Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sajnálod Osama Bin Ladent?

Sajnálod Osama Bin Ladent?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 07:00
1 2 3 4 5 6 7
 41/64 anonim ***** válasza:

"Nagy low vagy öcsém"

Na ott van egy COD os vagy Counter Strike os barátunk. :D

2011. máj. 11. 20:45
 42/64 anonim ***** válasza:
Az ártatlan halottakon túl én az átlagembereket sajnálom, akik nem tudják az igazat Ladenről és Amerikáról. Csak vitatkoznak nagy bután hogy mi is történik a világban. A jelenlegi világunk nem az igazmondásra épül, ha így lenne, nem itt tartanánk. Tehát felesleges Ladenről bármit is mondani. Három dolgot hiszek vele kapcsolatban, hogy amerikával üzletelt, vesebaja volt, és évekkel ezelőtt meghalt.
2011. máj. 12. 14:12
 43/64 anonim ***** válasza:
62%

hollesz:

A kedvenc érved Amerika atombombája mellett az, hogy háborús helyzet volt. Remélem ezt annak ismeretében mondod, hogy Japán már kapitulálni akart a bombák előtt (más kérdés, hogy Hirohito császár túl büszke volt ahhoz, hogy megadja magát), haditengerészete, és légi ereje nem volt, hadserege is gyakorlatilag szétverve.

Szóval: mi alapján mered te azt mondani a nagy pofáddal, hogy az a 350.000-nál több lakos, aki Hirosimában és Nagaszakiban élt, akiknek semmi köze nem volt a Pearl Harbor elleni támadáshoz, akik egyszer nem fogtak fegyvert a kezükben, jogosan halt meg? Szerinted ők különböztek a 3000 WTC áldozattól? Képzeld, civilek voltak mind a két helyen, úgyhogy légy oly kedves és húzd ki az orrod a nagy amerikaiak seggéből, mert sajnos (mint minden segg) az is szaros. Talán meg kéne nézni, kiket éltetsz még mielőtt elkezdesz itt mindenkit osztani, de ha már úgy érzed hogy mindenkinél többet tudsz akkor talán jó lenne ha ezt aktuális tudással is bizonyítani tudnád (lefordítva a te primitív nyelvedre: ne csak a füstöd legyen nagy, hanem a lángod is...)

2011. máj. 13. 13:45
 44/64 anonim ***** válasza:
0%
Én már elmondtam amit akartam, az hogy te és a társaid olyan hülyék vagytok hogy nem tudjátok értelmezni akkor ez van.
2011. máj. 13. 13:58
 45/64 anonim ***** válasza:
90%
Hát ha szerinted mi vagyunk a hülyék, 3-4 ember szerint pedig te, akkor lehet el kéne gondolkodni hogy talán tényleg veled van a baj :) Ennyi...
2011. máj. 13. 14:15
 46/64 anonim ***** válasza:
0%
Nem kell rajta elgondolkodnom, tudom hogy ti vagytok a hülyék:) Ja és csak úgy mellesleg. Japán az atombombák és a szovjet támadás hatására tette le a fegyvert. Csak azért mondom mert látom ebben is elég ködös a fejed. Részemről ennyi.
2011. máj. 13. 14:19
 47/64 anonim ***** válasza:
90%
Pff ebből is látszik mekkora gyökér vagy :D :D Ahogy már korábban írták: a számok nem hazudnak, legyél büszke arra, hogy ennyi ember előtt így megaláztad magad :D Amúgy nyugodtan gondolj rólunk/vagy rólam amit csak szeretnél, ha ettől te jobban alszol :) Legalább is itt senkinek nem lesz bűntudata attól, hogy egy ennyire ostoba hegylakó mit gondol róla :D
2011. máj. 13. 14:21
 48/64 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem vitatkozhatnánk róla hogy ki az ostoba hegylakó. Nem alszom jobban tőle, mert szar a tudat hogy vannak felnőtt emberek mint te, akik egy 6 éves gyerek értelmi szintjén vannak. Milyen számok nem hazudnak?? Gondolom ebből egy újabb hegyi beszédet tartasz. És a végére annyi: Nem aláztam meg magam:)
2011. máj. 13. 14:24
 49/64 anonim ***** válasza:
90%

Nyilván kivetíted a problémáidat rám, és azért gondolsz engem 6 évesnek, miközben te nem tudsz túllépni ezen a szinten. Ezekből a megnyilvánulásaidból simán ki lehet következtetni, hogy kettőnk közül te vagy az, akinek fejlődnie kéne szellemi szinten. Te kezdted a személyeskedést, arrogáns vagy, irritáló, és körülbelül mindenkinek beolvasol akit csak látsz. Tovább nem is kell sorolnom, és most lenne itt az ideális ideje annak, hogy kimenj játszani a homokozóba, vagy elolvasni a kötelezőket :) Monitor mögül mellet verni hidd el nem egészséges :) Jaj de bocsánat! Nyilván kell válaszolnod erre is, hiszen egyedül a naaaaaagy és böööölcs hollesz királylányt illeti meg az utolsó szó joga :) Csak tessék, már előre mosolygok hogy mit fogsz még a fejemhez dobni. De egy kérdés, ha már 20x leírtad hogy befejezted, akkor miért erősködsz még mindig itt? :) Nem látod mennyire szánalmas vagy? :) Ezzel már csak magad alatt vágod a fát, de te tudod

Ami pedig a témát illeti elnézést kérek mindenkitől, legfőképpen a kérdezőtől a naaaaagy és bölcs hollesz nevében is (urambocsá hogy meg merem tenni), hogy így elkanyarodtunk a témától. Remélhetőleg többször nem fordul elő :) (legalább is rajtam nem fog múlni) Üdv.

2011. máj. 13. 14:41
 50/64 anonim ***** válasza:
6%
És persze gondolom megint ad egy "elmés" választ, már amennyi tőled kitelik. Bár nálad az elmés annyi lesz hogy megint folyamatosan ezt kell látni {(:(:):D:D:D:D:):):))} Wow Tompika biztos jól megmondja mindjárt a frankót. Ennyi erővel ezt nagyon sokáig játszhatjuk!
2011. máj. 13. 15:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!