Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sajnálod Osama Bin Ladent?

Sajnálod Osama Bin Ladent?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 07:00
1 2 3 4 5 6 7
 1/64 anonim ***** válasza:
nem
2011. máj. 11. 09:12
 2/64 anonim ***** válasza:
Nem
2011. máj. 11. 09:21
 3/64 anonim ***** válasza:
58%
Igen, mert legalább volt annyi bátorsága, hogy egyedüliként a világon szembeszállt a beképzelt amcsikkal.
2011. máj. 11. 11:47
 4/64 anonim ***** válasza:
82%
Tehát szerinted 2011. szept. 11 jogos büntetés volt? Besz@rok rajtad. Háromezer ember halt ott meg. Az tény, hogy Afganisztánban is voltak civil áldozatok, de nem az amerikaiak kezdték...
2011. máj. 11. 11:53
 5/64 anonim ***** válasza:
Nem sajnálom,de érdekel.
2011. máj. 11. 12:02
 6/64 anonim ***** válasza:
67%
Ha az amerikaiak nem támadták volna meg az arab országokat az olajért, ma nem lenne terrorizmus. Akik meghaltak szeptember 11.-én azokat sajnálom, de csak maguknak köszönhetik. Amúgy azokat az arab civileket nem sajnálod akikek a jenkik öltek meg?
2011. máj. 11. 12:15
 7/64 anonim ***** válasza:
77%

Amikor 1945-ben az Amerikaiak Japánban Nagaszakira és Hirosimára dobtak atombombát, megölve több százezer ártatlant, nőket és gyerekeket beleértve, vagy Drezdára dobtak gyujtóbombákat, szintén 250 ezer lakost megölve, akkor bezzeg nem szólt senki.

Itt meg 2001. szeptember 11-én repülőgép megy a WTC-be 3000 ember halálát okozva, akkor máris "ÚRISTEN VÉGÜNK VAN ITT A VILÁGVÉGE" van. Na jó, ez kicsit erős volt.

Amúgy én még mindig szkeptikus vagyok a 9/11-el kapcsolatban. Ha egy repülőgép belemegy egy rohadt erős vasbeton szerkezetre épült felhőkarcolóba, attól még nem dől össze az egész (!) épület az alapjától kezdve. Állítólag a torony alsó szerkezetét lángvágókkal lettek elvágva, de persze ezért megint én leszek lehurrogva, hogy bedőlök ilyen kitalált összeesküvés elméleteknek.

Egy biztos, az iraki háborúnak nem a terrorizmus elleni harc volt a célja, hanem az olajkutak. Bin Laden létezését is alig hiszem el (hiába vannak videók, az bármiféle szakállas arab öregemberke lehet), arról nem is beszélve, hogy már máskor is elterjedt a hír hogy meghalt. Hogy valakit idézzek, "csakis Allah tudja igazán, hogy Osama halott vagy sem". Ha valóban elfogták és kivégezték, akkor nagyon lovagias és bölcs dolog volt a családja előtt kivégezni...

2011. máj. 11. 12:16
 8/64 anonim ***** válasza:
Eddig egyedül az Usa használt atomot a világon... akkor kitől is kéne elvenni, és durván leépíteni?
2011. máj. 11. 12:30
 9/64 anonim ***** válasza:
20%
Az atomot az USA anno szerintem jogosan használta! Meg nem kell felhozni drezdát és az egyéb bombázásokat. Háború volt, és van, szerinted virágokat szórnak egymásra?
2011. máj. 11. 13:19
 10/64 anonim ***** válasza:
95%

Hát ha te jogosan dobnál atomot gyerekekre, asszonyokra, öregemberekre, akkor hadd gratuláljak, még szerencse hogy nem szólhatsz bele hogy kire kéne még atomot dobni...eszem megáll.

A 9/11 pedig szerintem amerikai kreálmány, úgyhogy én is azt mondom, hogy sajnálom Oszamát, neki legalább volt esze szembeszállni a jenkikkel.

[link] azt hiszem ezzel a linkkel mindent elmondtam + még Michael Moore filmjei is érdekes, jó szórakozást!

2011. máj. 11. 13:32
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!