A balliberális miért védi a rendőrt, ha nyugdíjas magyar emberek szemét lövi ki, kezét töri el, s miért nem, ha megrendszabályozza a cigánybűnözőket?
"Sötét vagy, mint a fekete lyuk."
Ebben mundjuk igazad van. És akkor különösen kellemetlen, ha még őszinteséggel is párosul. :)
"Amúgy nem vagyok sem zsidó, sem cigány, de neked ezt az apró bakit elnézem. Eszedhez értem..."
Sajnos tévedsz Smuel :)
"36% beégtél. Felesleges erőlködnöd. Inkább pihend ki magad, mert már nem látsz a kannás bortól."
Most, hogy mondod...
Lassan már el is szégyellem magam. xD
ÁVH csak a szocializmusban volt.Míg csendőrség 1872-ben alakult ,amikor még a nácizmus még gondolatnak sem merült fel.Amúgy ha újra alapítanák az ÁVH-t ,tennék a nevére ,nekem az lenne a fontos ,hogy mit csinálnak.
Rendőrséggel meg az a problémám ,hogy robotok.Felülről megmondják nekik ,hogy mit csináljanak, kapnak hozzá pár milliót ,aztán bárkit agyon vernek ,még a saját anyukat is.
Miért nem engedik nekik ,hogy föllépjenek a cigány bűnözés ellen?Miért??
"Na, mi a neve? Hadd tanuljunk... :)"
Nem fogtok. :)
Covenant, te valami fanatikus, világtól elzárt "büdösbogár" lehetsz, annyira logikátlan, életszerűtlen, a világgal köszönő viszonyban sem lévő dolgokat erőltetsz. A kérdésemre pedig még mindig nem válaszoltál, inkább eltereled a témát a kínos kérdésről:
A balliberális miért védi a rendőrt, ha nyugdíjas magyar emberek szemét lövi ki, kezét töri el, s miért nem, ha megrendszabályozza a cigánybűnözőket?
"Amúgy ha újra alapítanák az ÁVH-t ,tennék a nevére ,nekem az lenne a fontos ,hogy mit csinálnak"
Nincs azon mit újraalapítani. Ma is létezik NBH néven.
22:50 Kérdező!
"A balliberális miért védi a rendőrt"
A balliberális (és a többi normális ember) azért védi a rendőrt, mert (benne van a nevében) a rend őre.
"nyugdíjas magyar emberek szemét lövi ki"
Egy (azaz egy) embernek (tehát nem többesszámban) lőtték ki a szemét gumilövedékkel. A 34 éves Nagy Lászlónak. Nem volt nyugdíjas (az eset után valószínűleg leszázalákolták így -legfeljebb- rokkantnyugdíjas).
"kezét töri el"
A békés tüntető ujját törte el Vágó László rendőr alezredes, aki 1 év 8 hónapot kapott ezért. Pfff... én a nyakát törtem volna a kedves járókelőnek, ha engem dobált volna az utca kövével!
"megrendszabályozza a cigánybűnözőket?"
Igen megrendszabályozza őket! Nem Ti mondjátok állandóan, hogy tele van a börtön a cigányokkal?
A kiírt kérdésed kommentjében szerepel még az alábbi:
"Csak a beteges gyűlölet lehet erre a fals gondolkodásra magyarázat."
Ez teljesen stimmel az általad is képviselt kurucinfón szocializálódott békés honpolgárokra.
Több kérdés?
Na megjott a ballibsi!Az-az e'n,hulyegyerekek!:)
Javaslom a kovetkezo" film megtekinteset minden egyes na'cizmust e'lteto" fanatikusnak!
"Igen megrendszabályozza őket! Nem Ti mondjátok állandóan, hogy tele van a börtön a cigányokkal?"
Nono! Azért még mindig van belőlük szabadlábon rengeteg, tehát itt szó sincs a megrendszabályozásukról, csak babuzsgatják őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!