Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Sajnálod Osama Bin Ladent?

Sajnálod Osama Bin Ladent?

Figyelt kérdés
2011. máj. 11. 07:00
1 2 3 4 5 6 7
 31/64 anonim ***** válasza:
100%

:D :D Na akkor még egyszer utoljára leírom azt amit te eddig nem tudtál feldolgozni. Ha ezután se sikerül akkor ahogy kedvenc mondásom tartja: aki hülye, haljon is meg hülyén.

1) "mennyire szemét Amerika, mintha mindenről ez az ország tehetne". Igen, vállalom, Amerika tényleg szemét ország. De nem mondtam, hogy egyedüli bajkeverő. Nyugodt szívvel mondom ugyanezt Németországra, Franciaországra, Kanadára, Oroszországra.

2) Atom ledobása elkerülhetetlen volt. Ez kész...mintha Japán, az akkorra amúgy is gyakorlatilag legyőzött ország kiprovokálta volna, hogy még egy 2 atom is kell neki. Az a baj itt, hogy Te nem tudod értelmezni a saját kérdésedet, nem pedig én a tiédet, és ez már nagy baj azért kisbarátom :D

3) Jogos civileket ölni. Még egyszer mondom, Amerika aznap, amikor ledobta az atomot, tudatosan civileket ölt. Szóval nem jogos, de még is az. Akkor döntsd el légyszi, mert ha az előbb azt írtad, hogy jogosan és elkerülhetetlenül dobta le az atomot, akkor az azt jelenti (ha tetszik neked, ha nem - ha megérted, ha nem), hogy jogosan és elkerülhetetlenül civileket ölt. Ezt az alap momentumot kéne már felfognod.

3) A holokausztról azért kérdeztelek, mert aki ilyen szörnyű tettet, mint az atombomba, vagy a drezdai bombázás dicsőít, az nyilván erről is érdekes véleménnyel lenne.

4) Oszama nem volt nagyobb gyilkos, mint az Enola Gay legénysége :) Ha nem tudod kik lennének azok, akkor > gúgli.

5) az Amerika-fóbiás itt te vagy. És a hülye is. És a nevetséges is. Mi alapján mondod te, hogy csak Amerikáról fröcsögök? Amikor nem is mondtam (és nem is volt szó) véleményt más országok háborús szerepvállalásáról? Te teljesen el vagy tévedve, olyan dolgok alapján dobálod a sarat amiről senki nem is beszélt.

6) Az atomról azért beszélek, mert te ezt hoztad fel témaként, ez a vitánk témája (bár ez már nem is vita, mert te már inkább személyeskedsz míg én próbálok valami értelmet nevelni beléd...)

Ezek után is nyugodtan mondd azt, hogy nevetséges vagyok. Bátor szívvel magamra vállalom a nevetséges idióta jelzőt, de csak ha te vagy a tökéletes történelemprofesszor. De ahogy a vak is látja te teljesen el vagy tévedve, és még csak rendesen kommunikálni se tudsz, még a hidegvéredet se tudod megőrizni, szóval előbb nézz magadba mielőtt osztod itt az észt. Köszöntem, ha továbbra se múlik el a tüzelésed privát e-mailbe várom a további okosságaidat.

2011. máj. 11. 15:53
 32/64 anonim ***** válasza:
0%

"2) Atom ledobása elkerülhetetlen volt. Ez kész...mintha Japán, az akkorra amúgy is gyakorlatilag legyőzött ország kiprovokálta volna, hogy még egy 2 atom is kell neki. Az a baj itt, hogy Te nem tudod értelmezni a saját kérdésedet, nem pedig én a tiédet, és ez már nagy baj azért kisbarátom :D "

Kezdjük ott hogy nem vagyok a kis barátod. Gyakorlatilag nem volt legyőzve japán, mivel nem tette le a fegyvert. Fanatikusak voltak a katonáik, így nem mondhatod hogy megadták volna magukat ha nem dobják le. Partra kellett volna szállni ami megint csak mindkét oldalon több százezer ember életbe került volna. De gondolom ezt nem írják a konspirációs könyvek ahogy azt sem hogyha nem készült volna el a bomba akkor novemberben lett volna a tervezett partraszállás.

"3) Jogos civileket ölni. Még egyszer mondom, Amerika aznap, amikor ledobta az atomot, tudatosan civileket ölt. Szóval nem jogos, de még is az. Akkor döntsd el légyszi, mert ha az előbb azt írtad, hogy jogosan és elkerülhetetlenül dobta le az atomot, akkor az azt jelenti (ha tetszik neked, ha nem - ha megérted, ha nem), hogy jogosan és elkerülhetetlenül civileket ölt. Ezt az alap momentumot kéne már felfognod. "

Ez a totális háború, de a csekély történelmi ismereteiddel nem csodálkozom hogy még nem hallottál róla. Igen tudták hogy civilek vannak ott. Ezért is volt a kérdésem hogy tudod e miért oda dobták. De erre azóta sem tudtál érdemben válaszolni. De ennél több civil halt meg más csatamezőkön. Ez egy ilyen háború volt. Egyébként ha te ekkor a szent vagy akkor az oszamáék által megöletett civileket is figyelembe vennéd, e persze az "csak" 3000 ember volt. Mit számít az.

