A szlovák politikusok és a társadalom miért fél ennyire Magyarországtól?
Most nem Slotára gondolok, mert egyértelmű, hogy idegbeteg. Inkább a normálisabb politikusokra, mint Fico. Nem tudom, hogy ő mennyire normális, de nem tűnik kreténnek. Akkor viszont miért beszél úgy, mintha csak órák kérdése lenne egy Pozsony elleni magyar légicsapás ? Nem látja, hogy a mi hadseregünk nincs a helyzet magaslatán ? Ehhez nem is kell túl sok belső információ, elég megnézni a Wikipédiát.
Mivel a szlovákok elég jól haladnak, ezért feltételezem, hogy nem idióták ülnek a parlamentben. Biztos valami belpolitikai oka lehet, de mi ? Főleg felvidékiek válaszát várom.
És ne gyertek azzal, hogy "azért, mert a tótok hülyék". Nem hiszem, hogy egy átlag szlovák ennyire félne tőlünk.
Viszont te döntesz, hogy kit pártolsz amikor tejet vásárolsz. És mire fel akarsz te egymilliós fizetést? Érettségire vagy OKJra, esetleg arra se? Dehogy is csupán az elhatározás hiányzik, hogy hisztizni lehessen 120 forint kiesésen.
Nem baratocskam en legalabb az orvosok es programozoknak adnak ennyit.....tudod akik tenyleg komoly egyetemet vegeztek.Ezt a programozoknal neznrm mrh mrty az orvos diplomajaval felel ha teved mig a programozo nem....
De igen, csak nem értem miért lelki törés neked, ha azt tanítják, hogy Nagymoráviában élt szlávok lehetnek az őseik a mai szlovákoknak
Mert semmi realitasa sincs szemben a szlovakiai magyarok elnyomasaval.Tudod van akinek faj testverei sorsa...
Sverdans válasza:
mit vitatkoztok hülyeségeken? szerintem ti többet foglalkoztok a szlovákok múltjával,mint maguk a szlovákok!
Igazad van.Valahol egy hires embertol olvastam hogy ne ereaszkedj le a hulyek szintjere es ne vitatkozz veluk mert legyoznek a rutinukkal....Kosz a figyelmeztetest mert most i szepen lepre mentem.Mindenki abba hisz amibe akar ha nem akarja megerteni a tenyekek ez van nem ertdemes vezzodni vele... csakhat a remney hal meg utoljara ugyebar...
"De igen, csak nem értem miért lelki törés neked, ha azt tanítják, hogy Nagymoráviában élt szlávok lehetnek az őseik a mai szlovákoknak."
Ákos, engem nem zavar, de a történelem iránt érdeklődőként és magyarként miért kellene elfogadnom egyértelmű történelemhamisításokat? Olyasmiket, amiket ma már egy magára valamit is adó cseh történész is kiröhögne! Nem kell ennyire megfelelned a szlovák elvárásoknak!
Milyen elnyomás? Az, hogy itt ott megver néhány magyart pár szélsőséges szlovák, még nem lehet beszélni elnyomásról, hiába állítja ezt a kuruc
Nem erre ertettem hanem a nyelvtorvenyre, allapolgarsagra, a tortenelmi emlekeink gyalazasara...de ha neked az a kanaan miert nem koltozol oda es segits a tortenelmukben x-szelni (bolgar,cseh, lenyel,szerb,orosz,szlovak, oszovak,lotto,toot, tot stb)
Mi a baj a nyelvtörvénnyel? A közigazgatás nyelvét szlovák nyelvben állapították meg, mi ebben a felháborító?
Mert hasonlit az Aponyi fele dologra amiert karhoztatjak Aponyit holott o csak Ajanlast tett nem Kotelezove teltelt....Es szlovakiaban kotelezo lett volna mindenhol (egy rendezvenyen, iskolai oszejovetelen, postan,barhol hasznalni a szlovakot fuggetlenul attol hogy a kommunikalo felek akar jobban megertjhettek volna egymast mas nyelven is leven hogy kissebesek) Tudodk mig minket eliteltek ezert nekik megengedett....de te akarod rohogtetni magad nem en.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!