De ezzel nem jutunk előbbre hogy "vannak kivételek".
Ezt mondd azoknak akiket megvertek csak azért mert magyarul mertek beszélni.
2010. jan. 21. 17:00
32/52 anonim válasza:
23:42-es [december 19.]: Hmm.. hát te akkor nem ismersz minket! Zentán lakom, és itt egy rossz ember sincs, igaz Zenta 90százaléka magyar :P
Em nem utálom a szerbeket, de nem is csípem őket :)
2010. jan. 25. 23:14
33/52 anonim válasza:
Szerb "fair-play": hatan támadtak a magyar játékosra a közös edzésen
Összetűzés színesítette a magyar és a szerb vízilabda-válogatott közös edzését Szegeden: Kis Gábor és Vanja Udovicsics esett egymásnak.
A verekedést Udovicsics kezdeményezte, majd a magyar centerre több szerb is rátámadt, az adok-kapokba pedig a medencében lévők és a cserejátékosok is beszálltak. Az incidens után folytatódott a játék.
„A szerb Udovicsiccsel támadt nézeteltérésem a vendégek kapuja előtt, majd hirtelen azt vettem észre, hogy hat játékos nekem esett. Meglepett az incidens, ám ennek ellenére úgy gondolom, hasznos volt a közös edzés" – mondta a delmagyar.hu-nak Kis Gábor.
2010. jan. 26. 17:38
34/52 anonim válasza:
Hmm, ha szerb akkor biztos nem Udovicsics, max Udovičić, vagy Udovićić [Udovicsity, Udovityity] :D
2010. jan. 26. 19:29
35/52 anonim válasza:
Milyen rasszisták az emberek...szerbiai magyar vagyok és én sem csipem a szerbeket,de amikor magyarországon voltam versenyen rámfogták hogy én szerb vagyok és nemtudok semmit.Ez nagyon rosszul esett.Toleranciáról nem halott senki???
2010. febr. 25. 21:35
36/52 anonim válasza:
Utolsónak sajnálom ami veled történt.De elkel hinned hogy nem minden magyar ilyen ő beléjük bele lett nevelve a kommunizmus alatt hogy Csonkamagyarországon kívül nem élnek magyarok sajnos ma is ezt csinálják a zsidók.
2010. febr. 26. 13:44
37/52 anonim válasza:
Vajdasági vagyok. Ismerek jó embereket és szemeteket is. A jók és a szemetek között is találhatóak magyarok és szerbek is. Meg még mennyi más nemzetiség! Nem lenne szabad egy egész csoportot egy kalap alá venni. Ha mégis álatlánosítani kellene, akkor azt mondanám a szerbekről: összetartóak, vendégszeretőek. Mint minden nemzet tagjai között, köztük is vannak demokratikus és szélsőséges elemek is. Városonként változik az összetétel e két fajta ember mennyiségét illetően. Topolyán a helyzet nagyon jó, sőt a lakosság fele magyar. A magyarok magyarul tanulnak. Épp annyi magyar művelődési programot szervez a város, mint szerbet. Bajsán még jobb a helyzet: mindenki beszél magyarul, szlovákul és szerbül is. Ott sincs semmilyen atrocitás. Újvidéken azért körülnézek, mielőtt magyarul szólok a telefonba.
2010. márc. 18. 12:21
38/52 anonim válasza:
Az szerbeket csak össze kellene gyűjteni, és lelőni!
Nem felejtjük el a délvidéki vérengzést!
2010. márc. 18. 16:40
39/52 anonim válasza:
De nagy balfék az előttem szóló.
2010. márc. 25. 10:27
40/52 anonim válasza:
Én így gondolom, Attól, hogy neked nagy haverjaid az meg a te dolgod!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!