A szlovák politikusok és a társadalom miért fél ennyire Magyarországtól?
Most nem Slotára gondolok, mert egyértelmű, hogy idegbeteg. Inkább a normálisabb politikusokra, mint Fico. Nem tudom, hogy ő mennyire normális, de nem tűnik kreténnek. Akkor viszont miért beszél úgy, mintha csak órák kérdése lenne egy Pozsony elleni magyar légicsapás ? Nem látja, hogy a mi hadseregünk nincs a helyzet magaslatán ? Ehhez nem is kell túl sok belső információ, elég megnézni a Wikipédiát.
Mivel a szlovákok elég jól haladnak, ezért feltételezem, hogy nem idióták ülnek a parlamentben. Biztos valami belpolitikai oka lehet, de mi ? Főleg felvidékiek válaszát várom.
És ne gyertek azzal, hogy "azért, mert a tótok hülyék". Nem hiszem, hogy egy átlag szlovák ennyire félne tőlünk.
ugyanmár...a szlovák nyelv ropke 18éve létezik.Nagymoráviához meg beletartozott még az osszes szláv nép,a szlovákok csak pár éve onállosultak.
De szerintem ez senkit nem érdekelne,mármint annyira a torténelem,ha nem lenne ekkora a gyulolkodés.érdekes modon hány évszázadig jo volt nekik éloskodni az Osztrák-Magyar Monarchiában.Addig jok voltunk.
Nem tudom,hogy tisztába vagy -e azzal,hogy manapság milyen negatív dolog Szlovákiában magyarnak lenni!!!
Pedig ez mindenki magánugye,de azért ezek a kocsogok belédkotnek ha már nem tartozol kozéjuk,mintha arrol tehetnénk...
már csehországban élek.De légyszi nekem olyan emberek itt ne pattogjanak,akik eyik nyelvet sem beszélitek.Az igaz,hoy megérted a csehet,ha szlovák vagy,de nagyon eltéro mind2.Csak kovetkeztetésbol tudod,hogy mit akarnak.Ritkaság ha 2szavuk egyforma.Azért értik a szlovákok a cseheket,mert ugye sokáig 1állam voltak,nem azért mert annyira hude egyformán beszélnének.A lengyelrol nem is beszélve.
De ha ti magyarországi magyarok ezt jobban tudjátok,javítsatok ki,és felhozok 1000példát!!!
14:36
"Ha azt vesszük, hogy a mai szlovákok a Nagymoráviában élt szlávok leszármazottjai akkor valóban hamarabb voltak itt. Ez csak semmi antimagyarizmus, ez történelem."
Ez nem történelem, hanem szlovák mesekönyvek hazudozása.
"Ez nem történelem, hanem szlovák mesekönyvek hazudozása."
Hát mi volt itt honfoglalás előtt? Ja persze... 5000 éve itt élő Szkíták... ennyit a mesekönyvekről.
"ma 14:57"
Hát nem tudom, én azt a mondatot a wikiről másoltam ki.
Nohát itt a baj,hogy még a Wikipédián is ilyeneket irnak.
Csakis a toleranciánk meg az alkalmazkodo-képességunk miatt értjuk meg a csehet.De tudjátok,hogy mennyi szlovák hazásodik be magyar családba,vagy kerul a magyarlakta teruletre élete során?!
és 10-bol ha 1megtanul magyarul.A tobbi egyszeruen nem akar...higyjétek el,tapasztalat!!!!!egyszeruen beléjuk van nevelve-ami elég szomoru!!
"Hát mi volt itt honfoglalás előtt? "
Nem élt nagyobb létszámú szláv népesség a Kárpát-medencében a Honfoglalás előtt, a Felvidéken meg pláne nem. A prekeresztény szlávokra jellemző hamvasztásos sírleleteket ugyanis mindössze elenyésző százalékban találták meg a régészek. Pedig keresték ám bőszen Janóék, elhiheted. :)
Nem kell ám elhinni minden magyarellenes célzattal összehordott évszázados hazugságot. A 9. századi felvidéki szlovákságnak kb. annyi a valóságalapja, mint a dáko-román kontinutás elméletének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!