Lehet, hogy megismetlodik a holocaust?
Regi kerdeseket bongesztem, es talaltam
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__kulfoldi-politika__4..
Az egyik valasz igy hangzott:
"Tök mindegy, hogy ma hogyan kezelik, mire használják, milyen a visszhangja: megtörtént, és bár egyre távolodunk tőle, a történelem szokása, hogy megismétli önmagát.
Reméljük, hogy nem esik akkora hibába az emberiség, hogy hagyja megismétlődni. Reméljük, hogy egyértelműen megtörtént történelmi események pusztán ideológiai alapon történő "tagadása" nem az első lépés efelé..."
Az izraeli vagyok
Az arabok MINDIG azt hiszik, hogy ok allnak nyeresre, ezert sorozatosan hulyeseget csinalnak - pld haborut inditanak - aztan meg nyavajognak, hogy allitsuk vissza az eredeti helyzetet, kezdjuk elolrol.
En a magam reszerol befejezem a vitat:
Az eredeti kerdes az volt, hogy megismetlodik-e a holocaust.
A valasz: nem, mert Izrael Allam az esetleges ilyen torekvest megakadalyozza. Pont.
"Minden katonai bázis felszámolnak, ha funkcióját vesztette..."
A te fixa ideáid viszont maradnak...
Theroux, ismét nem értünk egyet...lehet, hogy nem térhetnek vissza a menekültek, ezért nem is lesz béke. Nincs okuk megkötni, amíg ez nem változik.
A NATO Izrael-párti, legalábbis a tagállamok vezetősége. A közvéleményben már nem lennék biztos.(ha összehasonlítod az Izrael mellett és ellen létrejövő tüntetések méretét).
Ez ellenben kicsit sem számít. Egyiptomon keresztül felfegyverzik a HAMASt, az IDF pedig úgy jár majd, mint Libanonban a Hezbollahhal.
---------------------------------
Az IDF egész világra kiterjedő akcióképességét erősen kétségbevonom(ha egyedül hajtja végre az akciót, nem NATO kötelékben). Jelenleg a Földön erre csak az USA képes(bárhova, bármikor ütőképes sereg). Az új holocaust megakadályozása ezért az USÁn múlik.
02:08
"...lehet, hogy nem térhetnek vissza a menekültek, ezért nem is lesz béke. Nincs okuk megkötni, amíg ez nem változik. "
És akkor az arab területekről elüldözött/lemészárolt zsidók/ill. utódaik is visszatérhetnek majd? Mert a történetnek erről a feléről mindig megfeledkeztek.
A németeknek két verés elég volt ahhoz, hogy benőjön a fejük lágya és másként próbálják megvalósítani a céljaikat, ne erőszakkal. Ezt tanácsolnám az araboknak is. A németek sem mondják, hogy bocsi, a II. vh. nem ér, kezdjük újra az 1938-as határoknál. Sziléziában, Kelet-Poroszországban, a Szudétaföldön sem lesz már német lakosság, kész, ez van. Az arabok buktak három Izrael ellen indított háborút, fizessék meg a vereség árát. A világ már csak így megyen.
Nos, a palesztinok annyi zsidóba beleegyeznének, amennyi Izrael megalakulása előtt volt Szentföldön. Akkor nem volt ott békétlenség. Annál ellenben sokkal többen élnek jelenleg ott.
Az izraeli hozzászóló írta, hogy a tangóhoz ketten kellenek.
A békére okot kell adni. Jelenleg ez még nem történt meg.
:) Lehet, hogy én értelmezem rosszul a leírtakat, de a németek elveréséhez közük sem volt a zsidóknak.
Most Izrael fogja megfizetni a győzelem árát. Vérrel. Tudjátok, a háború nem akkor ér véget, amikor ezt ti kitaláljátok. Akkor, ha az érdekellentétek feloldódnak. Ez ebben az esetben valamelyik nemzet bukásával végződik.
MUHAHAHA:DDD
Izrael fogja megakadályozni a holocaustot? MUHAHahaha:DDDDDDD A saját néped hajszolta bele magát az egészbe. Egy Izraeli. Ez egy akkor, de akkora sablonos maszlag duma, hogy már nekem fáj. Meg egyébként ismerősen cseng. Biztos valamelyik hollywoodi filmben láttam. Muahahaha:DD Nekem már megvan a rutinom hogy rendesen átszűrjem a mondandódat. Szóval Eddig két nép hitte hogy felsőbb rendű az egyik a német volt a másik a zsidó. Meg is lett az eredménye. Biztos, hogy fog jönni egy újabb nép aki felsőbbrendűnek hiszi magát, na és ki lessz a másik? UHUHÚ. MUHahAHA:DDD
Találjátok ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!