Mi a véleményed a szerbekről?
2009-12-19 23:10
hallod hol élsz te?a saját kis rasszista álomvilágodban,ahol mindenki mo. elkötelezett híve?ébredj már fel -.-
2009-12-19 23:10
Sem Nagy Lajos, sem más idejében nem volt egész Szerbia magyar föld, végtelenül tájékozatlan vagy!
És hihetetlen, hogy milyen értelmetlen érvekre hivatkozva mondtok ki gondolkodás nélkül utálatot, gyűlöletet.
Viszont ez talán nem is lehet másként, ha egyeseknek Eduárdo Flores az irányvonaluk egy nemzet meghatározásában.
pf...miez itt..?? Most azt nézzük hogy mivolt nemtom hány száz évvel ezelőtt? Most hogy az a pár nép olyan gusztustalan dolgokat csináltak,akkor nem az összes szerb a bünös...:S
Én vajdasági vagyok..Határozottan mondhatom,hogy a szerbek 80%-a jobbak mint a magyarok.. (tisztelet a kivételnek)..Ugy gondolom,hogy jobbszivűek,segitőkészebbek,"emberibbek"..De persze nem mindd..csak nagyrészük..
Szal ha nem ismeritek a szerbeket...akkor ne gondoljatok ekkora marhaságokat róluk -.-
Most nem igy vagy ugy..de EZVAN... ennyit erről..
00:09-es
Én régen a Vajdaságban laktam és csodálom ,hogy neked ilyen jók a tapasztalataid a szerbekkel.Ahova én jártam suliba,állandóan beszólogattak nekünk és többször is majdnem megvertek...És 20% lenne nem normális?Kétlem....A 80% fajgyülölő,agressziv banda.Ja,maguk között valóban rendesek,veled is amég megnem hallják a magyar akcentusodat...
Hát énse mondanám,hogy az összes szerb normális..de azért nagy részük igen..Meg "itt" nem vernek magyarokat...báris én nem emlékszem...volt igen verekedés általánosban,de akkor is nagyrészük magyarok támadták meg őket..
De ti most azthiszitek,hogy minden szerbet birok mert szerbek..
Nem úgyvan.Magyar vagyok..alap hogy a magyarokat jobban kedvelem..de azért hogy a szerbekkel semmi gondom nincs akkor az most nagy baj??
Meg nem arról van szó h lesz@pni őket..pff..
Például jóba vagy egy angollal akkor mi is azt irjuk neked hogy sz@pd le őket??pff -.-
09es voltam
hanyadszor irjam h vannak KIVÉTELEK??-.-''
09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!