Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sajnálod Osama Bin Ladent?

Sajnálod Osama Bin Ladent?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 07:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj, hogy igen, hoztam észérveket. Más szerint is hoztam, úgyhogy innentől kezdve borul az egész "eszmefuttatásod", úgyhogy nem is olvasom tovább :) De nem csalódtam benned, tudtam hogy még elő fogsz rukkolni valami nagy bölcsességgel ^^

Apropó egy titok: ha szerinted a pontozás a személynek szól akkor ilyen alapon mindenkit le lehetne pontozni :D Megint nem gondolkodsz, csak pofázol :D Ha hülyeséget írsz kapod rá a negatív szavazatokat, ez így megy mindenhol mióta világ a világ. Leonardo diCaprio sem azért jó színész, mert szép a neve, hanem mert tud színészkedni :) Vagy most megpróbálod bebizonyítani, hogy a kicsi kék gömb valójában egy nagy piros kocka? Nem okoznál vele csalódást, én még ezt is kinézem az ilyen evolúciós zsákutcákból :D

Ahogy Hofi mondaná: ha valaki szól hozzád a fejedbe reagálj először ne a száddal (tudom nem pontosan így volt de a lényege hasonló :D ) Napá :D

2011. máj. 13. 15:04
 52/64 anonim ***** válasza:
90%
Az, hogy szmájlikat használok nem fontos, csak te csinálsz belőle ügyet. Nyugodtan hívjál takonynak öcsisajt, azt hiszed érdekel mit gondol rólam egy olyan gyerek, aki monitor mögött azzal éri el az orgazmusát hogy másokat szid? :D Hát ha ez van (márpedig nagyon úgy tűnik) akkor csak sajnálni tudlak :)
2011. máj. 13. 15:13
 53/64 anonim ***** válasza:
6%
Még jó hogy te vagy a mindent látó bölcs és tudod hogy a monitor mögött ki mit csinál. Egyébként pont magadnak mondasz ellent azzal hogy itt jártatod a szád, mivel már te is elköszöntél párszor. De persze ez a csökött agyadig nem jutott el...
2011. máj. 13. 15:15
 54/64 A kérdező kommentje:

Bár a végére kicsit eldurvult, de azért izgalmas vita volt.

Azzal azert szerintem mindketten egyetértetek, hogy a muszlimok Izrael és így az USA támadásai miatt elég kilátástalan helyzetbe kerültek. Ha gazdaságuk egyetlen forrását az olajat is elveszik tőlük az eddigitől is jobban nyomorognak majd, hiszen olyan tájegységen élnek ahol a kövön kívül nem terem meg semmi. Ezek után nem kell rajta csodálkozni, hogy kétségbeesésükben és tehetetlenségükben terrortámadásokat, merényleteket követnek el. Tény, hogy szept. 11. nagy katasztrófa, de az is, hogy ha nem ezt, akkor más okot találnak az amerikaiak az arab olajmezők megszállására.

Bin Ladent, mint terrorista tömeggyilkost nem sajnálom, de mint egy nyomorgó nép egyetlen bizodalmát, igen.

2011. máj. 13. 15:16
 55/64 anonim ***** válasza:
hollesz: akkor te mit keresel még itt? :D
2011. máj. 13. 15:18
 56/64 anonim ***** válasza:

Kérdező, ne haragudj, de nagyon naiv vagy.

"...hogy a muszlimok Izrael és így az USA támadásai miatt elég kilátástalan helyzetbe kerültek."

Először is, Izraelt minden esetben a muszlimok támadták meg. Szaddam Husszein szintén muszlim államokat támadott meg, muzulmán lakosságot népirtott.

"Ha gazdaságuk egyetlen forrását az olajat is elveszik tőlük az eddigitől is jobban nyomorognak majd, ..."

Eddig sem vett el tőlük senki, egyetlen csepp olajat sem.

"Ezek után nem kell rajta csodálkozni, hogy kétségbeesésükben és tehetetlenségükben terrortámadásokat, merényleteket követnek el. "

A terroristák nem katonákat, hanem civileket ölnek, erre nincs felmentés. Az iszlám világ lemaradásáért és nyomoráért maga az iszlám ideológia a felelős, nem Amerika, Izrael meg a Nyugat.

2011. máj. 13. 15:29
 57/64 anonim ***** válasza:

Azért az szerintem nem véletlen egybeesés, hogy Amerika pont azzal az országgal folytat ellenségeskedést, ahol nem csekély mennyiségű olaj található.

És bár lehet, hogy tényleg az iszlám ideológia az, ami az arab országok elmaradottságában szerepet játszik, de azért Izrael sokkal több támogatást kapott (legyen az akaratos, pl az USA részéről, vagy nem, mint a német jóvátétel) eddig is.

2011. máj. 13. 15:37
 58/64 anonim ***** válasza:
Ezt a támogatást pedig szerintem bátor szívvel használják arra, hogy háborúzzanak egy "jót" az arabokkal az olajukért (magánvélemény)
2011. máj. 13. 15:39
 59/64 A kérdező kommentje:
Nem kizarolag az ideologiajuk felelos a nyomorukert. Lehet, hogy szerepet jatszik egy kicsit az is, de ahol nincsenek megfelelo termeszeti adottsagok, nem lehet magas eletszinvonalon elni. Lasd afrikai orszagok. Persze erre lehet azt mondani, hogy mert a fejletlen afrikai torzsek miatt, de ez nem igaz, mert a gyarmatositoknak a 17-18. szazad ota boven lett volna idejuk felviragoztatni azokat a teruleteket is.
2011. máj. 13. 15:50
 60/64 anonim ***** válasza:
89%
Kérdező: egy részét fel is virágoztatták, gondolj csak a Dél-afrikai Köztársaságra :) Ott is csak annak köszönhető a jólét, hogy a brit gyarmatosítók a megszállás alatt áramoltatták abba a térségbe a tőkét.
2011. máj. 13. 16:08
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!