Mit szóltok hozzá, hogy a BBC 20 perccel hamarabb bejelnetette a 7-es torony leomlását, mint ahogy az ténylegesen bekövetkezett?
Az 53-as meg Pedro magyarázata külön érdekelne.
http://www.youtube.com/watch?v=C7SwOT29gbc
A riporternő mögött tisztán látszik, hogy ott van még mindig a 7-es épület.
On page 305 of the 9/11 Commission Report, we are told, in the government's "complete and final report" of 9/11, that the South Tower "collapsed" in 10 seconds. Here is the exact quote: "At 9:58:59, the South Tower collapsed in ten seconds".
A nagy számolgatósnak (vagy inkább sz@rkavarónak) üzenem, hogy a hivatalos 911 bizottság által kiadott dokumentum szerint 10 másodpercen belül "dőlt le" a déli torony.
A fenti számításból pedig kitűnik, hogy 9,2 másodperc alatt dőlt volna le szabadeséssel, ha minden körülmény optimális, tehát vákumban. A légellenállás azonban ezt kitolta 10 másodpercre. Nem részletezném tovább, mert itt van fent, ezt csak annak írtam le, aki nem tud angolul.
A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:06
Amint látod, mással viszont folytatom a vitát, és ha megkérdezi majd azt, mint te, akkor válaszolni fogok neki rá. Te azonban agyhalott vagy, egyszerűen nem éri meg az időt pazarolni rád.
"a hivatalos 911 bizottság által kiadott dokumentum szerint"
A 911 bizottság csak feltételez dolgokat.A videón minden jól látszik, ha már a saját szemednek sem hiszel, akkor komoly baj.Amúgy mióta hiszel el bármit is, ami a hivatalos jelentésben szerepel?
"Esetleg TAGADOD a hivatslos elméletet?"
Nézd régen úgy voltam ezzel az egész WTC üggyel hogy egy szörnyű terror támadás volt azt kész, igazából nem is nagyon érdekelt a dolog.A youtube-on rábukkantam ezekre az úgy nevezett "ébresztő filmekre".Ezek a filmek egy kicsit elgondolkodtattak engem is, hogy akkor hogy volt ez az egész?.A legtöbb kémiai "tényen" már a filmek nézése közben jót röhögtem, mert tudtam mekkora ökörségeket állítanak ezek a "szakértők".A többi dolognak meg magam számoltam utána és megint csak rájöttem hogy amiket ezekben a filmekben mondanak a kémiával meg fizikával kapcsolatban az nagyrészt ökörség.A többi apróságnak nevezett dolog pedig csak belemagyarázás.Tehát az ilyen filmeknek csak a hozzád hasonló tudatlanok dőlnek be, az általad belinkelt videókat is láttam és nekem nem mondanak semmit.Nem tagadom a hivatalos elméletet de ha jól megnézed a szabadesés cáfoló videómat látszik, hogy az épületek nem ugyanannyi idő alatt, és nem a szabadesés sebességével dőltek le.
"méghozzá lehengereltem a te "érveidet""
Mivel is hengerelte le az általad be copy-paste-et számítás az én számításaimat? Tulajdonképpen semmivel, mert csak az én számításaimat erősítik meg.
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:50
És ha te elolvastad volna az angol írást, akkor tudnád, hogy én ilyet nem is állítottam.
A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:54
Kezd a vita humorba fordulni. Te tudsz egyáltalán angolul? Mert ha igen, akkor ilyen badarságokat, minthogy a te érveidet erősíti, nem mondanál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!