Mit szóltok hozzá, hogy a BBC 20 perccel hamarabb bejelnetette a 7-es torony leomlását, mint ahogy az ténylegesen bekövetkezett?
Az 53-as meg Pedro magyarázata külön érdekelne.
http://www.youtube.com/watch?v=C7SwOT29gbc
A riporternő mögött tisztán látszik, hogy ott van még mindig a 7-es épület.
A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:33
Rajzolj egy vonalat, ez jelképezze az időt. Majd jelöld be rajta az eseményeket. TÁDÁÁÁÁM
"A déli torony a hivatalos bizottság szerint is 10mp!"
Ha már a hivatalos jelentésre hivatkozol akkor azt is tedd hozzá hogy a hivatalos bizottság szerint, mind két torony a saját súlya alatt omlott össze, azért mert az 1 órán át tartó kerozin által okozott tűzben kritikusan meggyengült az acél szerkezet.Tehát akkor ez is igaz ugye?
A válasz írója 44%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 07:06
Természetesen nem, de mivel ti a hivatalos sztorira támaszkodtok, ezért gondolom nem gond ha onnan szedett érvekkel cáfolok. Egyébként nézd meg a felvételt az omlásról és számolj.
"Egyébként nézd meg a felvételt az omlásról és számolj"
Ha a 7-es épületre gondolsz, akkor az valóban szabadeséssel dőlt össze, de nem értem hogy mi ebben olyan különös? Ez még egyáltalán bizonyítja azt hogy robbantással döntötték össze.
Az ikertornyok pedig nem szabadesési sebességgel dőltek össze, még csak meg sem közelítették ezt a sebességet.A korábban belinkelt videómban, ez teljesen jól látszik akár hogy tiltakozol ellene.Az ezzel kapcsolatos hivatalos jelentés pedig nem érdekel, én inkább a videónak hiszek.
"bizonyítja"
Azt szerettem volna írni: nem bizonyítja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!