Honnan jött a holokauszt-tagadás (nem vitázni szeretnék, csak nem tudom, de érdekel)?
"Aztán volt itt, hogy hogyan lehetett kivinni az a holttesteket. Az emberek megölésére használt gázkamrákban erőteljes szívó berendezések voltak, amik használat után kiszívták a gázt"
ezz nagggyon jó!!
mutatsz forrást erre? ezzel az állítással most találkozom először. ez megint valami új tézis?
"nem megdöbbentő, a jad vashemben izraeli holokausztmúzeumban 300 magyar áldozatról tudnak, mi a törikönyvekből meg 600 ezerről. azt áruld el inkább, hogy 1990 módosították az auwitz táblát 4 millióról 1,1 millióra. a kérdésem: 6 millió - 2,9 millió egyenlő 6 millió?"
A Yad Vashem-hez én ezt a linket találtam ott: [link]
Ebben Hungary Pre-war Jewish population: 825,000, Min Loss: 550,000 Max Loss: 569,000 van.
300 magyar áldozatról sehol nem találhatsz linket, azt most előre megmondom neked. 300 ezerről már talán, és akkor nem vetted észre, hogy ezerben van megadva az áldozatok (tudod statisztikáknál szoktak ilyet).
Ilyet (mármint Magyarországra 300ezer körüli becslést adót) már találhatsz. A titok kulcsa az, hogy az adott statisztika a mai Magyarország területéről megölt zsidókat számolja-e, vagy a bécsi döntések által megnövelt háború alatti Magyarországról, ahonnan a deportálásokat, kegyetlenkedéseket ugyanúgy a magyar hatóságokat végezték. Előbbi esetben az olyan klasszikusan zsidó központok, mint pl.Kárpátalja, Máramaros áldozatait akkor a környező államok statisztikáiba olvasztja bele, akiké most a terület.
Látod, egy kis háttértudással az eleinte oly misztikusnak tűnő dolgok is érthetővé válnak.
--------------------
"talált ziklon-b nyomot és tudod mennyit? kb annyit mnit amit a te szőnyegeden elő lehet mutatni vagy mnit bárhol a természetben. tehát ilyen szempontból 0 azaz 0! ilyen alapon lehet hogy a szőnyeged is gázkamrának használták a nácik csak nem tudsz róla"
Egyrészt megint tisztázzunk egy alapdolgot, mert úgy látom a hsz-ből, ez is gondot okoz: a Zyklon-B egy termék név, mint az OMO mosópor. Ez egy kis vákuumcsomagolásban tarolt porózus tabletta volt, ami levegővel érintkezve hidrogéncianid gázt engedett ki magából - tehát nem Zyklon-B nyomokat kell keresni, mert olyan nincs, hanem hidrogéncianid nyomokat. Nem szorosan a tárgyhoz tartozik, de ha már beszélünk róla, az alapokkal legyünk tisztában.
A falakban évtizedek után is, a gázkamra felrobbantása miatt szabad levegőn állás, napfénnyel folyamatosan érintkezés (ez segíti, gyorsítja a lebomlást) után is a mérési szint felett találtak. Még Leuchter is, aki vésővel és kalapáccsal esett neki a maradványoknak (a hidrogéncianid a fal felszínén egy nagyon vékony rétegben rakódik le, tehát a szakszerű mintavétel igen távol áll a falbontásos módszerétől), ő is ezt találta, a krakkói bűnügyi labor, amelyik meg szakszerűen vizsgálta meg utána a maradványokat, még inkább.
Én nem tudom, hogy te honnan veszed, hogy a szőnyegben is találsz ekkora hidrogéncianidot, kíváncsi lennék arra a szőnyeger.
---------------
"az amerika zsidó nagykönyv 1946 os kiadása szerint a legnagyobb német kiterjedés idején kicsivel több, mnit 3 millió zsidó élt."
Ezt nem ismerem, erről berakhatnál valami linket, azt még el tudom képzelni, hogy magáról Németországról ír, a megszállt területek nélkül. Mert csak Lengyelországban volt 3millió zsidó, a zsovjetektől elfoglalt területeken is 1-2millió, Magyarország, a többi ország, stb.
Maguk a németek 11 millióra becsülték a megszállt területeken élő zsidók számát (ld. Wannsee protocol).
----
mire kérsz forrást (főleg, hogy te eddig még semmire nem adtál)? Hogy a foglyok vitték ki a holttesteket? Keress rá a Sonderkommando-ra.
Vagy hogy volt elszívó berendezés? PL. a tábor leltáraiból, de ajánlom figyelmedbe Gutman: 'Anatomy of the Auschwitz Death Camp' c. könyvet.
"A gázról meg annyit, hogy természetesen az embereket is fertőtleníteni kellett, és mivel nem megölni akarták őket (kell a munkaerő), ezért volt egy nagyon kicsi mennyiségű maradvány a falakban"
Most teljesen komolyan, egy súlyosan mérgező gázzal fertőtlenítették az embereket szerinted, amivel eddig még az volt a gondotok, hogy használat után, csak a maradványai miatt hogy tudták kihozni az embereket, most meg azzal jöttök, hogy ezt emberekre direkt ráfújták??
Amúgy melyik táborról beszélt az öreg? Mert voltak munka- és voltak haláltáborok. AZ elsőben tényleg azért adtak arra valamit, hogy ne halljon meg az összes munkaerő (oly sokat azért nem, ott is óriási volt a halandóság, mint ahogy az is volt a cél, hogy majd a munkába szépen belehalnak). Auschwitzon belül is volt munka- meg haláltábor, az utóbbiban voltak gázkamrák, az előbbiben nem. AZ simán lehet, hogy a munkatáborban volt fertőtlenítés, de hogy azt nem egy súlyosan mérgező anyaggal csinálták (amit megjegyzek az USAban ami napig használnak gázkamrákban kivégzésre), az ziher.
