Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Mit gondoltok a Szeptember...

Mit gondoltok a Szeptember 11. -i "TERRORTÁMADÁS"-ról?

Figyelt kérdés
én azt,hogy az amerikai állam csinálta az egészet, mivel ezt rá tudják fogni a terroristákra, s újabb kőolajháborút tudnak előidézni.
2011. aug. 26. 20:10
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/76 anonim ***** válasza:
60%

A válasz megírásának időpontja: ma 16:38

->Ezt nem tudtam, hogy kamu, kösz az infót.

Gondolkozó is érdekes dolgokat írt le.

Egyre érdekesebb az egész, de az biztos, hogy eléggé megosztó egy téma.

2011. aug. 27. 18:25
 32/76 anonim ***** válasza:
47%

Dantes, most őszintén, mennyire szeretnéd magad lejáratni?

Elmagyarázom. Tudod, van egy acél váz szerkezet. Azt tartja az épületet. Na, ez megsérült megolvadt, így a váz többé nem bírta el az épület súlyát, és értelemszerűen magába roskad.

NEM ez a hivatalos álláspont. A hivatalos álláspontot pancake theorynak hívják. A hivatalos álláspont szerint 400 méter magasan kéne állnia annak az acálváznak, amiről te is beszéltél. Áll? Állt? Elég érdekes.

[link]

Az hogy lehetséges szerinted, hogy csak a 7-es épületre lett ez szerinted ilyen hatással, a többinek semmi baja nem lett ettől?

Ja, és azt áruld már el, hogy ha nem volt robbanás, akkor hogyan lehetséges, hogy az épület egy darabja az utca másik felében lévő falba fúródott? Mi lökte oda, ha nem a robbanás? Tudod-e hogy egy dán tudós egy TERMIT nevű robbanóanyagot talált a romok között. Láttál-e már épület robbantást? Tudod-e, hogy az oszlopokat hogy kell félbevágni ahhoz, hogy magába roskadjon az épület? Nézegesd meg majd a tartóoszlopok képeit googleon.

2011. aug. 27. 20:28
 33/76 anonim ***** válasza:
59%

Sajnálom 41-es de az olyan felvetésekre ami 2 percbe kerül google keresővel, nem válaszolok.

Egyébként gyanítom, hogy ők is tisztában vannak vele, hogy mi történt, csak félnek maguknak bevallani. Hazudott az a rendszer nekik, amelyikben felnőttek? A teljes média? Nehéz dolog az ébredés, de szembe kell nézni vele.

2011. aug. 27. 20:33
 34/76 anonim ***** válasza:
79%

Gondolkozóó

Olvass. [link]

,,Christoph Hoffmann professzor, a kutatások egyik vezetője felhívta a figyelmet arra, hogy a tornyokba csapódó gépek felszakították a legfőbb merevítő elemek tűzvédő burkolatát, így a lángok pusztításának nem tudtak ellenállni a felsőbb szinteket tartó oszlopok. A Világkereskedelmi Központot ugyanis még nem tűzbiztos szerkezeti elemekből építették."

,,Az hogy lehetséges szerinted, hogy csak a 7-es épületre lett ez szerinted ilyen hatással, a többinek semmi baja nem lett ettől?"

Talán a többi épület erősebb volt, távolabb állt? Miért szerinted ugyan miért?

Hülyeségek beszélése helyett, gyerünk nézzük meg milyen épületek állnak a közelben, ezek mikor épültek, mennyire földrengés biztosak, mennyire erősek, stb, stb.

Tudod, gondolkodni kéne...

,,akkor hogyan lehetséges, hogy az épület egy darabja az utca másik felében lévő falba fúródott? Mi lökte oda, ha nem a robbanás? T"

Játszottál gyerek korodban jenga-vál?

,,Tudod-e hogy egy dán tudós egy TERMIT nevű robbanóanyagot talált a romok között"

Forrás? Bizonyíték?

Ja, egy rakás másik ember meg egy , ezt kapd ki: repülőgépet talált az épületben. Nem semmi mi?

A robbanóanyag nyoma meg lehett, hogy 93-as merényletből maradt ott.

De azt is lehetségesnek tartom, hogy termit maga a katasztrófa miatt keletkezett, ugyanis a termit vasoxid és alumínium por keveréke. Nem tudom lehetséges-e, nem vagyok kémikus.

