Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Csak egy, a társadalomra...

Csak egy, a társadalomra hasznos dolgot mondjál, ami a demokráciában megvan, de az Iszlámban nincs?!

Figyelt kérdés
2011. febr. 20. 19:25
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
93%

Kedves Kérdező!

A kérdésedre már igen sok választ kaptál, de mint a falra hányt borsó... Értelmetlen dolog vitatkozni veled, hiszen SEMMILYEN észérvre nem hallgatsz, csak ismételgeted a saját álláspontodat. Pedig többen, több szempontból is elmondtuk, hogy mi az, ami KORSZERŰTLEN, a jelen körülmények között EMBERTELEN, és IDEJÉT MÚLT az iszlámban. Ha pedig valakinek az érvei nem tetszenek, egyszerűen kijelented, hogy te nem vagy hajlandó tovább tárgyalni vele...

Szóval az egész hozzáállásod antidemokratikus, modern társadalmakban nem elfogadott, úgy mondják "párbeszédképtelen". A kritikát nem viseled el, ugyanakkor konokul ragaszkodsz a saját álláspontodhoz, minden logika ellenére is.

Mellesleg, ez nem csak rád, és az iszlámra jellemző. Sajnos szinte minden vallás velejárója. Talán ezért is volt, és van olyan sok vallásháború... Bocs, ez csak kis kitérő volt.

Szóval egyszerűen NEM ÉRDEMES vitatkozni veled, mert egyszerűen nem vagy (és ilyen hozzáállással soha nem is leszel) korrekt vitapartner. Nem tudom, milyen válaszokat vársz még...

Pedro

2011. febr. 23. 22:34
 42/66 anonim ***** válasza:
51%

Hát beszarok rajtad, komolyan mondom. Hogy tudsz összehasonlítani egy falusi késelést egy többszáz, netán többezer halálos áldozatot követelő támadással? Mi az, hogy mennyi az esélye? Mennyi az esélye, hogy holnap elgázolnak?

Nem követnek el annyit, amennyit sugallnak? Te nem vagy ép. Mi az, hogy sugallnak? Amikor órákig mutatják élőben egy támadás helyszínét (9/11 vagy 7/7 vagy Madrid) a híradóban az sugallás? Inkább ne is beszéljenek róla? Komolyan nem értem, miről beszélsz.

A WTO-val meg mi bajod van? A célkitűzéseinek pontosan mely részével vannak gondjaid?

Még valami: elárulnád, hány éves vagy?

2011. febr. 23. 22:36
 43/66 A kérdező kommentje:
Aki nem a kérdésre válaszol, annak is köszönöm a válaszát, de mivel nem tartozik a témához, nem tudok most foglalkozni vele.
2011. febr. 23. 23:05
 44/66 anonim ***** válasza:
Nem tudsz rájuk reagálni, valld be :D Amúgy milyen válaszokat vársz még itt az ötödik oldalon?
2011. febr. 23. 23:12
 45/66 A kérdező kommentje:

Eddig a legértelmesebb válasz a női egyenjogúság volt.

Hasonlókra gondolok.

pl:

szólásszabadság

vallásszabadság

hitelrendszer

kereskedelmi nyitottság

stb.

2011. febr. 23. 23:20
 46/66 KÁELEF ***** válasza:

Kérdező.

Eljön még az idő amikor a te fajtád és az enyém, lőni fogunk egymásra.

Ez a válasz remélem kielégítő volt.

2011. febr. 25. 09:10
 47/66 A kérdező kommentje:

A válasz nem volt kielégítő. Mert én azt kérdeztem, hogy:

Csak egy, a társadalomra hasznos dolgot mondjál, ami a demokráciában megvan, de az Iszlámban nincs?!

2011. febr. 25. 09:22
 48/66 anonim ***** válasza:

szólásszabadság

vallásszabadság

hitelrendszer

kereskedelmi nyitottság

Ezek elég jó válaszok a kérdésre.

2011. febr. 25. 13:15
 49/66 anonim ***** válasza:
87%

Például Mohammed karikatúra csak demokráciában képzelhető el.

Ez persze durva így, de a lényeg, hogy szólás, és véleményszabadság van. Nem kell összerezzenni, ha valaki olyat mond, amit "nem szabad".

Ez a gondolat szabadsága.

2011. febr. 25. 19:36
 50/66 A kérdező kommentje:

A gondolat szabadsága, nem egyenlő azzal, hogy más érzelmeit megsértik, azzal a céllal, hogy dühítsék őket! Tehát ezt ne keverd össze!

A gondolat szabadságot se keverd össze a gondolat szabadsággal!

Másrészt az Iszlámban, van gondolat szabadság, és szólás szabadság, de nincs lehetőség megsérteni, más hitét.

A lényeg pedig az, hogy én a társadalomra hasznos dolgot kértem, és nem haszontalant, főleg, nem károst!

2011. febr. 25. 20:16
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!