Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen bizonyítékok szólnak...

Milyen bizonyítékok szólnak az úgynevezett "zsidó holokauszt" mellett vagy ellen?

Figyelt kérdés
NEM A VÉLEMÉNYEKRE VAGYOK KÍVÁNCSI, hanem tudományos bizonyítékokkal alátámasztott tényekre, és a forrásaikra!
2011. jan. 27. 17:12
1 2 3 4 5 6 7
 51/70 A kérdező kommentje:

És még egyszer megjegyezném:

============================

NE ÍRJATOK VÉLEMÉNYEKET! CSAK TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉKOKAT KÉRNÉK, HA LEHET.

Ha valaki nagyon szeretne véleményt mondani akkor szívesen felteszem a kérdést még egyszer, "Milyen bizonyítékok szólnak az úgynevezett zsidó holokauszt mellett vagy ellen? 2.0" címmel, oda írhattok amit akartok, úgyse olvasom el.

2011. febr. 4. 10:55
 52/70 A kérdező kommentje:
Walter Sobchak, a 10:55-ös üzenetem neked is szól! Itt nem én akarok bizonyítani, azt nektek kellene, ha érdemben akartok válaszolni. Én csak kérdezek, és ellenpéldát állítok az alátámasztatlan, vagy hamis állításokkal szemben.
2011. febr. 4. 11:00
 53/70 anonim ***** válasza:
33%

Szóval a te szempontjaiddal te sem tudsz bizonyítékot szolgáltatni nekem? Erről lenne szó? Akkor, hogy várod el, hogy mi kielégítő bizonyítékokat szolgáltassunk?

De mint mondtam, ha komolyan gondolod ezt a "tudományos" megközelítést, akkor alázattal javasolnám, hogy ne itt hőbörögjél, hanem keress meg egy komoly történészt, beszélgess el vele és kérd meg, hogy szolgáltassa azokat a bizonyos "tudományos" bizonyítékokat.

2011. febr. 4. 11:00
 54/70 anonim ***** válasza:
46%
Na mi van, nagyon hallgatsz...
2011. febr. 5. 10:15
 55/70 A kérdező kommentje:

Kedves Walter Sobhack!

Itt egyedül te hőbörögsz, én csak feltettem egy kérdést. Ha te is kérdezni szeretnél akkor tegyél fel te is egy kérdést, de ne az enyémet használd arra, hogy figyeljenek rád. Sajnos belementem egy vitába, aminek köszönhetően az utolsó nyolc kommentnek semmi köze a kérdésem megválaszolásához. Belátom hogy ez hiba volt, a jövőben tartózkodom ettől. Így veled sem vitázok tovább. Hogy szerinted ez megfutamodás (hallgatás) vagy sem, azt már rád bízom, nem érdekel.

Továbbra is várom az értelmes válaszokat.

2011. febr. 5. 12:49
 56/70 anonim ***** válasza:
Jól terelsz...
2011. febr. 5. 18:41
 57/70 Dick Esmen ***** válasza:
2011. febr. 5. 19:10
 58/70 A kérdező kommentje:

" [link]

Ez egy kép, egy tömegsírról. Azt, hogy kik ölték meg ezeket az embereket, hogy hol ölték meg őket, és hogy kik ezek, azt semmi nem bizonyítja. Tömegsírok nagyon sok helyen vannak a második világháborúból. Ez sajnos nem tudományos bizonyíték.

2011. febr. 5. 19:41
 59/70 A kérdező kommentje:

Kiegészítés:

Nem a holttestek valódiságát kérdőjelezem meg, hanem azt hogy elgázosították e őket, és hogy a németek ölték e meg őket. A német munkatáborokban is sok fogoly meghalt (közel sem milliós létszámról van szó), csak épp nem a gáztól hanem a tífusz járványtól. Ezért használtak Zyklon B-t. A ruhákat fertőtleníteni kellett, nem az embereken használták (nem is mutatható ki cianid mérgezés egyetlen holttestben sem).

2011. febr. 5. 19:53
 60/70 Dick Esmen ***** válasza:
46%

(nem is mutatható ki cianid mérgezés egyetlen holttestben sem).

Mért,te vizsgáltad meg a holtesteket?

2011. febr. 5. 20:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!