Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sajnálod Osama Bin Ladent?

Sajnálod Osama Bin Ladent?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 07:00
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 anonim ***** válasza:
14%
Ja igen, és azért kell ismételnem magam, mert olyan idióta vagy, hogy egyből nem érted meg.
2011. máj. 11. 14:49
 22/64 anonim ***** válasza:
24%

hollesz

[link]

2011. máj. 11. 14:49
 23/64 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem meg azért, mert mást nem tudsz mondani, annyira limitált vagy. Én megkértelek, hogy érvelj, amit eddig nem tettél meg, és láthatóan ezután se fogsz, mert képtelen vagy rá. De láthatóan annyira nem bírod elviselni, ha valaki nem ért egyet a hülyeségeiddel, hogy személyeskedni kezdesz. Gratulálok, ez körülbelül a 14 évesek szintje, csak tudod az a baj, hogy a történelmet ők még nem értik.

És igen, én pontosan tisztában vagyok az atombomba ledobásának okaival, és mivel ez pont jó apropó, meg is mondom miért (itt jön az érvelős rész, tollat ragadj a kezedbe ;) ):

mert az új háborús eszközök kifejlesztése az, ami leginkább lendít egy ország gazdaságán. Amint háború van, az jelentős gazdasági növekedést jelenthet egy országnak: a fegyverek gyártásával az ipar ugrásszerűen fejlődik, rengeteg gyár és így új munkahely jön létre. Nem beszélve arról, hogy nem csak a nehézipar, de például a gyógyszeriparnak is kedvez egy háború. Ugyanez volt az atombombánál is, és ha már kész volt, és véletlenül pont háborúban áll az USA a Japánnal, miért ne dobhatná le...?

Ennyi, de ahogy látom (meg ahogy remélem) többet már nem nézel rá erre a kérdésre. Helyeslem is, mert a történelmi ismereteid körülbelül egy hasmenéses borz szintjét verdesik.

2011. máj. 11. 14:55
 24/64 anonim ***** válasza:
Én nem sajnálom, de ha Obamát nyírták volna ki azt sem sajnálnám. Egyszerűen csak leszarom, ahogy minden mást is manapság. Minek fárasszam magamat ezzel? Semmi közöm sincs hozzá, nem érint a dolog.
2011. máj. 11. 15:04
 25/64 anonim ***** válasza:
4%

Ha az én ismerteim ennyit érnek akkor a tiéd minősíthetetlen.

Véletlenül háborúban állt Japánnal?? Aha, Gondolom most itt is egy összeesküvésre gondolsz, mert persze Pearl Harbourt is csak az Amerikaiak játszották el és nekik direkt kellett a háború, mert miért is ne. Az atombombát nem a gazdaság erősítéséért kezdték el fejleszteni. De persze gondolom ez sem így van mert én mondom:) Látom nem vagy vele tisztában miért oda dobták le az atomot ahová dobták, mivel a kérdést megkerülted. A háború szempontjából a második bombát volt felesleges ledobni.

Egyébként elbírom viselni ha valaki nem ért egyet velem, de az ilyen fokú hülyeséget mint amit te képviselsz azt már nem. Ezt az összeesküvés elméletes maszlagot nem lehet megemészteni, azt meg pláne nem hogy itt érvelsz a civilek halála ellne 1 háborúban de közben elég könnyen veszed azt hogy a WTC és meghalt 3000 ember, vagy hogy Európában is többször robbantottak. Robbantson bombát egy terrorista a te szüleid házában, kíváncsi vagyok akkor is ennyire pártolnád e Oszamát.

2011. máj. 11. 15:09
 26/64 anonim ***** válasza:
76%

nem kerültem meg a kérdést, hanem válaszoltam rá, az már más tészta, hogy te ezt nem tudod miképpen feldolgozni.

Szintén más kérdés, hogy te pedig a körülbelül félmillió legyilkolt japán civil embert nem veszed figyelembe. Drezdát se veszed figyelembe. Szóval nekem te itt inkább ne papolj arról, hogy mi a helyes és mi nem, láthatólag erkölcsileg is egy nagy nulla vagy.

2011. máj. 11. 15:15
 27/64 anonim ***** válasza:
Jah és ugyanazt neked is írhatnám: ha a nagy, dicsőséges amerikai cimboráid a te szüleidet égették volna hamuvá, akkor mi van okostojás? Nem kéne gyilkosokat fényezni, csak mert "háború volt". Ez az egyszerű emberek érve, de talán tovább is kéne látni az orrodnál.
2011. máj. 11. 15:17
 28/64 anonim ***** válasza:
Nem beszélve arról (bocs, hogy 3 válaszra is méltatom az olyan idiótákat, mint te) de légyszi akkor holokausztról is mesélj már nekem valamit, mert azzal látom még mindig nem tudsz mit kezdeni. Az jogos volt a németek részéről?
2011. máj. 11. 15:18
 29/64 anonim ***** válasza:
26%

Ebből is látszik mekkora idióta vagy. Én nagyon is figyelembe veszem, te hagyod figyelmen kívül az összes többit, és csak azt tudod hajtogatni hogy mennyire szemét Amerika. Mintha mindenről egyedül ez az egy átkozott ország tehetne. A bombát ledobták és kész. Ez történt. Megvolt neki az oka. De még1szer az atom ledobása elkerülhetetlen volt. És igen megkerülted a kérdést még1szer felteszem hátha tudod értelmezni. Miért oda dobták a bombát ahová dobták, ha nem menne a gondolkodás akkor elárulom hogy a városra gondolok

Én egy szóval sem mondtam hogy jogos civil embereket ölni, ezt csak te próbálod a parányi agyaddal bemesélni. Mit akarsz a holokausztról hallani?? A csökött agyad azt hiszi hogy az jó volt?? Mondtam én ilyet?? Nem. Na látod.

De olvasgasd csak tovább a konspirációs teóriáidat, azok valók az ilyen félművelt értetlen amatőröknek mint te

Gyilkosokat te fényezel, amikor Sajnálod Oszamát. Erről ennyit.

És te nem veszed figyelemebe hogy nem az atom volt az ami miatt a legtöbb ember meghalt, egyszerűen csak szajkózod tovább a marhaságaidat. Egy rakat dolog volt ami miatt még egy csomóan meghaltak, és nem csak abban a háborúban hanem bármelyikbe. De nem, csak az atom, mert milyen piszkos húzás volt az amcsiktól. Bolond vagy hogy nem érted a dolgot. De te csak egy amerika fóbiás idióta vagy aki hisz a sok elcseszett összeesküvés elméletbe. A második vh-t is az amcsik akarták ugye?? Mert ez jó tesz a gazdaságuknak. Nevetséges vagy.

2011. máj. 11. 15:35
 30/64 anonim ***** válasza:
59%
Igen és remélem megbosszulják a halálát. Az arabok hőse volt. És igen az amerikaiak kezdték.
2011. máj. 11. 15:48
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!