Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok hozzá, hogy a BBC...

Mit szóltok hozzá, hogy a BBC 20 perccel hamarabb bejelnetette a 7-es torony leomlását, mint ahogy az ténylegesen bekövetkezett?

Figyelt kérdés

Az 53-as meg Pedro magyarázata külön érdekelne.

http://www.youtube.com/watch?v=C7SwOT29gbc

A riporternő mögött tisztán látszik, hogy ott van még mindig a 7-es épület.

2011. aug. 29. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 A kérdező kommentje:

On page 305 of the 9/11 Commission Report, we are told, in the government's "complete and final report" of 9/11, that the South Tower "collapsed" in 10 seconds. Here is the exact quote: "At 9:58:59, the South Tower collapsed in ten seconds".

A nagy számolgatósnak (vagy inkább sz@rkavarónak) üzenem, hogy a hivatalos 911 bizottság által kiadott dokumentum szerint 10 másodpercen belül "dőlt le" a déli torony.

A fenti számításból pedig kitűnik, hogy 9,2 másodperc alatt dőlt volna le szabadeséssel, ha minden körülmény optimális, tehát vákumban. A légellenállás azonban ezt kitolta 10 másodpercre. Nem részletezném tovább, mert itt van fent, ezt csak annak írtam le, aki nem tud angolul.

2011. aug. 31. 11:30
 52/75 A kérdező kommentje:
Dantes, én rád nem pazarlom az időmet, mert neked mindegy mit írok, milyen bizonyítékokat mutatok, TE ÚGYSEM NÉZED MEG, és még erre fel te vagy felháborodva, hogy én nem érvelek. Hihetetlen vagy.
2011. aug. 31. 11:33
 53/75 anonim ***** válasza:
100%
Tehát szokás szerint nem tudsz válaszolni semmire. Hehehehe
2011. aug. 31. 12:06
 54/75 A kérdező kommentje:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:06

Amint látod, mással viszont folytatom a vitát, és ha megkérdezi majd azt, mint te, akkor válaszolni fogok neki rá. Te azonban agyhalott vagy, egyszerűen nem éri meg az időt pazarolni rád.

2011. aug. 31. 12:10
 55/75 anonim ***** válasza:

"a hivatalos 911 bizottság által kiadott dokumentum szerint"

A 911 bizottság csak feltételez dolgokat.A videón minden jól látszik, ha már a saját szemednek sem hiszel, akkor komoly baj.Amúgy mióta hiszel el bármit is, ami a hivatalos jelentésben szerepel?

2011. aug. 31. 12:34
 56/75 A kérdező kommentje:
Az előbb az volt a bajod, hogy a számításokra nem reagáltam, reagáltam, méghozzá lehengereltem a te "érveidet". Ezután kérdőre vonsz, hogy miért nem nézem meg a videód, amikor én megnéztem, és az, mint amint már leírtam az én álláspontomat erősíti meg. Ellenben te nem nézted meg a kérdésben kilinkelt videót. Mertem feltételezni, hogyha már szerinted nem robbantás volt, akkor te a hivatalos elméletben hiszel. Esetleg TAGADOD a hivatslos elméletet? De hisz a szemetekben ez szentségtörés, nemde?
2011. aug. 31. 13:33
 57/75 anonim ***** válasza:

"Esetleg TAGADOD a hivatslos elméletet?"

Nézd régen úgy voltam ezzel az egész WTC üggyel hogy egy szörnyű terror támadás volt azt kész, igazából nem is nagyon érdekelt a dolog.A youtube-on rábukkantam ezekre az úgy nevezett "ébresztő filmekre".Ezek a filmek egy kicsit elgondolkodtattak engem is, hogy akkor hogy volt ez az egész?.A legtöbb kémiai "tényen" már a filmek nézése közben jót röhögtem, mert tudtam mekkora ökörségeket állítanak ezek a "szakértők".A többi dolognak meg magam számoltam utána és megint csak rájöttem hogy amiket ezekben a filmekben mondanak a kémiával meg fizikával kapcsolatban az nagyrészt ökörség.A többi apróságnak nevezett dolog pedig csak belemagyarázás.Tehát az ilyen filmeknek csak a hozzád hasonló tudatlanok dőlnek be, az általad belinkelt videókat is láttam és nekem nem mondanak semmit.Nem tagadom a hivatalos elméletet de ha jól megnézed a szabadesés cáfoló videómat látszik, hogy az épületek nem ugyanannyi idő alatt, és nem a szabadesés sebességével dőltek le.

2011. aug. 31. 13:50
 58/75 anonim ***** válasza:

"méghozzá lehengereltem a te "érveidet""

Mivel is hengerelte le az általad be copy-paste-et számítás az én számításaimat? Tulajdonképpen semmivel, mert csak az én számításaimat erősítik meg.

2011. aug. 31. 13:54
 59/75 A kérdező kommentje:

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:50

És ha te elolvastad volna az angol írást, akkor tudnád, hogy én ilyet nem is állítottam.

2011. aug. 31. 14:14
 60/75 A kérdező kommentje:

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:54

Kezd a vita humorba fordulni. Te tudsz egyáltalán angolul? Mert ha igen, akkor ilyen badarságokat, minthogy a te érveidet erősíti, nem mondanál.

2011. aug. 31. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!