Kedves anyaorszagiak, miert is romanozatok le az erdelyi magyarokat?
"ROMÁN ÁLLAMPOLGÁROK"
Viszont magyaroknak, ill. székelyeknek vallják magukat!
"Mindenki olyan, amilyen az állampolgársága."
Pedig úgy írsz , mint egy baloldali.
Ez a jellegű internácizmus rájuk jellemző.
Ha én felveszem a kongói állampolgárságot , attól még nem leszek kongói , nem is ahhoz az etnikumhoz tartozok.
Az állampolgárság csak egy papír , bürokrácia , nem az határozza meg , hogy hova tartozol.
62% pontosan az ilyen trollra várt a kedves kérdező ...
80%-ban biztos vagyok benne, hogy nem erdélyi a kedves kérdező ...
jó beszélgetés, jó önmarcangolást ... :)
"Viszont magyaroknak, ill. székelyeknek vallják magukat!"
Az hogy ki minek vallja magát, az egy dolog. Ami számít, az az állampolgárság, semmi más!
"Igazatok van barmok,magyarul jol beszelo romanok vagyunk,akkor ne is tegyetek a a labatokat Erdelybe !!!"
Én nem is megyek, egyszer bőven elég volt. A Fidesz egyetlen rossz döntése a kettős állampolgárság megadása volt egyeseknek.
"Az hogy ki minek vallja magát, az egy dolog. Ami számít, az az állampolgárság, semmi más!"
Akkor a sok bevándorló nem kívánatos egyénnek is pá-pá?
Persze ha én pl. felvenném a német állampolgárságot attól még nem leszek "német". De jó, gondold ahogy akarod!
Allampolgarsag ? mintha a hires gyurcsanyotokat hallanam !
Nem is csodalkozom mar hogy a magyarsag megerdemli a sorsat,le is kellenne radirozni a terkeprol !
Kérdező válaszolók 90% arról beszél, hogy nem ért egyet a felvetéseddel, erre te mindenkit lebarmozol ....
nem vagy őszinte velünk ...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!