"3) A holokausztról azért kérdeztelek, mert aki ilyen szörnyű tettet, mint az atombomba, vagy a drezdai bombázás dicsőít, az nyilván erről is érdekes véleménnyel lenne."

Megint értelmezési gondjaid vannak. Nem dicsőítettem egyiket sem, csak félremagyarázol! De az atom bevetése szükséges volt. A Drezdai bombázás pedig pont annyira volt szörnyű mint az összes többi angol város ellen elkövetett német bombázás. Egyszerűen bosszút álltak, ami érthető hiszen éveken át bombázták az angol nagyvárosokat repülővel, rakétával És csak hogy tudd ott is civilek voltak.

"4) Oszama nem volt nagyobb gyilkos, mint az Enola Gay legénysége :) Ha nem tudod kik lennének azok, akkor > gúgli."

Még egy baromság. Ők nem voltak gyilkosok, parancsot teljesítettek, ha nem teszik meg akkor megteszi más, egyébként nem voltak tisztában az általuk szállított bomba erejével. Ezzel szemben Oszamáék nem parancs miatt tették amit tettek hanem meggyőződésből.

"6) Az atomról azért beszélek, mert te ezt hoztad fel témaként, ez a vitánk témája (bár ez már nem is vita, mert te már inkább személyeskedsz míg én próbálok valami értelmet nevelni beléd...) "

Köszönöm, belém neveltek a szüleim értelmet, de látom beléd nem sikerült, ezért nem is vagyok rászorulva a te nevelésedre.

Én csak elmondtam a véleményem. Egyébként ne te tarts már szentbeszédet mivel te írtad, hogy az a 3000 áldozat nem olyan sok ahhoz képest hogy mennyi halt meg más háborúban. Gratulálok, ebből is látszik hogy te csak a számokat nézed.

Az a nevetséges állításod hogy Amerika hozta össze a 9/11-et pedig szót sem érdemel. Hiszékeny, ostoba,...stb ember vagy. Ennyit arról hogy melyikünk az amerika fóbiás. Legyen elég ennyi. És hidd el, teljesen nyugodt szívvel mondom, hogy nevetséges vagy!:)

2011. máj. 11. 16:21
 33/64 anonim ***** válasza:
2011. máj. 11. 16:35
 34/64 anonim ***** válasza:
0%
Hát persze. "Zsidó összeesküvés" volt az atombomba....
2011. máj. 11. 16:41
 35/64 anonim ***** válasza:
94%

hollesz: te annyira sötét vagy, hogy az már fáj. Amúgy az sem véletlen, hogy 47%-on vagy, nem vagyok előítéletes, de épkézláb embereket nem szoktak 47%-ra lehúzni csak úgy.

Valahol ezt írtad:

"Gyerekek és asszonyok nem csak ott haltak meg."

Na és még hol? Mert a 2. vh. nem az usa területén folyt, egytlen amerikai civil sem halt meg. Akkor miről beszélsz? He?

A primitivitásod szó szerint irritáló. Felhoztak neked a többiek észérveket, amikre képtelen vagy reagálni, helyette csak vergődsz, meg szajkózod a saját hülyeségeidet.

Nagyon-nagyon nevetséges és szánalmas vagy.

2011. máj. 11. 17:16
 36/64 anonim ***** válasza:
0%

Na rajta. Milyen észérvekre gondolsz amire én nem reagáltam. Azt nem tudom hogy jön ide az a dolog hogy nem amerikában nem hullottak bombák, de nem is érdekel . Ezt betudom annak, hogy simán hülye vagy aki nem tud olvasni.

Ez a százalékosdi pedig semmire sem jó. A te eseted is mutatja. Rengeteg olyan ember van aki teljesen korrekt válaszokat ad az oldalon még is le húzzák a százalékát.

Még valami?

2011. máj. 11. 17:21
 37/64 anonim ***** válasza:
94%

Jaja, csak úgy, teljesen ártatlanul lehúzzák a százalékodat, igaz? Nem te tévedsz, hanem a többség, ugye? És akkor ki is az összeesküvés-mániás? :D

Nagyon low vagy, öcsém.

2011. máj. 11. 17:31
 38/64 anonim ***** válasza:
0%

Nem ezt mondtam, ne forgasd ki a szavaimat. De ha például egy olyan kérdéshez szólsz hozzá ahol a jobbikot éltetik és a te válaszod nem pozitív, azt bizony lehúzzák.

Erről ennyit!

2011. máj. 11. 17:38
 39/64 anonim ***** válasza:
én azt sajnálom, hogy már nincs ellenfele az USAnak
2011. máj. 11. 19:24
 40/64 anonim ***** válasza:
48%

Nem. Gyáva terroristákat csak agymosottak képesek sajnálni.

A terroristák ártatlan civileket gyilkolnak, amelyre semmiféle vélt vagy valós sérelem, eszme, cél nem adhat igazolást.

Oszama már rég nem számított sokat különben, amúgy meg azt kapta, amit megérdemelt.

2011. máj. 11. 20:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!