Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Isten igazságait bárki tagadha...

Isten igazságait bárki tagadhatja, a holocaust igazságait pedig senki. Nem ellentmondásos ez?

Figyelt kérdés

A mindenható Isten létét, és minden igazságát tagadhatom a szólásszabadság jegyében, a hívő közösség iránti tapintat nélkül, de ha a holocaust igazságát tagadom, akkor tapintatlanságom annyira sérti a zsidó közösséget, hogy büntetésre számíthatok.

Nem a holocaustot kívánom vitatni, hanem a szólásszabadság kettős értelmezése zavar.

2011. szept. 3. 18:07
1 2 3 4 5 6
 41/58 anonim ***** válasza:

"Aki tagadja a holocaustot az náci, és szeretné, hogy megtörténjen. Ennyi. Néhány "értelmes" ember azt böfögi itt, hogy max. párszázezer áldozat volt, azok is a munkakörülmények miatt, stb. ÉS AZ NEM ISZONYATOSAN SOK ÚGY EGYÉBKÉNT? Nem beszélve annak a világháborúnak az áldozatairól, amit ezeknek az illetőknek a kedvenc politikusa robbantott ki"

Nem, még így is hatmilliárd ember él a földön és szaporodnak mint a vírus. Majd egyszer elpusztítják a föld élővilágát és önmaguk is. Ez épp a vírus szokása, elpusztítja a gazdatestet ezáltal önmagát is.

A második világháborúnál lényegesen nagyobb méretű emberritkításra lett volna szükség, hogy a föld bolygó, teljes élővilágával és az emberiség fennmaradhasson.

2011. szept. 3. 22:20
 42/58 anonim ***** válasza:
57%
Ugyanis a holokauszt tagadása nyilvánosan törvénybe ütközik
2011. szept. 3. 22:32
 43/58 Problem2 ***** válasza:
55%
Ki a fenét érdekli egy hülye törvény.Amúgy meg nem tagadja ,hanem azt mondja ,hogy nem úgy történtek ,ahogy a zsiráfok beállítják.Szerintem sem úgy történt, már nagyon sokan bebizonyították ezt.A gázkamrák működését is kétségbe vonom.Ezeket az embereket nem azért alkalmazták ,hogy lelövessék őket ,hanem ,hogy dolgozzanak nekik (nem véletlenül nevezik ezeket MUNKATÁBOROKNAK!!!).
2011. szept. 3. 22:41
 44/58 A kérdező kommentje:

Szeretném megjegyezni, hogy számomra itt nem az a kérdés, hogy a holocaust megtörtént-e, vagy sem.

A másik dolog az, hogy egy vallásos ember számára Isten éppen a hite miatt létező valóság, így egy hívőt az ateista istentagadás semmivel sem sért kevésbé, mint egy zsidót a holocaust tagadása.

Mégsincsen olyan hatályos törvényünk, amely a hívőket sértő tapintatlanságot törvényes erővel bűntetné.

2011. szept. 3. 22:43
 45/58 anonim ***** válasza:

"Ugyanis a holokauszt tagadása nyilvánosan törvénybe ütközik"

A lopás is, a gyorshajtás is, és még sok minden más. Én is rengeteg dolgot tudnék sorolni ami törvénybe ütközik.

2011. szept. 3. 22:50
 46/58 anonim ***** válasza:
68%
22:41 ezt a bíróságnak magyarázd majd így szóról szóra légyszíves, ha a nevedet véletlenül megtudom!
2011. szept. 3. 22:51
 47/58 anonim ***** válasza:
65%

"(nem véletlenül nevezik ezeket MUNKATÁBOROKNAK!!!)."

Nem véletlenül hívták KONCENTRÁCIÓS táboroknak, majd később HALÁLtáboroknak.

2011. szept. 3. 22:59
 48/58 anonim ***** válasza:
61%

Helmet:

Ha én azt mondom, hogy buddhista vagyok, azzal kijelentem, hogy nem hiszek a keresztény Istenben.

Akkor szerinted nem lehetek nyíltan buddhista, mert azzal megsértem a keresztény hívőket, vagy hogy is van ez?

2011. szept. 3. 23:02
 49/58 anonim ***** válasza:
61%

"Nem véletlenül hívták KONCENTRÁCIÓS táboroknak, majd később HALÁLtáboroknak."

Haláltáboroknak sohasem nevezték őket a működésük alatt. Először tudod mikor? Az oroszok bevonulása után hat nappal a moszkvai Pravda. Hat nappal, érted?

2011. szept. 3. 23:03
 50/58 anonim ***** válasza:
61%

"Haláltáboroknak sohasem nevezték őket a működésük alatt. Először tudod mikor? Az oroszok bevonulása után hat nappal a moszkvai Pravda. Hat nappal, érted?"

Oké, ettől függetlenül koncentrációs táborok voltak.

2011. szept. 3. 23:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!