire nem is lennének magyarok, csak buckalakók, akik nem tudják eltartani nem hogy magukat, de még a gyermeküket sem."

Amíg lesz kit lehúzni szociális alapon vagy bicskával, addig el tudják tartani magukat. Akár a te károdra is.

"Több gyermek hallna éhen a szegénység miatt, több gyermeket vennének el."

És miből is gondolod, hogy NEM hal éhen egy gyerek se?

Ja tudom, a fideszes sajtómoslék nem írta meg, tehát nincs és punktum. Oké.

"Hogy bírnak kimenni, ha többnyire semmilyük sincs? Mélyszegénységben élnek."

Úgy, hogy van két jó lábuk. A "migrácsokat" szerinted magánrepülő hozza át a Földközi-tengeren? Beülnek gumicsónakba és jönnek. Szerinted a kanadai, franciaországi stb. romák hogy jutottak ki oda, ahova? Teleportáltak?

"Egyébként akkor már régen kett volna a CSOK-ból balhé."

Lesz is, ne aggódj pindurkát se. Amikor majd próbálják behajtani a tízmilliós hiteleket, és kiderül, hogy nem lehet, jó nagyot fog robbanni a bomba.

"Bucka lakók igen, viszont akik adják a pénzt azok nem. Be kell tartani a szabályokat, vagy következménye lesz."

És miféle következménye?

Sztojka Ivánt ejnyebejnyével kiengedték, miután leszúrt egy nemzetközileg elismert sportolót. Szögi Lajos gyilkosai mái napig szabadlábon vannak. A sarkadi TESZKÓ szétrablóit se büntették soha semmivel.

Welcome to the real world, Neó.

"Ha már itt tartunk, akkor egyébként innen mentek el a legkevesebben, és a tavaly novemberi híradóban hallottam, hogy sokan vissza is jöttek. Sok országba, köztük Magyarországba is, elkezdtek vissza vándorolni egyesek."

Hiteles forrást pls. Addig marad kamu.

"Ki égek rajtad."

Én meg a helyesírásodon.

2019. aug. 13. 19:50
 47/93 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, nyugodtan verheted itt a tamtamot, de bármelyik átlag magyar ember alátámasztja, hogy ez az ország egy utolsó balkáni söpredék.
2019. aug. 13. 19:59
 48/93 A kérdező kommentje:
Egyébként még ti mondjátok hogy ne a multban éljünk, de azért 13-mas, meg 16-os cikket bemásoltok. Miért nem 18,17-est? Azok már túl jó adatok? Nem vagytok ti normálisak...
2019. aug. 13. 20:24
 49/93 anonim ***** válasza:
84%
Az ugye megvan, hogy a KSH és az mtv híradó, egyéb kormánykézben lévő média mindig azt hazudja, amire a fidesz utasítja őket?
2019. aug. 13. 20:27
 50/93 A kérdező kommentje:
Akkor az Eurostat meg az OECD is.
2019. aug. 13. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!