Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok hozzá, hogy a BBC...

Mit szóltok hozzá, hogy a BBC 20 perccel hamarabb bejelnetette a 7-es torony leomlását, mint ahogy az ténylegesen bekövetkezett?

Figyelt kérdés

Az 53-as meg Pedro magyarázata külön érdekelne.

http://www.youtube.com/watch?v=C7SwOT29gbc

A riporternő mögött tisztán látszik, hogy ott van még mindig a 7-es épület.

2011. aug. 29. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/75 anonim ***** válasza:
65%

"54-esnek külön gratulálok a csúsztatásért, szép próbálkozás!

Újságírói hiba, hogy tudja, hogy le fog dőlni egy épület, aminek semmi baja sincsen?

Aztamindenit :))))"

Milyen csúsztatásról beszélsz hmm? Az épület már régen ledőlt akkor, amikor bejelentették. Csak pár másodperc alatt nem sikerült jó felvételt szerezni róla. Rossz videót vetíttettek mögé, ennyi. Semmi más nem hiányzik.

2011. aug. 29. 22:28
 12/75 Alv!n ***** válasza:
26%
Régen olyan hírek is voltak,hogy a katasztrófa előtt nem tudom hány perccel,egy iskolában az elnök már erről a "szomorú hírről" IS beszélt..Nem tudom mennyi valóságalapja van..
2011. aug. 29. 22:29
 13/75 anonim ***** válasza:
76%

"""Régen olyan hírek is voltak,hogy a katasztrófa előtt nem tudom hány perccel,egy iskolában az elnök már erről a "szomorú hírről" IS beszélt..Nem tudom mennyi valóságalapja van.."""

A valóságalapja kb annyi, hogy iskolában tartózkodott az elnök a történtek idején. De nem jelentett be semmit, felolvasást tartott a gyerekeknek. Sőt közben tájékoztatták a történtekről de nem szólt semmit, befejezte a felolvasást és csak utána foglalkozott az üggyel. Tehát semmi ilyesmi nem történt, és erről videó is van :)

2011. aug. 29. 22:32
 14/75 anonim ***** válasza:
87%

Kedves kérdező!

Bevallom, néha irigyellek. Az én életem eseménytelen és sivár mint a Góbi sivatag. Bezzeg a tiéd tele van mindenféle izgalmas fondorlatokkal, merényletekkel, cselszövésekkel... És ezeket még meg is osztod velünk! Köszönjük!

Úgy látszik, te képviseled az emberiség szellemi elitjét. Mi itt csak tévelygünk mint a birkák, tudatlanságban, sötétségben, és fogalmunk sincs, hogy miért élünk egyáltalán. Bárhogy is szeretnénk, fel sosem érhetünk a te szellemi nagyságodhoz, hiszen te szinte megvilágosodottként tudsz MINDENRŐL, amit csak a világban elkövettek.

Ismered az összes merénylet, összefonódás, manipuláció hátterét, és hiába titkosak ezek az információk, neked sikerült első kézből pontos, megbízható értesüléseket szerezned! Gratulálok!

Csak reménykedhetek benne, ugye valamelyik magyar titkosszolgálatnál dolgozol? Mert hiszen ha ilyen hírszerzőink vannak, akkor nincs mitől tartanunk, az összes manipulációról hamarabb tudni fogunk, mint a kiagyalójuk. Ha már tavaly is hírszerző lettél volna, ijedtében még a válság is elkerült volna minket!

De nem is szaporítom a szót, egy ilyen kiváló, és nagy tudású ember, mint te, biztosan nem szereti, ha így szembe dícsérik, és én nem akarlak zavarba hozni. Ezért csak halkan szeretném még egyszer megköszönni, amit közreműködtél például szerény személyemmel kapcsolatban is.

Be kell valljam, rengeteget tanultam tőled az elmúlt néhány órában. Szó volt a bankrendszertől kezdve az ikertornyokig sok mindenről, és én csak tanultam, tanultam, tanultam. És rájöttem, hogy bizony Einsteinnek igaza volt, mikor azt mondta, hogy a világegyetem, és az emberi hülyeség végtelen, bár mint tudjuk, az elsőben azért nem volt teljesen biztos. Én viszont meggyőződhettem az igazáról, és ezt neked köszönhetem!

Úgyhogy köszönöm!

(Azért majd néha próbáld meg azt a tevékenységet is gyakorolni, amelyre a neved utal.)

Pedro

2011. aug. 29. 22:42
 15/75 A kérdező kommentje:

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:28

ÉLŐ ADÁS VOLT! NEM DŐLT LE, csak 20 percre rá, miután már bejelnetette, hogy ledőlt? MI OLYAN NEHÉZ EBBEN?

2011. aug. 29. 22:44
 16/75 A kérdező kommentje:

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:32

És ez hogy jön ide?

2011. aug. 29. 22:47
 17/75 A kérdező kommentje:

A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 22:42

Pedro, már megbeszéltük, hogy a média szerint minden oké. Menj feküdj le szépen. Élj boldog tudatlanságban. Én nagyon keveset tudok, de legalább próbálom megtudni az igazságot. Sajnos te veled ellentétben.

2011. aug. 29. 22:50
 18/75 anonim ***** válasza:

Mért kell mindig személyeskedni?

Aki itt van az válaszoljon a kérdésre, cáfolja meg másikat, vitatkozzon kulturáltan.

Szerény személyem szerint itt kevés olyan ember van a szerelmi civódásokra kíváncsi.

Persze ha belétek kötnek védjétek magatokat, de ne már, hogy mindenhol az mennyen egyből pár válasz után, egyből az első oldalon.

2011. aug. 29. 22:50
 19/75 anonim ***** válasza:
80%

22:50

Bocsi, de a kérdésben KÜLÖN meg lettem szólítva... Még előző vitáink miatt, úgy gondolom...

Csak emiatt volt a köszönetnyilvánítás. :-)

Pedro

2011. aug. 29. 22:56
 20/75 anonim ***** válasza:

Elnézést az előző válaszomban az aki akart lenni és nem a.

Amúgy néhányan azt állítják, hogy WTC leomlása miatt keletkezett "földrengés" döntötte le a 7. épületet, Érdekes, hogy csak az egy épület nem bírta ki a "földrengést"

A sajtó meg azt mond amit a főnökei akarnak és azok kapcsolatai. A tömegtájékoztatási eszközök nem mindig igazat mond. Hisz ne felejtsük, hogy legjobb befolyásoló eszköz az a média.

2011. aug. 29. 22:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!