Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mi a véleményed a szerbekről?

Mi a véleményed a szerbekről?

Figyelt kérdés
2009. dec. 19. 22:48
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
87%
Temperamentumos, heves, hangos nép, a nők is meglehetősen rámenősek, dominánsak, nagyszájúak, igazi házisárkány típusok. Akit eddig ismertem, szinte mind az a tipikus nagy sötét szemű, kerek arcú, sötétbarna, hullámos hajú, hízásra hajlamos fajta volt. Mások, mint például a horvátok (nekem a horvát nők pl. határozottan bejönnek, aranyos a pofijuk, világosabb karakterűek a szerbekhez képest), a szerbek nekem kissé túl kemények. A zenéjük viszont tetszik, harmonikával, mandolinnal(?), furulyával előadott pattogós, tüzes, kicsit törökös délszláv muzsika.
2009. dec. 19. 23:56
 12/52 anonim ***** válasza:
74%
Szerencsétlen pszichopata nép. A 80-as évektől kezdve elkezdtek beleszédülni a nacionalista őrületbe, a háborúba belenyomorodtak és a vereségeik miatt még jobban eltorzultak pszichológiailag. Jelenleg komplexusosságban és keserűségben a románokkal versenyeznek, ami nagy szó. Szerbia nem ország, hanem egy óriási zárt osztály, tele ön- és közveszélyes bolondokkal. A szerb nép olyan, mint egy országra való jobbikos.
2009. dec. 19. 23:57
 13/52 anonim ***** válasza:
75%
Utolsó, te valahogy nagyon jól összeszedted a lényegüket.
2009. dec. 19. 23:59
 14/52 anonim ***** válasza:
44%

Ti megőrültetek?

Ismertek ti egyáltalán személyesen egyetlen szerbet is?

2009. dec. 20. 00:02
 15/52 A kérdező kommentje:

23:35-nek:

"Nem is olyan régen volt már egy kérdéssorozat, ahol a kérdező végigkérdezte Európa minden nemzetét, ha jól emlékszem. Nem rokonod véletlenül? "

Nem. Nekem ez az első ilyen kérdésem.

2009. dec. 20. 00:03
 16/52 anonim ***** válasza:
70%
Nekem semlegesek az érzelmeim irányukban, egyszer voltam csak Szerbiában, akiket akkor megismertem, azok mind kedves emberek voltak(pl Szabadkán csak miattunk váratták 10 percig a Belgrádba menő vonatot, amíg kiállították a jegyünket, ha az nem várt volna meg, akkor 3 órával később tudtunk volna menni), ugyanakkor tényleg elég durva dolgokról is hallani a szerbek kapcsán. Gondolom a kérdést annak kapcsán tetted föl, hogy mától nem kell nekik vízum, nos erről az a véleményem, hogy nem baj, sőt jó is, nagy bajunk nem, inkább csak hasznunk lehet belőle.
2009. dec. 20. 00:43
 17/52 anonim ***** válasza:
85%

"a nők is meglehetősen rámenősek, dominánsak"

Rámenősek, de jó szó a domináns? Nyaranta a szerb nők elárasztják Olaszországot, és pirosnál várakozó autókba, ha azok márkásak, különösebb habozás nélkül beugrálnak. Szerbiai szórakozóhelyeken rámásznak az angolul beszélő (=nyilván nyugati = gazdag) vendégre. Kétségbeesettebben és elszántabban кurválkodó nők szerintem nincsenek máshol.

2009. dec. 20. 00:44
 18/52 anonim válasza:
94%
Neveletlen parasztok, vajdasági vagyok, sajnos sulimban sok a szerb, és állandóan kötekednek. Nagyon útállom az olyanokat, de persze vannak normálisak is. És helyesek a szerb csajok :)
2009. dec. 20. 12:34
 19/52 anonim ***** válasza:
95%
Nem szeretem őket.Agressziv,kegyetlen népség(legalábbis nagyrészt).Ismerek egy csávó 23 évesen jött át Mo-ra,addig négyszer verték össze,csak mert magyar.Mikor jártam ott(Belgrád) ,és magyarul beszéltem az utcán engem is majdnem megvertek,pedig nem kerestem a bajt.
2009. dec. 20. 13:39
 20/52 anonim ***** válasza:
89%
Ha elolvasod az Eduardo Rózsa Flores - Terrorista vagy hős c. könyvet mindjárt megtudod miért utálja a magyarok többsége a szerbeket. Köztük én is. Az Arkan szerb terroristák kegyetlenek, undorítóak voltak. És persze ne felejtsük el, hogy több mint 50 ezer magyart írtottak ki. És még ma is verik délvidéken őket. Szánalmas egy nép.
2009. dec. 21. 15:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!