A melegbüszkeség felvonulásokon mire büszkék a homoszexuálisok?
Előző, ha ennyi eszed van, szégyenkezz miatta nyugodtan.
1. Jól mondta valaki, a Stonewall Riotról van itt szó.
2. Többek között arról is van szó egy melegfelvonuláson, hogy egyszerűen megtehetik. Volt egy nagyon hosszú idő a történelemben, amikor ha a melegek megpróbáltak volna ugyanígy vonulni, akkor meglincselte volna őket egy primitív horda (nagyjából olyan, mint amilyet nálunk a rendőr lökdös vissza).
3. Soha nem fogom megérteni, hogy a szexualitásukban biztos heteroszexuális férfinak mi bajuk van a melegekkel. Már nem egyszer szaladtam bele melegfelvonulásba a tengerparton - nem olvasom a helyi újságot, na - sokszor voltam melegek társaságában, és elég biztosan mondhatom, hogy ugyanúgy a nőket szerettem utána is, akármilyen cifrán néztek ki, akármennyire rám is nyomult valamelyik.
Ha a homoszexualitás nem veszélyezteti a heteró életformát, akkor miért nem lehet hagyni, hogy ők is vonuljanak az utcán? Egy párt zombihadseregébe tartozni szerintem lényegesen kínosabb, mint melegnek lenni.
Ha a párthíveknek ki szabad seregleni az utcára, és mindenki előtt nyilvánvalóvá tenni, hogy vakon követik a vezérük szavait, mert ilyen kevés eszük van, akkor szabadjon már a melegeknek is megcsinálni egy társadalmilag lényegesen kevésbé veszélyesebb manővert...
4. Ezerszer meg lett már mondva: van heteró felvonulás, úgy hívják Love Parade, csak ott vannak néha halálos áldozatok is.
" A romák között! "
Meg a hipermagyarok között, bár köztük nem nagyon kell propagálni.
02:50
Én még nem találkoztam olyannal, aki zaklatásnak venné az udvariasságot. A melegeknek egyébként ehhez semmi közük.
Ha egy meleg pedig rád mozdul, világosítsd fel, hogy hetero vagy. Nem fog többé próbálkozni. Senki nem kényszerít arra, hogy letérdelj neki, így ez sem igaz.
23:50
Én legalább azt csinálom, amit szeretek. Nem érdekel az sem, ha ledeviánsoznak meg lef*sszopóznak.
Nem fogom megerőszakolni magamat azért, mert neked nem tetszik az, aki vagyok.
A szexualitásom hozzám tartozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!