Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sajnálod Osama Bin Ladent?

Sajnálod Osama Bin Ladent?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 07:00
1 2 3 4 5 6 7
 11/64 anonim ***** válasza:
*érdekesek
2011. máj. 11. 13:33
 12/64 anonim ***** válasza:
39%
Mint mondtam háború volt. És jogos volt az atom. Gyerekek és asszonyok nem csak ott haltak meg. Nem kell mindent az amerikaiakra fogni. 9/11 pedig nem kitaláció. Ezúton pedig had gratuláljak én is neked hogy te pedig egy olyan embert sajnálsz mint Oszama. Ne állítsd már be úgy mint a szabadság bajnokát. Nevetséges...
2011. máj. 11. 13:49
 13/64 anonim ***** válasza:
33%

Attól hogy háború van, semmi sem jogosít fel civil áldozatok kivégzésére. Azt se tudod mit beszélsz, ilyen alapon a holokauszt is jogos volt? Ott is civil áldozatokról van szó, és ha úgy nézzük ott is háborús helyzet volt...a gulágokról akkor már inkább nem is beszélek. Hihetetlen, hogy olyan emberek vannak, akik őszintén azt hiszik, hogy egy háborúban van fekete és fehér, mint a sakkban. Ha esetleg ránk dobtak volna atomot nyilván nem intéznéd el egy vállvonással.

Úgyhogy ne haragudj, de akárhogy is nézem, 3000 civil áldozat amit Oszama okozott még mindig kevesebb mint a több százezer, amit az USA második világháborús bombázásai követeltek (és akkor még nem is esett szó a vietnámi és kambodzsai akcióikról, ahol szintén rengeteg civil embert megöltek). A számok tudod nem hazudnak, sajnos még neked sincs elég eszed hogy meghazudtold őket...

2011. máj. 11. 14:10
 14/64 anonim ***** válasza:
Apropó, a 9/11-re azt mondtam, hogy amerikai kreálmány, nem azt, hogy kitaláció. Kitalációnak szokták hívni például a fogtündért, a jetit, a meg az ilyesmiket. Legyél azért tisztában az ilyen fogalmakkal
2011. máj. 11. 14:11
 15/64 anonim ***** válasza:
5%

Na akkor most figyelj te agyas.

1. én egy szóval sem mondtam hogy jogos civileket ölni. De az atombombát be kellett vetni. Ez a háború és a háborúban halnak meg civilek is, ha tettszik ha nem!

2. Te a nagy pacifista, te intézed el 1 vállrándítással azt a 3000 embert.

3. Szerinted miért voltak azok a háborúk?

4. nevetséges hogy azt gondolod az amerikaiak csináltál 9/11. Látom egy újabb összeesküvés elméletes idiótával van dolgom.

2011. máj. 11. 14:17
 16/64 anonim ***** válasza:
100%

"hollesz válasza:

Az atomot az USA anno szerintem jogosan használta! Meg nem kell felhozni drezdát és az egyéb bombázásokat. Háború volt, és van, szerinted virágokat szórnak egymásra?"

És akkor ezzel az erővel a holokauszt meg mért volt rossz? he? Ott is háború volt, és mégisz a mai napig fizetik a kárpótlásokat a zsidóknak. Meg a nünbergben miért kellet elitélni azokat a német tiszteket? Mert azt nem a nagy kedves drága amerika csinálta?

2011. máj. 11. 14:32
 17/64 anonim ***** válasza:
96%

"Az atomot az USA anno szerintem jogosan használta!"

Ezt mond meg neki is!

[link]

Egy féreg vagy!

2011. máj. 11. 14:32
 18/64 anonim ***** válasza:
5%

Na ezt nagyon gyorsan abba lehet hagyni. Ha annyira hülyék vagytok hogy nem értitek a történelmet az a ti hibátok. És azt a győztesek írják. És igen, bármilyen hihetetlen amerika a jó oldalon állt a II. vh-ban. Nagyon ügyesen linkeltél, szerinted hány képet lehetne találni a Japán atrocitásokról??? Vagy azok meg sem történtek?? De nem is ez a lényeg. Ti leragadtok az atombombán, meg hogy amerika milyen szemét stb... Közben meg sajnáljátok oszamát mert ő a hithű szabadságharcos szembe mert menni velük és ő csak 3000 ember életéért felelős. Hol itt a logika?

Ha háború van, akkor háború van. Civil áldozatok mindig voltak a modern háborúkban. Ezen nem tudtok változtatni.

De fröcsögjetek csak tovább nyugodtan, tudom hogy nem változtat ez az egész semmin. De persze, ha nem dobják le az atomot és partra kell szállni Japánban, azokban a harcokban s meghalt volna sok ember, még valószínűleg több is mint most. De persze gondolom ez sem számít.

2011. máj. 11. 14:41
 19/64 anonim ***** válasza:
100%

Az "összeesküvés-elméletes idióta" volnék. Szóval, szerinted nem jogos civileket ölni, de az atombomba jogos voltz. De az atombomba szinte kivétel nélkül civileket gyilkolt te szerencsétlen!! És tudatos tervezés eredményeképp dobták le oda, ahova. Nem az volt, amit ezek szerint te gondolsz hogy katonai célpontot kerestek, csak nagy volt a szél és véletlenül pont egy városra zuhant...

Elolvastad egyébként, amit linkeltem? Nem hiszem, de akkor miért dobálózol mint egy kis ovis? Normális ember meghallgatja a másik véleményét ellenben te csak fröcsögsz, még rendes érveket se hozol fel a véleményed mellett. Ha te úgy érzed, hogy jogos volt, akkor rajta, bizonyítsd be, de ne ugyanazt ismételd 20x, mert unalmas.

Jaj és ahogy már egy kolléga felettem megemlítette: a holokausztos kérdésemre mintha még nem válaszoltál volna. Esetleg azt akarod mondani, hogy szegény nácikat sajnáljam mert háborús helyzetbe voltak és megtámadták őket orvul a zsidók, cigányok, melegek, jehova tanúk, meg baloldaliak? Kimaradtál volna töriórákról? Más elképzelésem nincs arra, hogy miképp lehetsz ennyire sík...

2011. máj. 11. 14:46
 20/64 anonim ***** válasza:
14%
Nem érdekelnek a linkjeid. Én tisztában vagyok vele miért oda dobták az atomot. És te??
2011. máj. 11. 14:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!