A történelem már bizonyította hogy a melegek elfogadása az adott civilizáció bukásához vezet (Róma, görögök). A nyugati világ hanyatlik. Az USA még úgy ahogy létezik de jön föl Kína, India és az arab világ. Európa koporsója már készen áll a mi liberálisaink megdolgoztak érte. Talán a bukás után vissza áll a régi rend és a keresztény, nacionalista eszme visszatér. Így legyen!
2012. okt. 22. 14:29
32/44 anonim válasza:
14:29
Na persze. A melegek hibája, hogy Róma elbukott. Azt hittem a Gyurcsány hibája.
Idióta!
2012. okt. 22. 14:33
33/44 anonim válasza:
Kína meg India egyre jobban elfogadja a másságot. Az arabok pedig olyanok mint a keresztények, csak pár száz évvel le vannak maradva, így a jövőjüket tisztán látni.
Persze ezeken a helyeken régen elfogadott volt a homoszexualitás, csak a homofób nyugati keresztény kultúra elért ezekre a helyekre is.
2012. okt. 22. 14:36
34/44 anonim válasza:
Indiában még mindig 10 évet kapnak vagy pénzbírságot. Kínában sajnos nem büntetik. Nem csak az iszlám világ hanem sok dél-amerikai állam is bünteti. Nálunk sincs büntetve de az emberek többsége elítéli. Azokban az országokban ahol el van fogadva ott is a politikai hatalmat gyakorló zsidóknak köszönhetően. Azt bírom amikor sokan a fejlettséghez vagy az intelligenciához kötik a buzerancia elfogadását amikor a Harmadik Birodalom a 30-as években tudományban és a technikában is első volt a világon. Ráadásul a náci vezetők különösen intelligensek voltak (Göring 138 IQ).
2012. okt. 22. 18:23
35/44 anonim válasza:
18:23
Jaa, te csak egy náci vagy.
Bocs. Ilyen emberekkel nem érdemes vitatkozni.
2012. okt. 23. 10:53
36/44 anonim válasza:
Nem vagyok náci. Egészségesen gondolkodó fehér magyar férfi vagyok. Azt nem tagadom hogy sok jó pontja van a nemzetiszocializmus eszméjének.
2012. okt. 23. 15:26
37/44 anonim válasza:
15:26
Az, hogy az emberiség egy csoportját tönkre akarsz tenni minden, csak nem egészséges gondolkodás.
2012. okt. 23. 16:48
38/44 anonim válasza:
Részemről befejeztem nem fogok egy ilyen emberrel vitatkozni.
2012. okt. 23. 17:25
39/44 anonim válasza:
17:25
nem is kell vitatkozni, csak dőlj hátra és nézd végig, ahogy a homoszexualitás egyre elfogadottá válik. Melegek generációi nőttek fel úgy, hogy hozzászoktak, hogy emberszámba veszik őket és már nem lehet őket elnyomni. Előbb zsarolják le az atyaúristent.
2012. okt. 23. 17:30
40/44 anonim válasza:
"társadalom legalja lesztek illene már beletörődni."
Na pont erről írtam. Melegek generációi nőttek már fel úgy, hogy nem tartják magukat a társadalom legaljának és nem tűrik, hogy annak kezeljék őket.
Te is csak ugatni tudsz, de cselekedni nem, mert nem hagyjuk!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!