Miért akarnak a homoszexuálisok felvonulni?
Teljes egyenrangúságot szeretnének.
Csak elfelejtik hogy az európai normák máshogy alakultak ki és a teljes egyenjogúság lehetetlen, ennek köze van a keresztény múlthoz is.
Japánban például máshogy alakultak ki a társadalmi normák , buddhizmus van amiben nem bűn a homoszexualitás ezért egész máshogy állnak hozzá.Viszont az ottani normák nagyon különböznek a miénktől.
Ott úgymond a homoszexuálisok teljesen beleolvadnak a többi ember közé mivel illetlenség az utcán práználkodni , csókolózni és egyéb és ez vonatkozik hetero , emberre egyaránt.És ezt szexuális hovatartozástól függetlenül betartják.
A történelem során a nem keresztény országokban elfogadottabb volt a homoszexualitás.
Erről nekem megvana véleményem, ami az egyik politikai párt véleménye is.
A HOMOSZEXUALITÁS ELFOGADOTT DE...
... nincs helye az utcán, legyen "melegházasság" ha ez nekik jó, de utcán nincs homoszexualitásnak helye... teszem azt, épp rágcsálok valamit az utón, és sok heteron-nak ez "hányingergejesztő". Sajnáljuk, de mi ilyenek vagyunk.
A homoszexualitás elterjedt, elfogadott, de nem normális "nemi vonzódás" vagyis alkalmazkodniuk kell azokhoz, akik "hetero"-k. Azt csnálnak otthon amit akarnak...
De én elöttem ne fogják egymás kezüket, ne pusizlgassák egymást meg ilyenek. Már a legkisebb ilyen dolgotól hányingerem lesz, pedig őket teljes mértékben elfogadom.
Minden joguk megvan felvonulni, gondolom ezzel ti is tisztában vagytok.
Ha a pride-ra gondolsz, akkor ott nem csak homoszexuálisok, hanem az egész LGBTQ képviseli magát.
Figyelemfelkeltés, hogy megmutassák, vannak annyian, hogy komolyan kelljen venni őket, esetleg melegházasság (legalábbis a házasoknak járó jogi előnyök meleg pároknak), ilyesmik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!