Valamit nagyon kevertek.
-------------
"Legalább is én így gondolom"
történelmileg nem túl izgalmas, hogy te mit gondolsz, főleg a láthatóan óriási tudásoddal a témában.
--------------
"Szívóberendezést pedig nem találtak, legalább is én nem találkoztam ezzel az állítással még""
Az, hogy te még nem találkoztál ezzel az állítással, az hadd ne legyen már egy érv.
Fertőtlenítő kamrákban nem volt, ott szimplán kiszellőztették vagy 20 órán keresztül a gázt, azt annyi. AZ emberölésre használtaknál sem minden táborban, ahol nem, ott gázmaszkot kellett használni a kihordásnál, Auschwitzban volt elszívóberendezés, ott nem kellett.
----------------
"azt áruld el inkább, hogy 1990 módosították az auwitz táblát 4 millióról 1,1 millióra. a kérdésem: 6 millió - 2,9 millió egyenlő 6 millió?"
Már feljebb leírtam, de igaziból egyszer lemértem, és ha tényleg érdekelt volna, nem lett volna negyedóra interneten utánakeresni. Nézd vissza feljebb.
----------------
"továbbá, még mnidig nem kaptam egyetlenegy se írásos se tárgyi bizonyítékot arra, hogy a nácik ki akartak irtani 6 millió zsidót, vagy tárgyira, hogy kiirtottak, pedig már 3 kérdés óta keresek rá válaszolót..."
Az elején le voltak írva, milyen bizonyítékok is vannak, hogy megtették. Tessék visszaolvasni, nem fogom minden egyes alkalommal begépelni -sőt, igaziból ha vennéd a fáradtságot, hogy utánanézz, akkor egyszer se kéne.
Amúgy meg bocsánat, hogy ily lassan válaszolok csak nektek, akik sz*rtok utánanézni a dolgoknak, és már nem tudom, hányadik baromságotokat cáfolom itt, hogy már 3 kérdése feltetted, és nem válaszoltam - amúgy de igen, csak visszaolvasni már megint sz*rtok bele.
" http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__egyeb-kerdesek__804348
ehhez is szólj hozzá kérlek 67 es"
Nem, elég volt, elég sokat válaszolgattam a baromságaitokra, elég sok mindenre írtam le, hogy miért nem állja meg a helyét a dolgaitok, hogy még az összes többi hozzátok hasonló ember f*szságaira is én reagáljak, és ismételjem el várhatóan ugyanezekre a dolgokra a válaszokat.
Nem cirkusz eset, nem gyerekest van.
Ha érdekelne a téma, akkor pl. nem jöttél volna az AUschwitz táblával, hanem kapásból elgondolkoztál volna, hogy de hogy lehet, hogy ez a nyilvánvaló baki nem tűnt fel a történeszeknek, és utánanézzel, mondjuk beírod a google-ba jmonduk a hihetetlen kreatív és kitalálhatatlan 'auschwitz 4 million' keresőszavakat, és nem kellett volna negyedóra, hogy rájöjj, miről is van szó.
Erre nem voltál képes, ez gyakorlatilag mindent elárul a hozzáállásodról, mennyire eaz igazság, és mennyire csak a tagadás érdekel.
Kérdező, remélem ebből nagyjából látod érvek-ellenérvek, álláspontok helyzetét.
Részemről ennyi, néhány hülyegyerek szórakozását nem én fogom biztosítani.
Egyébként nekem erről az egész témáról ez a vicc jutott eszembe:
"Pistike hazamegy az iskolából, és azt mondja a papájának: Ma a negatív számokról tanultunk, de nem nagyon értem, hogy mi az. Erre az apja: Na várj, megpróbálok egy példát mondani, talán így megérted. Európában a németek által megszállt legnagyobb területen élt hárommillió zsidó. Ebből a nácik kiirtottak hatmilliót, kétmillió kivándorolt külföldre, tehát ötmillió zsidónak kellene születnie, hogy ne legyen zsidó Európában"
Most mindjárt jön a 67-s, és beleköt, hogy nem is annyi stb., de nekem akkor is tetszik :D
A Yad Vashem-hez én ezt a linket találtam ott: [link]
Ebben Hungary Pre-war Jewish population: 825,000, Min Loss: 550,000 Max Loss: 569,000 van.
300 magyar áldozatról sehol nem találhatsz linket, azt most előre megmondom neked. 300 ezerről már talán, és akkor nem vetted észre, hogy ezerben van megadva az áldozatok (tudod statisztikáknál szoktak ilyet).
Ilyet (mármint Magyarországra 300ezer körüli becslést adót) már találhatsz. A titok kulcsa az, hogy az adott statisztika a mai Magyarország területéről megölt zsidókat számolja-e, vagy a bécsi döntések által megnövelt háború alatti Magyarországról, ahonnan a deportálásokat, kegyetlenkedéseket ugyanúgy a magyar hatóságokat végezték. Előbbi esetben az olyan klasszikusan zsidó központok, mint pl.Kárpátalja, Máramaros áldozatait akkor a környező államok statisztikáiba olvasztja bele, akiké most a terület.
Látod, egy kis háttértudással az eleinte oly misztikusnak tűnő dolgok is érthetővé válnak.
gyöny9rűen kibújtál a második kérdés alól, és képzeld, magyarország és észak erdély 300 ezer zsidó(magyar) áldozat, nézd meg, látogass el, keress rá a képre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!