Isten igazságait bárki tagadhatja, a holocaust igazságait pedig senki. Nem ellentmondásos ez?
A mindenható Isten létét, és minden igazságát tagadhatom a szólásszabadság jegyében, a hívő közösség iránti tapintat nélkül, de ha a holocaust igazságát tagadom, akkor tapintatlanságom annyira sérti a zsidó közösséget, hogy büntetésre számíthatok.
Nem a holocaustot kívánom vitatni, hanem a szólásszabadság kettős értelmezése zavar.
"Aki tagadja a holocaustot az náci, és szeretné, hogy megtörténjen. Ennyi. Néhány "értelmes" ember azt böfögi itt, hogy max. párszázezer áldozat volt, azok is a munkakörülmények miatt, stb. ÉS AZ NEM ISZONYATOSAN SOK ÚGY EGYÉBKÉNT? Nem beszélve annak a világháborúnak az áldozatairól, amit ezeknek az illetőknek a kedvenc politikusa robbantott ki"
Nem, még így is hatmilliárd ember él a földön és szaporodnak mint a vírus. Majd egyszer elpusztítják a föld élővilágát és önmaguk is. Ez épp a vírus szokása, elpusztítja a gazdatestet ezáltal önmagát is.
A második világháborúnál lényegesen nagyobb méretű emberritkításra lett volna szükség, hogy a föld bolygó, teljes élővilágával és az emberiség fennmaradhasson.
Szeretném megjegyezni, hogy számomra itt nem az a kérdés, hogy a holocaust megtörtént-e, vagy sem.
A másik dolog az, hogy egy vallásos ember számára Isten éppen a hite miatt létező valóság, így egy hívőt az ateista istentagadás semmivel sem sért kevésbé, mint egy zsidót a holocaust tagadása.
Mégsincsen olyan hatályos törvényünk, amely a hívőket sértő tapintatlanságot törvényes erővel bűntetné.
"Ugyanis a holokauszt tagadása nyilvánosan törvénybe ütközik"
A lopás is, a gyorshajtás is, és még sok minden más. Én is rengeteg dolgot tudnék sorolni ami törvénybe ütközik.
"(nem véletlenül nevezik ezeket MUNKATÁBOROKNAK!!!)."
Nem véletlenül hívták KONCENTRÁCIÓS táboroknak, majd később HALÁLtáboroknak.
Helmet:
Ha én azt mondom, hogy buddhista vagyok, azzal kijelentem, hogy nem hiszek a keresztény Istenben.
Akkor szerinted nem lehetek nyíltan buddhista, mert azzal megsértem a keresztény hívőket, vagy hogy is van ez?
"Nem véletlenül hívták KONCENTRÁCIÓS táboroknak, majd később HALÁLtáboroknak."
Haláltáboroknak sohasem nevezték őket a működésük alatt. Először tudod mikor? Az oroszok bevonulása után hat nappal a moszkvai Pravda. Hat nappal, érted?
"Haláltáboroknak sohasem nevezték őket a működésük alatt. Először tudod mikor? Az oroszok bevonulása után hat nappal a moszkvai Pravda. Hat nappal, érted?"
Oké, ettől függetlenül koncentrációs táborok voltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!