Sajnálod Osama Bin Ladent?
Amikor 1945-ben az Amerikaiak Japánban Nagaszakira és Hirosimára dobtak atombombát, megölve több százezer ártatlant, nőket és gyerekeket beleértve, vagy Drezdára dobtak gyujtóbombákat, szintén 250 ezer lakost megölve, akkor bezzeg nem szólt senki.
Itt meg 2001. szeptember 11-én repülőgép megy a WTC-be 3000 ember halálát okozva, akkor máris "ÚRISTEN VÉGÜNK VAN ITT A VILÁGVÉGE" van. Na jó, ez kicsit erős volt.
Amúgy én még mindig szkeptikus vagyok a 9/11-el kapcsolatban. Ha egy repülőgép belemegy egy rohadt erős vasbeton szerkezetre épült felhőkarcolóba, attól még nem dől össze az egész (!) épület az alapjától kezdve. Állítólag a torony alsó szerkezetét lángvágókkal lettek elvágva, de persze ezért megint én leszek lehurrogva, hogy bedőlök ilyen kitalált összeesküvés elméleteknek.
Egy biztos, az iraki háborúnak nem a terrorizmus elleni harc volt a célja, hanem az olajkutak. Bin Laden létezését is alig hiszem el (hiába vannak videók, az bármiféle szakállas arab öregemberke lehet), arról nem is beszélve, hogy már máskor is elterjedt a hír hogy meghalt. Hogy valakit idézzek, "csakis Allah tudja igazán, hogy Osama halott vagy sem". Ha valóban elfogták és kivégezték, akkor nagyon lovagias és bölcs dolog volt a családja előtt kivégezni...
Hát ha te jogosan dobnál atomot gyerekekre, asszonyokra, öregemberekre, akkor hadd gratuláljak, még szerencse hogy nem szólhatsz bele hogy kire kéne még atomot dobni...eszem megáll.
A 9/11 pedig szerintem amerikai kreálmány, úgyhogy én is azt mondom, hogy sajnálom Oszamát, neki legalább volt esze szembeszállni a jenkikkel.
[link] azt hiszem ezzel a linkkel mindent elmondtam + még Michael Moore filmjei is érdekes, jó szórakozást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!