Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit szóltok hozzá, hogy a BBC...

Mit szóltok hozzá, hogy a BBC 20 perccel hamarabb bejelnetette a 7-es torony leomlását, mint ahogy az ténylegesen bekövetkezett?

Figyelt kérdés

Az 53-as meg Pedro magyarázata külön érdekelne.

http://www.youtube.com/watch?v=C7SwOT29gbc

A riporternő mögött tisztán látszik, hogy ott van még mindig a 7-es épület.

2011. aug. 29. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/75 anonim ***** válasza:
Kérdező szerintem te meg magyarul sem tudsz, legalábbis amiket írtam úgy tűnik mintha nem értetted volna meg. Ez csak egy újságírói hiba. Nem tudod megcáfolni. A hülyeség kategóriába te viszed a kérdést azzal, hogy az értelmes válaszokat figyelmen kívül hagyod és a hülyeségekre válaszolsz majd mindenkit lehülyézel. És személyeskedsz. Személyeskedésre személyeskedés a válasz :)
2011. aug. 31. 14:19
 62/75 anonim ***** válasza:
Az a baja a kérdezőnek hogy itt süket fülekre talált, és alig van 1-2 ember aki az ö álláspontján van.Kedves kérdező javaslom inkább a youtube-os "wake up" filmek alá írd a hülyeségeidet, ott biztos hogy megértő fülekre találsz, mivel ott mindenki a te értelmi szinteden van.Itt meg sajnos mi értelmiségek vagyunk többségben.
2011. aug. 31. 14:45
 63/75 A kérdező kommentje:

Számomra nem szégyen, ha egy logikátlan ember hülyének nevez, sőt...

Ha neked ennyi eszed nincs, hogy felfogd, hogy senki sem jós, hogy előre elmondja mi fog történni, akkor nincs miről beszélni.

2011. aug. 31. 14:50
 64/75 A kérdező kommentje:

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:45

Te, aki még angolul sem tud, illetve olyan logikátlan mint a kormány gazdaságpolitikája nevezi magát entellektüelnek?

Jó vicc :) Menjél vissza sz@rt lapátolni, az való neked.

2011. aug. 31. 14:53
 65/75 anonim ***** válasza:

"""Ha neked ennyi eszed nincs, hogy felfogd, hogy senki sem jós, hogy előre elmondja mi fog történni, akkor nincs miről beszélni.

"""

Mostmár bmeg addig ne kelj fel a gép elől, amíg szóról szóra végig nem olvasod amiket írtam! Elmondtam hogy senki sem időjós. Amikor bemondták, már rég bekövetkezett, csak egy régebbi videót vetíttettek oda véletlenül. De ezt ezek után már úgysem ismered be, inkább még nagyobb ökröt csinálsz magadból, úgyhogy nincs miről beszélni!!!

2011. aug. 31. 15:11
 66/75 anonim ***** válasza:

"Menjél vissza sz@rt lapátolni, az való neked."

A szar lapátolás azoknak való akik csak 8 általánost (vagy még azt se) végezték el.Vagyis pont neked való munka......

2011. aug. 31. 15:21
 67/75 A kérdező kommentje:

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:11

Megnézted te egyáltalán a videót?

Tudsz angolul? Értetted, hogy mit beszélnek?

Tudod mit jelent az a szó, hogy "live" ? Segítek: élőben.

Van legalább egy szemed?

Akkor miért nem figyelted meg?

Most meg még itt van képed háborogni...

2011. aug. 31. 15:28
 68/75 anonim ***** válasza:
Amilyen számításokra hivatkozol annak ez az eredménye "Time = 9.2" én is ugyanennyit számoltam, vagyis az én számításaimat támasztottad alá.Az angol szövegedben benne van ez a 10 mp dolog, rendben legyen úgy ha ragaszkodsz hozzá, vagyis ha a tornyok szabadesés sebességével dőltek volna le akkor 10 mp alatt kellett volna ledőlniük, namost az egyik torony 15 mp alatt dőlt le, a másik pedig 22 mp alatt.Vagyis megint felteszem a kérdést.Milyen szabadesési sebességről is beszélünk?
2011. aug. 31. 15:30
 69/75 anonim ***** válasza:

""""

A válasz írója 54%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:11

Megnézted te egyáltalán a videót?

Tudsz angolul? Értetted, hogy mit beszélnek?

Tudod mit jelent az a szó, hogy "live" ? Segítek: élőben.

Van legalább egy szemed?

Akkor miért nem figyelted meg?

Most meg még itt van képed háborogni...

""""

Neked meg van eszed? Ki mondta hogy nem élő. A műsör élő, de rossz videót vetíttek be mögé. Szóval a bemondó élőben mond be, a stúdióban, és mögé be van vetítve egy videó, ami rossz mert régebben készült. Ennyi. De ezt kva régen leírtam basszus már vagy ötször.

2011. aug. 31. 15:33
 70/75 A kérdező kommentje:

A válasz írója 42%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 15:30

Ja, hogy nem tudsz angolul. Akkor viszont rengeteg aktát átnézhettél a témával kapcsolatban... A déli torony a hivatalos bizottság szerint is 10mp! Ez hogyan lehetséges szerinted?

2011. szept. 1. 01:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!