Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen bizonyítékok szólnak...

Milyen bizonyítékok szólnak az úgynevezett "zsidó holokauszt" mellett vagy ellen?

Figyelt kérdés
NEM A VÉLEMÉNYEKRE VAGYOK KÍVÁNCSI, hanem tudományos bizonyítékokkal alátámasztott tényekre, és a forrásaikra!
2011. jan. 27. 17:12
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 A kérdező kommentje:

"Akkor mond már meg hogy milyen tudományos bizonyítékra vágysz."

Már írtam pár példát, olvasd végig az előző kommenteket is mielőtt felháborodsz.

2011. jan. 31. 19:55
 32/70 Dick Esmen ***** válasza:

A kérdező kommentje:

"Akkor mond már meg hogy milyen tudományos bizonyítékra vágysz."

Már írtam pár példát, olvasd végig az előző kommenteket is mielőtt felháborodsz.

Nos kedves kérdező,talán csak én veszlek téged komolyan,de magam sem értem mért vagyok olyan hülye hogy válaszolok.De!Nem írsz semmiféle tényeket csak azt írod hogy:"azokat hamisíthatták"meg hogy"ez nem tudományos bizonyíték".Én lehet hogy tudok tudományos bizonyítékot csak azt írd le hogy pl.milyeneket várnál.

2011. jan. 31. 20:14
 33/70 anonim ***** válasza:
41%

"Én lehet hogy tudok tudományos bizonyítékot csak azt írd le hogy pl.milyeneket várnál."

Szerintem a Kérdező elsősorban olyan tudományos bizonyítékokat vár, amik a Holokauszt meg nem történtét bizonyítják...

2011. jan. 31. 20:18
 34/70 A kérdező kommentje:

"Én lehet hogy tudok tudományos bizonyítékot csak azt írd le hogy pl.milyeneket várnál."

- A légi felvételek, amiken füst van

- Orvosszakértői vélemények amik a halál okaként cianid mérgezést tüntetnek fel

- A vegyészeti elemzések amik a falakban lévő magas cianid koncentrációról számolnak be

- A több millió elégetett ember hamvai

- Az égetéshez szükséges fa kitermelésének céljából kiírtott erdők

- Krematóriumok, melyek több millió holttestet képesek lennének elégetni ennyi idő alatt

Ilyesmire gondolok, de már ezt is leírtam, sőt nem csak én hanem az egyik kommentáló is.

2011. jan. 31. 21:05
 35/70 anonim válasza:
33%
ostobaaaaostobajajdeostoooobaaaaaostobaállat!!!!!!!!
2011. febr. 2. 23:45
 36/70 anonim válasza:
58%
nagyapám teteme jó lesz? te sötét bunkó paraszt?
2011. febr. 2. 23:49
 37/70 A kérdező kommentje:

"nagyapám teteme jó lesz? te sötét bunkó paraszt?"

Ejnye, ez tipikus hozzáállás. Ha nem tudod meggyőzni a másikat akkor megjegyzéseket teszel az intelligenciaszintjére, társadalmi osztályára, édesanyjára, stb... Ezzel csak saját magadat égeted le. Szerintem a nagyapád szégyellné, hogy csak ennyit tudsz hozzáfűzni ehhez a témához.

2011. febr. 3. 10:30
 38/70 anonim ***** válasza:
34%

ma 10:30

Az egyetlen, aki itt égeti magát, az te vagy.

2011. febr. 3. 10:44
 39/70 anonim ***** válasza:

Egyébként mi az hogy "zsidó holokauszt"?

Csak ők égtek, mások nem? Vagy csak ők számítanak, mások nem?

2011. febr. 3. 14:14
 40/70 anonim válasza:
32%

te beszélsz intelligenciáról, amikor egy történelmi tényt cáfolsz?

Gordon McFee szavaival: „a revizionisták abból a következtetésből kiindulva, hogy a holokauszt nem következett be haladnak visszafelé a tényeken, és azokat az előre rögzített végeredményhez alakítják. Más szóval, megfordítják a helyes metodológiát … feje tetejére állítva a tudományos kutatás bevett módszereit." A te jegyzőkönyved, amit nagy elánnal idefirkáltál, tudományosabb tény, mint a milliók holtteste? Sajnos a világ ennyi idő alatt sem tanult a történelméből, mert tele van olyan ostoba sötét emberekkel mint te Tudomány Kapitány!

2011. febr. 3. 18:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!