Mit szóltok hozzá, hogy a BBC 20 perccel hamarabb bejelnetette a 7-es torony leomlását, mint ahogy az ténylegesen bekövetkezett?
Az 53-as meg Pedro magyarázata külön érdekelne.
http://www.youtube.com/watch?v=C7SwOT29gbc
A riporternő mögött tisztán látszik, hogy ott van még mindig a 7-es épület.
A tömegtájékoztatási eszközök nem mindig igazat mond. Hisz ne felejtsük, hogy legjobb befolyásoló eszköz az a média.
Emiatt a 2 mondat miatt, hogy te mit fogsz kapni Pedrotól...
(Amúgy teljes mértékben egyetértek)
"""Élj boldog tudatlanságban. Én nagyon keveset tudok, de legalább próbálom megtudni az igazságot. Sajnos te veled ellentétben."""
Azt a fűzfánfütyülő rézangyalát neki!
Jaj neeeeem, engem nemis érdekel az igazság... Soha nem is érdekelt!
Legalábbis a TE igazságod biztosan nem. Ennél én sokkal realistább, és szkeptikusabb vagyok.
Na jó éjt, mára elegem van a borsó falra hányásából.
Pedro
Egyébként az egészet Adolf Hitler, és a nácik szervezték meg egy titkos bázisról, ami a Déli-sark jege alatt van.
Ők irányítják az egész világösszeesküvődést is.
A válasz írója 53%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 01:44
Hol égtem volna már be a Wilsonos témával, nagyokos?
Jó-jó, összeesküvés volt, a CIA-zsidók-deltoid űremberek csinálták. Elfogadom. Tegyük fel.
Na, de akkor valaki mondja már el, szerinte mi a frászkarika történt azzal a nyomorult hetes épülettel?!
Mert azok kívül hogy Gondolkozóó azon puffog, hogy itt micsoda összeesküvés volt, nem tudjuk mi történt!
Na mi volt mondjad már!
Szóval?
Úgy volt, hogy belevezettek direkt a WTC tornyokba két repülőt. Majd ezeket aláaknázták, és felrobbantották?
Ráadásnak a hetes épületet is felrobbantották? Mi a fenének? Nem volt elég kettő, három kellet? Minek robbantották fel az is?
És a BBC riportere be volt avatva? Ő mindent tud, és véletlenül elszólta magát?
Dehogy lehet a BBC riportere beavatva, mikor a teljes média csak hazugságból áll?
Meséld már ez a elméletedet!
Üdv Gondolkozóó itt a "fizikus professzor".Látom a többiek megint jól beégettek, azt hiszem én is csatlakozom, azért jöttem hogy megadjam ennek a "miért dőlt össze a WTC 7" kérdésnek a roppant egyszerű válaszát.A válasz legfőképpen a WTC 7 szerkezetében keresendő:
A lényeg dióhéjban annyi hogy a WTC 7 egy generátorállomás fölé épült.A generátort úgy tervezték, hogy elbírjon egy 25 emeletes épületet. A WTC 7 ennél jóval nagyobb lett, ráadásul alapterülete is jelentősen meghaladta a generátorállomásét. A mérnökök úgy oldották meg a problémát, hogy a hetedik emelettől felfele már a homlokzati oszlopokra terhelték az épületet, ami így olyan lett, mintha egy oldalról megtámasztott tűhegyen állna.
Most nézzük az ikertornyok súlyát, erről nem találtam pontos adatot, de nem nehéz viszonyítani.Ott van pl az Empire State Building annak a súlya 365000 tonna, az ikertornyok alapterülete tornyonként nagyobb mint ESB-é, vagyis a tornyok súlya egyenként legalább 400000 tonna vagy még több.Ha egy ilyen 400000 tonnás épület összeomlik néhány méterre egy gyenge szerkezetű WTC 7 mellett, akkor képzelheted hogy az mivel jár.Mondok egy jó példát: építs egy kártya várat, fogj egy 7 kilós súlyt és dobd le közvetlenül a kártya vár mellé, nézd meg mi történik.Amúgy ne zavarjon hogy a WTC közelében több épület is súlyosan megrongálódott, csak azért nem dőltek le mert azok normális szerkezetű épületek voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!