Miért van az, hogy Hitlert jobban utáljuk mint Sztálint? Elvégre mindkettő szemét tömeggyilkos, nem?
Ezt több ezer tanúvallomás, kémrepülők légi-felvételei, és hivatalos iratok sokasága bizonyítja.
-A tanúvallomások egymásnak teljesen ellentmondóak,zavarosak,
sokról bebizonyosodott hogy merő fantázia,a légi fotók
pont az ellenkezőjét bizonyítják..sajnos :-) És bizony 1etlen hivatalos irat sem létezik ami bizonyítaná,hogy létezett volna egy terv a zsidók tömeges megsemmisítésére...
Nézz körül, ma hány embert látsz náci módra öltözni, és hányat kommunista módra. Véleményem szerint Hitlernek kultusza van, miközben Sztálint a bal- és jobboldaliak egyaránt elítélik. Ami számomra azért furcsa, mert a hitleri agressziónak legalább 600.000 magyar áldozata volt, és ennek jelentős része nem is zsidó, hanem egyszerű katona. Az ő halálukat is az az őrület okozta, ami elkerülhető lett volna. A sztálini diktatúrának magyarországi áldozata nagyon kevés volt, Hitler tébolyához képest legalábbis.
Szerintem borzasztó hiányosak az emberek történelemismeretei, és részben ebből eredően hamisak az értékítéletek sokaknál.
"Nekem volt rokon Bergen-Belsenben,"
-Messziről jött ember azt mond amit akar..
Sejtettem,hogy vmi kitérő választ kapok...kegyelet,rossz emlék..blabla...
Egyébként kegyeletsértést az követ el halottak ellen, aki sírokat gyaláz vagy halottakat rágalmaz, de az nem, aki azt vitatja, hogy egy adott helyen meghaltak-e emberek, illetve megöltek-e embereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!