A balliberális miért védi a rendőrt, ha nyugdíjas magyar emberek szemét lövi ki, kezét töri el, s miért nem, ha megrendszabályozza a cigánybűnözőket?
Oké, tegyük fel hogy nem tesz semmit a rendőrség.Mi történik?
Impotens rendörségünk van, végig nézik hogy felgyújtják a belvárost, ahelyett hogy intézkedne, naplopó banda stb stb stb...
"Nem vagyok neokomcsi, újra játszhat..."
Szélsőliberális ez, méghozzá a legfanatikusabban magyargyűlölő és bűnözőmentegető fajtából. Nem véletlen, hogy Gyurcsányt védi.
"A Jobbik miért lovagol évek óta a gumilövedékeken"
A libsik miért rínak a halálbüntetés ellen? Ilyen alapon azt is visszahozhatjuk.
"Arról mért nem dumázol, hogy az ÁVÓ, ÁVH, vagy a hőn imádott rendőreid lelkén hány munkás vére szárad?"
Azért, mert az ÁVH-t egyetlen mai párt sem akarja újracsomagolni. Felfogtad, picinyem? ;)
"A Jobbik miért lovagol évek óta a gumilövedékeken"
A magadfajta miért lovagol 65 éve a holokauszton?
"Mennyi? Forrás?"
Nincs forrás! Mehetsz aludni!
"És mi ezzel a problémád? Ha ennyien utálják a fajtád nem lehet hogy igazuk van? :D"
Sötét vagy, mint a fekete lyuk. Amúgy nem vagyok sem zsidó, sem cigány, de neked ezt az apró bakit elnézem. Eszedhez értem...
"Azért, mert az ÁVH-t egyetlen mai párt sem akarja újracsomagolni. Felfogtad, picinyem? ;)"
Nem, mivel ma is létezik, csak a neve más.
A csendőrség viszont megszűnt, ha alakulna egy új alakulna amelynek semmi köze a régihez.
"Nem, mivel ma is létezik, csak a neve más."
Na, mi a neve? Hadd tanuljunk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!