Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Honnan jött a holokauszt-tagad...

Honnan jött a holokauszt-tagadás (nem vitázni szeretnék, csak nem tudom, de érdekel)?

Figyelt kérdés
mostanában egyre többször hallok a holokauszt tagadásáról, de a neten nemigen találtam róla anyagot, csak azt, hogy be kell tiltani, stb. érdekelne, hogy miról szól ez az egész, érdekelnek pro és kontra érvek. tényleg keresgettem, de sehol sem írják le, hogy ezért és ezért nem lehet igaz a holokauszt ebben a formában. tényleg érdekel. előre is köszönöm!
2010. ápr. 20. 14:41
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
76%

Még Leuchter is, aki vésővel és kalapáccsal esett neki a maradványoknak (a hidrogéncianid a fal felszínén egy nagyon vékony rétegben rakódik le, tehát a szakszerű mintavétel igen távol áll a falbontásos módszerétől), ő is ezt találta, a krakkói bűnügyi labor, amelyik meg szakszerűen vizsgálta meg utána a maradványokat, még inkább.

Én nem tudom, hogy te honnan veszed, hogy a szőnyegben is találsz ekkora hidrogéncianidot, kíváncsi lennék arra a szőnyeger.

igazold kérlek, a leucter féle dolgot

tudod én megadtam a forrást, amerika zsidó nagyeciklopédia 1946 os kiadás, keresgéljél

wansee konferenciáról, bizonyítékot mutatsz, ami nagyon érdekes, több szempontból is az állítólagos konferencia vezető aznap prágában volt, a jegyzőkönyvből hiányzik mniden a pecséttől kezdve a felszólalók nevéig minden. és véletlenül ezt pont egy zsidó találta meg.

2010. ápr. 21. 02:09
 42/44 anonim ***** válasza:

Kérdező, remélem ebből nagyjából látod érvek-ellenérvek, álláspontok helyzetét.

Részemről ennyi, néhány hülyegyerek szórakozását nem én fogom biztosítani.

kérdező, remélem látod, hogy érvelésének mniden pontja egyszerű ismeretekkel cáfolható, olyan forrásokra hivatkozik amelyek abszolút hiteltelenek, ferdít, megválaszolni nem képes, helyette jön a szokásos tudatlan antiszemita vagy szöveg.

2010. ápr. 21. 02:11
 43/44 A kérdező kommentje:
hát igen, elég nagy a vita a két oldal között. sajnos több olyan dokumentumot, amire többen hivatkoznak nem ismerek, de az itt elhangzottak alapján mindkét oldal tud érveket felsorakoztatni. mondjuk engem megleptek a tagadók érvei, most így belegondolva nagyon sok igazság lehet benne, nagyon logikus érveket sorakoztattak fel. valószínűleg a valóságot nem tudjuk meg egyhamar.
2010. ápr. 21. 13:53
 44/44 anonim válasza:
100%
történelmet mindig a győztesek írják...Tehát sokan úgy vélik, hogy a Szovjetek illetve a többi szövetséges hatalom elferdítette a tényeket, hogy úgy mondjam kiszinezte a holokausztot.Az, hogy voltak táborok nem kérdés, de hogy ott szándékos népírtás folyt az sokan megkérdőjelezik, illetve a 6 millió áldozatot soknak találják. http://www.youtube.com/watch?v=Sg-8dW0TxXM
2010. máj. 1. 03:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!