Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Miért nem adják vissza azt a...

Miért nem adják vissza azt a földet a palesztinoknak amit ma Izrael bitorol?

Figyelt kérdés
2018. okt. 27. 19:08
 61/100 anonim ***** válasza:
90%
Megerkeztek a ver-muszlimok. tgt-vel lehetett beszelgetni, veletek viszont nem. En befejeztem
2018. okt. 29. 21:13
 62/100 anonim ***** válasza:
91%

Amerikai muszlimok pénzt gyűjtöttek a zsinagógában meggyilkolt emberek családjainak. Na ennyit arról hogy a muszlimok gyűlölik a zsidókat.

[link]

2018. okt. 30. 11:57
 63/100 anonim ***** válasza:
82%
Senki nem mondta, hogy MINDEN muszlim gyilkos!!!!!!!
2018. okt. 30. 12:00
 64/100 anonim ***** válasza:
64%

Am most senki sem beszelt muszlimokrol.

Mai ertelemben veve arabokrol sem. Igy ez off...

Palesztinokrol beszeltunk, akiknek a vezetoje Mahmoud Abbas elitelte a zsinagogas tamadast, de amikor 2014ben egy jeruzsalemi zsinagogaban gyilkolasztak, meg martiroknak nevezte a haverjait.

Kovetkezetlen politika, velemeny hianya, egy primitiv pofa egy primitiv csoport élén. Ez nyilvan nem genetikus, mielott megkapnam a naci jelzot, hanem egyszeruen ha egy nepcsoport eltolt 100 evet fejletlensegben, fejletlen is lesz.

Az iszlamot meg sosem szidtam, ami azt illeti ezen az oldalon az esetek tobbsegeben az szokott lenni, hogy a muszlimok tamadnak Torahamisitas vadjaval, a zsidok meg vedekeznek.

De az is teny h az amerikai muszlimok nem feltetlenul azon a fejlettsegi szinten vannak, minta kozel-keletiek, mert fejlett teruleten szocializalodnak. Persze nem biztos h dinasztikusan, de legalabb egy ideje.

Probaltam az osszes kontextusban kiterni erre az indokolatlan linkre, mert sem Pittsburg, sem a muszlimok es sem az amerikai zsidok nem voltak tema. Nyilvan koszonik szepen a zsido csaladok, es biztos vagyok benne hogy a gyujto amerikai muszlimok rohadtul megijedtek amikor hallottak a lovoldozesrol es gorcsben volt a gyomruk a felelemtol, hogy ne egy muszlim legyen a tamado. Ez is teny.

2018. okt. 30. 12:23
 65/100 anonim ***** válasza:
23%
43%-os jó hogy itt vagy. Személy szerint neked mondtam néhány hónapja egy ilyen kérdésnél, hogy a cionista zsidók által gerjesztett iszlámellenes uszítás vissza fog ütni. Felhívtam a figyelmedet hogy akit megfertőz a gyűlölet, egy ponton túl már mindegy neki hogy muszlimokról vagy zsidókról van szó, mindenkit gyűlölni fog aki más mint ő. És igazam lett. A pittsburghi támadó beijedt a hamis propagandától miszerint muszlim bevándorlók el akarják foglalni az USA-t, és valahogy arra a következtetésre jutott hogy zsidók telepítik be őket. Majd elment a zsinagógába gyilkolni. Ti muszlimok ellen hergelitek az embereket, de most visszafelé sült el. Ez a 11 halott is a ti lelketeken szárad.
2018. okt. 30. 13:06
 66/100 anonim ***** válasza:
64%

Ha te vagy a 39%-os, akkor igen, itt van az, aki folyton gyalázza a zsidó vallást, és engem kér számon muszlimok elleni provokáció miatt.

A zsidók irtják a palesztinokat (de azért a népességszámuk nő, és a palesztinok nem kötnek békét, hiszen tudjuk, hogy népirtáskor inkább irtva szeretnek lenni az emberek mint elmenekülni), a Tórát meghamisították, mert nem egyezik néhány dolog benne a Korán történeteivel (vagy az arabok nem tudtak normálisan írni/Mohamed elfelejtett pár sztorit mikor többistenhívő törzsi csoportjaikhoz eljutott a párszáz éve kialakult kereszténység és a judaizmus a rómaiak által szétvert Izrael és Judea területéről, és rosszul vették át, mint a Rómaiak a görög vallást, csak velük szemben hamisítással vádolták meg az eredetit), és még a 11 zsidó haláláért is a zsidók felelnek. Mert a zsidók nácik, expanzionisták és végülis a "de" után mindig ott a gonoszság.

Olyan antiszemita vagy, hogy ezért akasztani kéne. Szerintem amúgy komolyan, simán benne van a pakliban, hogy valamikor beköszönsz a dohány utcai zsinagógába egy kalasnyikovval Ms Jihad. Mármint viccen kívül, amiket én olvastam az oldalon tőled, szerintem mindenki közül te vagy a legbetegebb.

