Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem adják vissza azt a...

Miért nem adják vissza azt a földet a palesztinoknak amit ma Izrael bitorol?

Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 19:08
 71/100 anonim ***** válasza:
90%
Es te kerdezo, muszlim vagy?
2018. okt. 30. 23:04
 72/100 anonim ***** válasza:
88%

A kérdező egyrészt muszlim, másrészt egy palesztin élettársa. És nem az számit neki, hogy valaki mit mond, hanem szeretne a 60%-ossal együtt elhallgattani azokat, akik kimondják az igazságot.

És mindenképp ellenséges hangulatot akar azok ellen szitani, akik NEM hazudnak.

2018. okt. 31. 07:25
 73/100 anonim ***** válasza:
25%

43% -os

Igen, én vagyok 39%-os. Sajnos azt a fiókomat indoklás nélkül letiltották pedig semmivel nem sértettem meg a szabályzatot. Többször írtam a moderátornak de egyszer sem kaptam választ. Persze a sok rasszista, cionnáci, iszlámellenes gyűlölködő gond nélkül irogat, de a muszlimokat kitiltják.

"A zsidók irtják a palesztinokat"

A cionzsidók irtják a palesztinokat. Tudom hogy te szeretnéd egybemosni, de az a helyzet hogy a normális zsidók elítélik Izrael népirtását. Sőt, egyes zsidók Izrael állam létezését is ellenzik. Attól hogy nő a palesztinok száma, nem változtat a népirtás tényén. Ha egy család egyik tagja gyilkosság áldozata lesz de születik két gyereke attól még nem változtat a gyilkosság tényén.

"Tórát meghamisították, mert nem egyezik néhány dolog benne a Korán történeteivel"

A Tórát meghamisították, ez tény. Tele van hibával, ellentmondással, tudományos tévedéssel és népirtásra felszólító paranccsal.

"Olyan antiszemita vagy, hogy ezért akasztani kéne. Szerintem amúgy komolyan, simán benne van a pakliban, hogy valamikor beköszönsz a dohány utcai zsinagógába egy kalasnyikovval Ms Jihad. Mármint viccen kívül, amiket én olvastam az oldalon tőled, szerintem mindenki közül te vagy a legbetegebb."

Szokásos antiszemita kártya :) Ha valaki kritizálja Izrael népirtó politikáját az antiszemita. Ha meg muszlim az illető akkor terrorista :))))

"Az pedig, amit arról írtam, hogy amerika muszlimjai, akik adakoztak, fellélegezhettek, mikor kiderült, hogy nem muszlim volt a lövöldöző, ez egy emberi tény."

Nem. Fehér szélsőséges keresztények, rasszisták által elkövetett támadások száma sokkal több mint amit muszlimok követnek el.

"Nem csípem a muszlimokat, elmaradott, primitív régióban él a legtöbb,"

Tudom hogy nem csiped a muszlimokat mivel cionnáci vagy. Ti senkit nem csíptek, csak magatokat. A zsidó vallás a legrasszistább vallás a világon. Egyes zsidó nézetek szerint a nem zsidókat szabadon ki lehet rabolni, gyilkolni, mert nem emberek. Olvasd el a Talmudot. A régió pedig azért elmaradott mert Izrael folyamatosan támadja, fúrja a környező arab államokat.

"HA ő a 39%os miss Jihád, és én köztem, az az, hogy beismerem, hogy van bennem ellenérzés a muszlimok irányába, nem pontos, elnézést, az arabok irányába, a perzsák továbbra is sokkal fejlettebbek, nagyságrendekkel fejlettebbek"

Mondtam már. A normális zsidókkal semmi bajom. A cionnácikkal viszont annál inkább. Téged személy szerint annak tartalak. Legutóbb kijelentetted hogy te is agyonlövetnéd a kerítésnél tüntető palesztinokat. Ezzel teljesen nyilvánvalóvá vált hogy semmiben nem különbözöl a náciktól. Sőt, ti rosszabbak vagytok mint a nácik, mert ti a saját testvéreitek ellen követtek el népirtást. Az arabok és a zsidók ugyanis testvérnép. Mindkettő ősapja Ábrahám.

"és még a 11 zsidó haláláért is a zsidók felelnek."

Pontosan. Mert az iszlámellenes úszitó gyűlöletpropaganda mögött Izrael van.

2018. okt. 31. 08:37
 74/100 anonim ***** válasza:
52%

Izraeli tanácsadóknak köszönhető a jelenlegi gyűlöletkampány Magyarországon. Még az MSZP kezdte 2002-ben. Egy Izraeli tanácsadót fogadott fel, és a gyűlöletkampánynak köszönhetően nyertek is. Ezt vette át a Fidesz, és szintén Izraeli tanácsadó javaslatára többek között iszlámellenes kampányba kezdtek. Itt szépen le is van vezetve:

[link]

Persze ez nem csak Magyarországon megy hanem sokfelé a világban. Ti muszlimok ellen uszítjátok az embereket, amivel az a gond hogy egy idő után akit megfertőz a gyűlölet, az mindenkit gyűlölni fog aki más mint ő. Ez történt Pittsburghben is. A támadó muszlimoktól retteget és a zsidókat tette felelőssé. Ennek a 11 embernek a halála is a ti lelketeken szárad.

2018. okt. 31. 08:49
 75/100 anonim ***** válasza:
72%

Miss Jihad, te a gyulolet betege vagy. Keptelen vagy akar megkozeliteni is az objektivitast, hogy onironiarol mar ne is beszeljek.

Mentsegedre legyen, hogy nektek ez az alaptanitasotok. Csak tudod, igy NEM LEHET gyozni. Ezert szenvedtek vereseget mindig mindenutt, amiota a keresztenyseg levetette az elvakultsagot.

2018. okt. 31. 10:48
 76/100 anonim ***** válasza:
64%
Mert jegyezd meg, Miss Jihad: elvakult gyuloletbol csak gyilkolaszni lehet. Hosszutavuan, biztonsagot adoan gyozni - azt nem lehet.
2018. okt. 31. 10:53
 77/100 anonim ***** válasza:
74%
Az, hogy megis a zsidok gyoznek, bizonyitja, hogy meg sem erted, amit mondanak neked, csak hulyesegeket pufogtatsz.
2018. okt. 31. 13:50
 78/100 anonim ***** válasza:
30%
Zsidók győznek? A történelem pont az ellenkezőjét írja. Az hogy most az USA seggére tapadtatok, még nem jelenti azt hogy ez mindig így lesz. Majd ők is rájönnek miféle nácik vagytok és akkor mentek a bíróság elé.
2018. okt. 31. 13:56
 79/100 anonim ***** válasza:
79%

A " palesztinok " az oszintesegukrol, szemelyes higeniajukrol es lakaskulturajukrol hiresse valt csoport.

Nem is nagyon ertem miert van van az Israelieknek akarmilyen gondjuk is ezzekkel a bekeszereto, oszinten vallasos kis emberkekkel.

2018. okt. 31. 15:33
 80/100 anonim ***** válasza:
76%
A zsidok 2000 ev utan otthon vannak a sajat orszagukban. Mi a gyozelem, ha nem ez.
2018. okt. 31. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!