Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A balliberális miért védi a...

A balliberális miért védi a rendőrt, ha nyugdíjas magyar emberek szemét lövi ki, kezét töri el, s miért nem, ha megrendszabályozza a cigánybűnözőket?

Figyelt kérdés
Képzeljük el, hogy a szélsőliberális csürhe micsoda jajongást csapna, ha azonosítószám nélkül tíz darab rendőr (tehát nem gárdista!) körbeállna egy bűnözőcigányt és a tolvajlása miatt eltörnék a kezét, kilőnék a szemét. Szerintem a New York Times címoldalon hozná a hírt, az ATV és a Retekklub megszakítaná adását és rendkívüli hírekben tudósítana. Csak a beteges gyűlölet lehet erre a fals gondolkodásra magyarázat. A "toleranciások" a legnagyobb intoleráns banda!
2011. okt. 19. 21:49
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
11%

"Sötét vagy, mint a fekete lyuk."

Ebben mundjuk igazad van. És akkor különösen kellemetlen, ha még őszinteséggel is párosul. :)

"Amúgy nem vagyok sem zsidó, sem cigány, de neked ezt az apró bakit elnézem. Eszedhez értem..."

Sajnos tévedsz Smuel :)

2011. okt. 19. 22:47
 32/44 anonim ***** válasza:
0%

"36% beégtél. Felesleges erőlködnöd. Inkább pihend ki magad, mert már nem látsz a kannás bortól."

Most, hogy mondod...

Lassan már el is szégyellem magam. xD

2011. okt. 19. 22:48
 33/44 Problem2 ***** válasza:
47%

ÁVH csak a szocializmusban volt.Míg csendőrség 1872-ben alakult ,amikor még a nácizmus még gondolatnak sem merült fel.Amúgy ha újra alapítanák az ÁVH-t ,tennék a nevére ,nekem az lenne a fontos ,hogy mit csinálnak.

Rendőrséggel meg az a problémám ,hogy robotok.Felülről megmondják nekik ,hogy mit csináljanak, kapnak hozzá pár milliót ,aztán bárkit agyon vernek ,még a saját anyukat is.

Miért nem engedik nekik ,hogy föllépjenek a cigány bűnözés ellen?Miért??

2011. okt. 19. 22:49
 34/44 anonim ***** válasza:
0%

"Na, mi a neve? Hadd tanuljunk... :)"

Nem fogtok. :)

2011. okt. 19. 22:49
 35/44 A kérdező kommentje:

Covenant, te valami fanatikus, világtól elzárt "büdösbogár" lehetsz, annyira logikátlan, életszerűtlen, a világgal köszönő viszonyban sem lévő dolgokat erőltetsz. A kérdésemre pedig még mindig nem válaszoltál, inkább eltereled a témát a kínos kérdésről:

A balliberális miért védi a rendőrt, ha nyugdíjas magyar emberek szemét lövi ki, kezét töri el, s miért nem, ha megrendszabályozza a cigánybűnözőket?

2011. okt. 19. 22:50
 36/44 anonim ***** válasza:

"Amúgy ha újra alapítanák az ÁVH-t ,tennék a nevére ,nekem az lenne a fontos ,hogy mit csinálnak"

Nincs azon mit újraalapítani. Ma is létezik NBH néven.

2011. okt. 19. 22:51
 37/44 anonim ***** válasza:
Ja és Rendőrség néven.
2011. okt. 19. 22:55
 38/44 Sz1u ***** válasza:
67%

22:50 Kérdező!

"A balliberális miért védi a rendőrt"

A balliberális (és a többi normális ember) azért védi a rendőrt, mert (benne van a nevében) a rend őre.

"nyugdíjas magyar emberek szemét lövi ki"

Egy (azaz egy) embernek (tehát nem többesszámban) lőtték ki a szemét gumilövedékkel. A 34 éves Nagy Lászlónak. Nem volt nyugdíjas (az eset után valószínűleg leszázalákolták így -legfeljebb- rokkantnyugdíjas).

"kezét töri el"

A békés tüntető ujját törte el Vágó László rendőr alezredes, aki 1 év 8 hónapot kapott ezért. Pfff... én a nyakát törtem volna a kedves járókelőnek, ha engem dobált volna az utca kövével!

"megrendszabályozza a cigánybűnözőket?"

Igen megrendszabályozza őket! Nem Ti mondjátok állandóan, hogy tele van a börtön a cigányokkal?

A kiírt kérdésed kommentjében szerepel még az alábbi:

"Csak a beteges gyűlölet lehet erre a fals gondolkodásra magyarázat."

Ez teljesen stimmel az általad is képviselt kurucinfón szocializálódott békés honpolgárokra.

Több kérdés?

2011. okt. 19. 23:59
 39/44 anonim ***** válasza:
33%

Na megjott a ballibsi!Az-az e'n,hulyegyerekek!:)

Javaslom a kovetkezo" film megtekinteset minden egyes na'cizmust e'lteto" fanatikusnak!

http://www.youtube.com/watch?v=5-bR1WBOttU

2011. okt. 20. 04:56
 40/44 anonim ***** válasza:
48%

"Igen megrendszabályozza őket! Nem Ti mondjátok állandóan, hogy tele van a börtön a cigányokkal?"

Nono! Azért még mindig van belőlük szabadlábon rengeteg, tehát itt szó sincs a megrendszabályozásukról, csak babuzsgatják őket.

2011. okt. 20. 06:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!