Isten igazságait bárki tagadhatja, a holocaust igazságait pedig senki. Nem ellentmondásos ez?
A mindenható Isten létét, és minden igazságát tagadhatom a szólásszabadság jegyében, a hívő közösség iránti tapintat nélkül, de ha a holocaust igazságát tagadom, akkor tapintatlanságom annyira sérti a zsidó közösséget, hogy büntetésre számíthatok.
Nem a holocaustot kívánom vitatni, hanem a szólásszabadság kettős értelmezése zavar.
"Egyébként pedig én is a pár százezres áldozatszámot támasztom alá."
Mivel támasztod alá?
Kezdetek feldühíteni, komolyan ennyire retardáltak vagytok, vagy direkt nem akarjátok megérteni?
Tessék: [link] Itt cáfolva van a "revizionisták" összes érve, méghozzá sokkal megbízhatóbb forrásokkal mint amit a kételkedők adnak (már amikor megteszik).
És igen, a Holocaustot tagadni szokás, ISTEN LÉTEZÉSÉT SENKI SE TAGADJA, MIVEL A TAGADÁS FELTÉTELE AZ, HOGY IGAZ LEGYEN. ISTEN PEDIG NEM BEBIZONYÍTHATÓ, MIVEL BENNE "HINNI KELL", ÉS HA TUDOD, HOGY LÉTEZIK, AKKOR TÖBBÉ NEM HISZEL, HANEM TUDSZ.
Bocs az üvöltözésért.
"Itt cáfolva van a "revizionisták" összes érve, méghozzá sokkal megbízhatóbb forrásokkal mint amit a kételkedők adnak (már amikor megteszik). "
Számomra nem létezik megbízhatóbb forrás, a saját szememnél. :)
"Számomra nem létezik megbízhatóbb forrás, a saját szememnél. :)"
Aha, tehát te saját szemeddel láttad, hogy 1944-ben az SS tisztek hizlalják a zsidókat, és közbe kártyáznak, és senki se gázosít el senkit?
Köszönjük az újabb értelmes hozzászólást.
"Kaptatok már rengeteg alátámasztó érvet, dokumentumokat, fotókat, orvosszakértői jelentéseket, a nemzetközi vöröskereszt hivatalos jelentését, a geológusok kimutatásait, a vegyészeti elemzéseket belinkeltem. Mindig az volt a válasz az orvosszakértők hülyék a geológusok tévednek, a vegyészeket pedig pénzelik a holokauszt revizionisták. Most szerinted fogok én még erőlködni veled?"
Én nem kaptam, izgatottan várom őket.
Jó hogy azon veszekedtek ,hogy volt-e holokauszt vagy nem.Kb. a munka táborokban meghalhattak 100-200 ezren ,de azokat is inkább a tífusz és egyéb betegségek vihették a halálba.Rossz munka körülményekben is halhattak meg (nem lőtték őket le vagy csak azokat akik ellenkeztek!!)
Amúgy meg annyira nem is érdekel az egész holokauszt téma ,mert semmi közöm sincs hozzá és semmi bűntudatot sem érzek.Ok sajnálom ,ami történt és remélem nem történik meg újra ,de ennyi.
Meghaltak ,nem lehet őket visszahozni.
De ha ennyire holokausztozni akarnak a zsiráf ,akkor említsék meg a 44-45-ös délvidéki mészárlást is!!Ne csak holokauszt emléknap legyen ,hanem legyen a délvidéki mészárlásnak is emléknapja ,hiszen 40-50 ezer MAGYART ÖLTEK MEG (!!!) és ezeket azért öltek meg ,mert MAGYAROK VOLTAK!!
Magyar létemre inkább rájuk emlékeznék ,mint a zsidó holokauszt áldozataira (emlékezzenek azok akiknek van hozzájuk közük) ,mert ŐK közelebb állnak a szívemhez!
Ez van, ezt kell szeretni.
A szólásszabadság nem azt jelenti ,hogy azt mondasz amit akarsz. Ezt meg kéne végre tanulni!
A szólásszabadság, és minden más szabadságjog addig terjed amíg másnak nem ártasz vele!
Tehát, nem sérthetsz(sérthetnél meg elméletben) meg más embereket a hitük miatt.
Ugyanígy, a holokauszt tagadása sértő, és erősen rasszista( ne tagadjátok kedves netnácik)
Mellesleg nem értek egyet a törvénnyel, a holokauszt tagadók ellen nem tiltó törvényt kell hozni. Úgysincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!