A szlovák politikusok és a társadalom miért fél ennyire Magyarországtól?
Most nem Slotára gondolok, mert egyértelmű, hogy idegbeteg. Inkább a normálisabb politikusokra, mint Fico. Nem tudom, hogy ő mennyire normális, de nem tűnik kreténnek. Akkor viszont miért beszél úgy, mintha csak órák kérdése lenne egy Pozsony elleni magyar légicsapás ? Nem látja, hogy a mi hadseregünk nincs a helyzet magaslatán ? Ehhez nem is kell túl sok belső információ, elég megnézni a Wikipédiát.
Mivel a szlovákok elég jól haladnak, ezért feltételezem, hogy nem idióták ülnek a parlamentben. Biztos valami belpolitikai oka lehet, de mi ? Főleg felvidékiek válaszát várom.
És ne gyertek azzal, hogy "azért, mert a tótok hülyék". Nem hiszem, hogy egy átlag szlovák ennyire félne tőlünk.
Te nem érted még mindig...Szlovákiának NINCSEN történelme.NEM LÉTEZIK ilyen,hogy szlovák történelem.
A Felvidéket meg nyilván a japánoktól vették el...
A szlovák társadalom nem fél Magyarországtól. A politikusaik sem. Csupán hangulatot igyekszenek szítani!
"Mi magyarok azért tartunk itt ahol, mert nem látunk semmit, ami ellen/amiért össze kellene fognunk, így egymás nyakát harapdáljuk át készségesen"
Tehát a gyűlöletnek kell összetartania egy közösséget? Tippelek: Jobbik szavazó vagy? A Jobbik a magyar SNS...
"Akkoriban nem volt már nagy Magyarország, a Habsburg birodalom bekebelezte a 17. században. "
Ákos, a Habsburgok is a magyar korona jogán uralkodtak Magyarország felett, amelyet sohasem kebeleztek be, hanem a saját törvényei szerint kormányoztak. Magyarország nem Ausztria egy tartománya volt, mint mondjuk Tirol vagy Stájerország, hanem a Monarchia egyik állama. Ez fordítva olyan, mintha a csehek 1918-ban Ausztriától kapták volna meg a németlakta Szudéta-vidéket, holott az Szent Vencel koronája jogán mindig is a történelmi cseh országokhoz (Csehország, Morvaország, Szilézia) tartozott. Akkor is, ha Csehország nem rendelkezett olyan önállósággal a Monarchián belül, mint 1867 után Magyarország.
Fico neked a normálisabbak kozé tartozik?!?
Látszik,hogy alig jut át a határon tulra,hogy mi folyik néha Szlovákiában.
Slota meg 1alkoholista,vén f@sz...Sokszor olyanokat beszol,hogy én csodálkozom,hogy még megturik a parlamentben.Részegen olyan cirkuszokat szokott vágni,hogy az szégyen egész Szlovákiára.
De mi is az,hogy Szlovákia??Sajnos,még én is oregebb vagyok Szlovákiátol,amit szerintem elég sokan elmondhatnak magukrol.Ezek a barom szlovákok,azt hiszik,hogy elobb voltak itt a magyaroknál.
A drága politikusaink bemesélik ezt a jonépnek,ezekmeg?!?
Ahelyett,hogy figyeltek volna toriorán,vagy 1kicsit utánna néztek volna,elhisznek mindent,mert alapbol utálni akarják a magyarokat.
Azért félnek Magyarországtol,mert erosebb és stabilabb,hiába van euronk,az semmin nem segít,sott!!
A 20%-os DPH-jukkal (áfa)messze vezeti Szlovákia az europai statisztikát.A délen,ezalatt Felvidéket értem,meg orulnek ha megkapják a 80 000Ft-ot.Lassan már mi fogunk fizetni,hogy dolgozhassunk.A multkor kimutatták,hogy az átlagkereset 700€.Ami kb 200 000Ft-nek fele meg.Vicces...
Szégyelje magát ez az ország de nagyon.Lopnak,csalnak és hazudnak!!!
Egy szlovákiai magyar
"azt hiszik,hogy elobb voltak itt a magyaroknál. "
Ha azt vesszük, hogy a mai szlovákok a Nagymoráviában élt szlávok leszármazottjai akkor valóban hamarabb voltak itt. Ez csak semmi antimagyarizmus, ez történelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!