Isten igazságait bárki tagadhatja, a holocaust igazságait pedig senki. Nem ellentmondásos ez?
A mindenható Isten létét, és minden igazságát tagadhatom a szólásszabadság jegyében, a hívő közösség iránti tapintat nélkül, de ha a holocaust igazságát tagadom, akkor tapintatlanságom annyira sérti a zsidó közösséget, hogy büntetésre számíthatok.
Nem a holocaustot kívánom vitatni, hanem a szólásszabadság kettős értelmezése zavar.
Esetleg praktikus lenne, ha törvénybe foglalnák, hogy senki nem állíthat olyat, ami nem igaz, illetve senki nem lehet tapintatlan.
Sokkal szebb lenne a világ, ha ezt a törvényt betartanák.
Ettől eltekintve persze továbbra is élne a szólásszabadság, mindössze ezt a két kategóriát kellene betiltani...
A zsidóknak volt pénze és hatalma lefizetni a törvényhozókat.
Istennek meg nem.:D
"rejehw válasza:
Az a bökkenő, hogy a holocaust bizonyítottan megtörtént, Isten meg nem bizonyítható."
Itt a lényeg!
Hozzátenném a holocaust még bűncselekmény is.
Amúgy meg komolyra fordítva a szót, akik a holokausztot véghezvitték is Isten igazságait tagadták :)
Aki meg a holokausztot tagadja, annak üzenem hogy itt a környéken minden faluban és városban van zsinagóga és zsidó temető csak az öregek elmondása szerint a második világháború után nem jött vissza senki hogy ezeket gondozza. Itt nálunk a zsinagóga közepéből egy fa nő ki, a zsidó temető pedig megközelíthetetlen a gaz miatt. Szóval szerintem mégis történt a helyi zsidókkal valami... Bár lehet hogy engem is a neokommunista, újkapitalista, antimagyar ballib hazug média etett be...
18:29
te az ufológiai központból jöttél gondolom. Na de ezt nem személyeskedésnek szántam hanem a te általad belinkelt (törtvénybe ütköző) tartalomból ez szűrődik le. Inkább építs egy időgépet mert ez itt a 21. század, jóember!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!