Mellesleg pont termit-et talált? Már nem azért de...egyáltalán tudod mi fán terem a termit?

Mert leginkább sínek hegesztéséhez használták, illetve gyújtóbombákhoz.

Na most a nano-termit esetében a keletkező hőmérséglet magasabb, és reakció robbanás szerű.

Ismét ott tartunk ,hogy egy szakértő véleménye kéne, ugyanis én például nem tudom mekkora menyiségű és milyen robbanó anyag kell egy ilyen épület ledöntéséhez.

De te sem tudod, csak beszopod, amit a kurucinfó vagy más efféle hülye oldal leír.

2011. aug. 27. 21:32
 35/76 anonim ***** válasza:
37%

"Sajnálom 41-es de az olyan felvetésekre ami 2 percbe kerül google keresővel, nem válaszolok."

Ne legyél ennyire szánalmas, hogy kitérő választ adsz.Valld be hogy hoppon maradtál és ezt a felvetésemet semmivel sem tudod meg cáfolni.Én kerestem ezt a felvetést a google-ba és nem találtam rá sehol választ.

2011. aug. 27. 21:49
 36/76 anonim ***** válasza:
33%

A robbanóanyag nyoma meg lehett, hogy 93-as merényletből maradt ott.

Tudod mit? Ez legyen a zárszó. Az volt. De tényleg. Professzor Dr. Minidigkitűnővolt Béla mondta, aki épp a Dsc képzését csinálja. És őt tuti nem vették meg. Élj boldog tudatlanságban.

41-es, te meg elég béla vagy, ha nem találtad keresővel 2 perc alatt. Dantes is minimális utánanézéssel minden kérdésére választ kapna, de van olyan, akinek nem való az igazság.

2011. aug. 27. 23:29
 37/76 anonim ***** válasza:
66%

"41-es, te meg elég béla vagy, ha nem találtad keresővel 2 perc alatt. Dantes is minimális utánanézéssel minden kérdésére választ kapna, de van olyan, akinek nem való az igazság."

Tudod mi meg Dantes nem vagyunk olyan hülyék, hogy mindenféle hülyeséget benyalunk mint te.Amúgy dobjál bele egy tábortűzbe C4-et, dinamitot vagy egyéb más robbanóanyagot és nézd meg mi történik.Még egyszer mondom ne legyél szánalmas, mutass egy forrást ami cáfolja a felvetésemet.

2011. aug. 28. 06:06
 38/76 anonim ***** válasza:
39%

Azért jellemző dolog, hogy érvelni azt a hozzádhasonlók nem tudnak, csak személyeskedni. Hát igen, korrekt és érett vitakultúra...

Tudod én nem állítottam semmit, csak egy feltevést mondtam. Lehet tévedek.

De te? Bármi értelmes magyarázat, érv? Bármi? Semmit nem mutatsz fel.

Például, arra se mondasz semmit, hogy mégis mi fán terem a termit. Tudod egyáltalán?

Vagy hogy mennyi robbanóanyag kell egy ekkora épület lerombolásához? Hova kell elhelyezni? Alkalmas-e erre a termit?

Tudod ezekre a választ? Utánanéztél? Egy frászt, csak személyeskedsz.

2011. aug. 28. 09:52
 39/76 anonim ***** válasza:
49%

Dantes egy agymosott nem tehet róla szegény. Amikor már tényekkel jöttünk akkor csak ködösített azt mondaná meg hogy hogy olvadt meg az az acélszerkezet? Mivel fent csapódott be a gép az acél nem olyan jó hővezető hogy egészen az épület aljáig levezesse a hőt. Egyébként aki Prof.-ról beszélsz. Nyílván hogy 1 amerikai az természetesen az amerikai álláspontot fogja hangoztatni...

Az (zs)indexes link meg lényegtelen az épp olyan mintha mi a kurucinfo-ról linkelnénk.

2011. aug. 28. 12:44
 40/76 anonim ***** válasza:
61%

,,Dantes egy agymosott nem tehet róla szegény. Amikor már tényekkel jöttünk akkor csak ködösített azt mondaná meg hogy hogy olvadt meg az az acélszerkezet?"

Semmilyen tényt nem mondtatok.

Az acélszerkezet pedig tudod mitől olvadt meg? Pár tonna lángoló kerozintól. Ennyire nem lehet valaki debil. Szerintem ezt te direkt csinálod.

2011. aug. 28. 12:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!