Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Isten igazságait bárki tagadha...

Isten igazságait bárki tagadhatja, a holocaust igazságait pedig senki. Nem ellentmondásos ez?

Figyelt kérdés

A mindenható Isten létét, és minden igazságát tagadhatom a szólásszabadság jegyében, a hívő közösség iránti tapintat nélkül, de ha a holocaust igazságát tagadom, akkor tapintatlanságom annyira sérti a zsidó közösséget, hogy büntetésre számíthatok.

Nem a holocaustot kívánom vitatni, hanem a szólásszabadság kettős értelmezése zavar.

2011. szept. 3. 18:07
1 2 3 4 5 6
 11/58 anonim ***** válasza:
45%

Utolsó, ezt a hatvanhat állítást higgyem el mindenféle alátámasztás nélkül?

Ezt ugye te se gondoltad komolyan?

Itt vannak a válaszok: [link]

Egyébként én voltam Auschwitzban, javaslom ti is látogassátok meg, ha bírja a gyomrotok.

2011. szept. 3. 18:36
 12/58 anonim ***** válasza:
100%

rejehw: de mostmár tudjuk legalább, hogy van aki ezt is elhiszi:

[link]

2011. szept. 3. 18:39
 13/58 anonim ***** válasza:
44%

"Az a bökkenő, hogy a holocaust bizonyítottan megtörtént, Isten meg nem bizonyítható."

No azért a bizonyíthatóság tekintetében nincs a kettő közt különbség.

2011. szept. 3. 18:46
 14/58 Problem2 ***** válasza:
70%

Ha Isten létét tagadják is akkor is fog létezni Isten:)

Holokauszt is lehetett ,de nem 6 milliót öltek meg ,hanem legfeljebb 100-200 ezret.De azoknak a fele inkább a munkában ill. a tífuszban halhatott meg ,gázkamrák működését már annyiszor megcáfolták ,hogy avval nem is foglalkozok.

2011. szept. 3. 18:47
 15/58 anonim ***** válasza:
18:46 minden pontosan egyformán bizonyítható. Csak attól függetlenül van aki gyökér, van aki nem...
2011. szept. 3. 18:48
 16/58 anonim ***** válasza:
56%
És egyúttal követelem, hogy mondjuk le állásáról az, aki neked érettségi bizonyítványt adott, ha még az irónia fogalmával sem vagy tisztában!
2011. szept. 3. 18:53
 17/58 anonim ***** válasza:
57%

én nem tudom, hogy megtörtént-e a holokauszt vagy sem, azon a véleményen vagyok, hogy igen, de nem is ez a lényeg.

én is csak ezt a választ tudom rá, hogy sok befolyásos és gazdag zsidó ember van, akiknek az érzéseit (érdekeit?) sérti a holokauszttagadás, másképp nem születhetett volna meg egy ilyen törvény. ennyi erővel bármelyik népcsoport hozhatna ilyen törvényt, hogy büntetjük, ha valaki mást gondol a történelmünkről, mint mi.

2011. szept. 3. 18:58
 18/58 anonim ***** válasza:
58%
18:58 és arra nem gondoltál, hogy csak simán tapintatos akar lenni az ember? Miért mondják szerinted, hogy halottról jót vagy semmit? Vagy neked semmi, ha most lekvaanyázom az összes meghalt szerettedet? Amúgy is mi érdeke fűződne a gazdagoknak mellesleg ehhez? Tészta agyrém már ez az egész.
2011. szept. 3. 19:01
 19/58 anonim ***** válasza:
29%
73 as akkor meg már nem is nevezhetjük holokausztnak. Hiszen nem az aldozatok iparszerű feldolgozása volt az elsődleges cél, hanem a munkára fogásuk. Egyébként pedig én is a pár százezres áldozatszámot támasztom alá.
2011. szept. 3. 19:03
 20/58 anonim ***** válasza:

19:01:

pont ez a lényeg.:)

hogy te megteheted ezt büntetlenül, pedig az én érzéseimet sérti.

ellenben a holokausztot nem tagadhatom.

nekem egyébként semmi bajom a zsidókkal.

csak kicsit furcsának tartom ezt a kiváltságos törvényt.

2011. szept. 3. 19:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!