Miért nem adják vissza azt a földet a palesztinoknak amit ma Izrael bitorol?
Nekem elég fiatalosnak tűnik a kérdező hangvétele.
A belföldi kereskedelem aránya nem egy ország gazdasági fejlettségével korrelál, hanem sokkal inkább a méretével. És nem a populációra gondolok itt méret alatt, hanem földrajzi kiterjedésre. Minél nagyobbak a távolságok, annál célszerűbb az erőforrásokat elosztani adott országon belül, mert egyébként adhock megrendeléskor kárt okozna a várakozás ideje.
A kerdezo egy szerepet jatszik sajat maga szorakoztatasara.
Ahogy elnezem a hozzaszolok - magamat beleertve- pontosan azt tettek amit a kerdezo szeretett volna elerni : raharaptunk a csalira :)
90
Hogy, ki a tudatlan az nyilván nézőpont kérdése. Most nyilván ha valakivel nem értenek egyet, akkor a másikat tudatlannak fogja tartani, csakhogy magát jobban érezhesse.
Könnyebb mint rugalmasabbnak lenni egy picikét.
92
Ugyan már. Én csak leírtam a főnököm tapasztalatait. Szerintem ő jóval több emberrel került interakcióba élete során és jóval több élettapasztalata van mint itt az egész bagázsnak együttvéve. Az üzletemberek általában intenzíven élnek, sok minden történik velük. Ő egyébként magasról tesz az idegengyűlöletre, hiszen mint minden üzletembert elsősorban csak a cég jövedelmezőségének fenntartása érdekli, és teljesen TÁRGYILAGOSAN, HIGGADTAN közölte tapasztalatait, mint érdekességet, amikor szóba kerültek valamiért a zsidók.
De tény...a zsidók szeretnek az üzleti szférában ténykedni. És jók is ebben. A metódusaikról nem írnék, de a száraz tény az az, hogy megy nekik.
A zsidok sok kulonbozo szferaban szeretnek tevekenykedni. Pld:
fizika: relativitaselmelet, kavantumelmelet
mezogazdasag: csepegteteses ontozoes, tengerviz sotalanitasa, sheri paradicsom
hi-tech: szamitogep, diszk-on-ki, GPS, internet
orvoslas: rontgen, inzulin
energia: napelemek....
.....
95
De a pénz szaga is valahogy jobban vonzza őket mint más halandót...
nincsen es sose volt olyan hogy "palesztina"!!azt az 50-es evekben talaltak ki!!addig betu se esett rola! tobb mint 3000 eve letezik viszont Izrael kiralysaga!
az islam cor'an-ban kb 40-szer van szo Izraelrol es az ott elo zsidokrol!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!