Az pedig, amit arról írtam, hogy amerika muszlimjai, akik adakoztak, fellélegezhettek, mikor kiderült, hogy nem muszlim volt a lövöldöző, ez egy emberi tény. Az iszlámot ismered, de az embereket nem.

Figyelembe véve, hogy nagyon sok keresztény/ateista magyar van, aki alig tud valamit az izraeli palesztin konfliktusról, ugyanis (szemben a tévhittel) az egész konfliktus ha egy évben egy cikket megérne a mérete alapján zsidók nélkül, akkor talán még nem gyújtom fel a lapot, ami ír róla unalmamban, ezzel szemben a muszlimok odavissza vágják a sztorit erről. Magyarul van róla kommunikáció a muszlim csoportokban és csoportok között, ami egyértelműen itt-ott visszakalandozik a közel-keletre is, ahol pedig egy rakás arab-izraeli háború után az a primitív elmaradott közeg vereséget vereségre halmozva tippeljetek mit csinál? Nem szereti a zsidókat annyira...

Nem csípem a muszlimokat, elmaradott, primitív régióban él a legtöbb, és ez hatással van az iszlám teljes eszmerendszerére és arra is, ahogyan a konfliktusokat élik meg.

Az egyik perzsa ismerősöm, aki egyébként mindig a palesztinokat védi mondta hogy természetes, hogy Izrael intelligensebben áll a konfliktushoz, mivel alapvetően jóléti társadalomról van szó, nincs annyi bajuk. Ez ma így van, de közel sem volt mindig így, sőt, amikor befogadtuk a rakás zsidót, akiket libanonból szíriából és egyéb hasonló kaliberű begyöpösödött országból fogadtunk be mert egy peták nélkül rakták ki őket, olyan gazdasági totálkárt kapott Izrael, miközben finanszírozta a háborúkat amiket az arabok minden tíz évben törvényszerűen elkezdtek vízbe toljuk a zsidókat szlogenek mellett, hogy nem ez az oka. Az az oka, hogy Izrael népességének adott százaléka Európában vagy Amerikában szocializálódott, és nem olyan primitív, mint egy bennszülött az arabokhoz képest. Úgyhogy igen, a különbség az előző író között, HA ő a 39%os miss Jihád, és én köztem, az az, hogy beismerem, hogy van bennem ellenérzés a muszlimok irányába, nem pontos, elnézést, az arabok irányába, a perzsák továbbra is sokkal fejlettebbek, nagyságrendekkel fejlettebbek.

De a 39%-os általában "csak" a cionizmust nem szereti, persze a nem cionista zsidókkal nincs baja...

DE azért jóóóó sokat fröcsög.

2018. okt. 30. 14:58
 67/100 anonim ***** válasza:
69%

Magyarul erre már képtelen, hogy felfogja magáról a saját ideológiáját is.

Amit meg Abbasról írtam, az meg így volt, így lesz. Egyszer itt, egyszer ott. Primkó

2018. okt. 30. 15:05
 68/100 tgt ***** válasza:
11%

66-os: „ az egész konfliktus ha egy évben egy cikket megérne a mérete alapján zsidók nélkül, akkor talán még nem gyújtom fel a lapot”

Megértem, hogy jobban örülnél, ha a lapok nem írnának az Izrael által elkövetett háborús bűnökről, a palesztinok meggyilkolásáról, a házrombolásokról, a palesztin területek megszállásáról. De a lapok megírják, és ezt nagyon nehéz kimagyarázni. Azért te megpróbálod.

2018. okt. 30. 16:52
 69/100 anonim ***** válasza:
50%

Nem annyira foglalkoztat, hogy ilyeneket irnak a lapok. Eppen ugyanannyit talalsz, ami forditva gondolkozik.

A palesztinokkal egyebkent sokkal hamarabb lesz tele a ..... az arab orszagoknak, mint izraellel a nyugati vilagnak.

Nem hiszem, hogy mikor meghalok (ha lehetoseget kapok oregkent meghalni) meg mindig rendezetlen lesz ez a konfliktus.

Es biztos nem ugy, hogy Izrael szivja meg.

Sokkal nagyobb gondoknak fordit hatat a vilag, zsidok nelkul ennek a komfliktusnak is hatat forditana, de zsidokkal sem fog komolyabban beavatkozni senki. Oman utan az arab orszagok sem. Szaud arabia lesz a kovetkezo, onnantol pedig a palesztinoknak annyi.

Ahogy a szaudi herceg mondta nekik: make peace or shut up.

Olyan naci nem lehet Izrael, ha pad honalja Assad elol az izraeli hatarhoz menekult egy rakas szuriai arab.

Es vizet kajat satrakat kaptak az izraeliektol.

2018. okt. 30. 18:31
 70/100 A kérdező kommentje:

43 %

Te zsidó vagy?

2018. okt. 30. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!