A balliberális miért védi a rendőrt, ha nyugdíjas magyar emberek szemét lövi ki, kezét töri el, s miért nem, ha megrendszabályozza a cigánybűnözőket?
Covenant te annyira buta vagy ,hogy arra nincsen szó.
"közben fel akarja támasztani a horthysta csendőrséget, melynek lelkén sok száz ártatlan munkás vére szárad"
Szerinted ,a jövőbeli csendőrök tehetnek arról ,hogy a Horty korszak idején "megöltek" 100 ártatlan munkást (amúgy is honnan vetted ezt a hülyeséget?)?Tanuljál még egy kis történelmet gyerek ,mert nagyon buta vagy...
"A csendőrök nyugdíjasokat, tiniket, külföldi turistákat nem vertek véresre"
Csak munkásokat, bányászokat, ártatlan polgárokat, és zsidókat. Persze utóbbiakat ti tudom, hogy nem tartjátok embernek.
"Szerinted ,a jövőbeli csendőrök tehetnek arról ,hogy a Horty korszak idején "megöltek" 100 ártatlan munkást"
Akkor mégis milyen alapon mered a rendőröket kritizálni?
"(amúgy is honnan vetted ezt a hülyeséget?)"
A történelemből, mert én nem vagyok olyan műveletlen, mint te:
"Tanuljál még egy kis történelmet gyerek ,mert nagyon buta vagy..."
Te ne merj engem minősíteni.
Paranoiás kis baromnácik! Itt gyűlölködsz hogy így a szélsőliberálisballiberáliskommunista meg hogy cigányvédők meg zsidók meg stb. Azért tűnik úgy hogy védjük a ,,cigánybűnözőket"* mert ti meg elkezdtek hőbörögni hogy ,,a büdöscgány" és ez azért elég gyűlölködő
*jah és a cigányoknak max a 60%-a bűnöző, de szerintem még sokat mondtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!