Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen bizonyítékok szólnak...

Milyen bizonyítékok szólnak az úgynevezett "zsidó holokauszt" mellett vagy ellen?

Figyelt kérdés
NEM A VÉLEMÉNYEKRE VAGYOK KÍVÁNCSI, hanem tudományos bizonyítékokkal alátámasztott tényekre, és a forrásaikra!
2011. jan. 27. 17:12
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 anonim ***** válasza:
52%

HAGGYÁTOK MÁR A NÜRNBERGI PERT!

Mindig csak ezzel tudtok jönni, de az eléggé megvolt vezetve. Pl. az Auschwitz-i táborparancsok azt mondta, hogy 4millió zsidót öltek meg ott, ma meg már 1,1 millióról beszélnek a történészek.

Az is érdekes, hogy anno, még azt mondták, hoy szappant meg lámpaburkot csináltak a zsidókból a gonosz nácik, ma meg már mindenki tudja: ez csak egy kitaláció volt.

Na meg persze a Nürnbergi perben, egy "szemtanú" azt mondta, hogy beküldték a zsidókat, aztán 5perc múlva már a gonosz nácik hozták is ki a hullákat, és ment is a következő csoport. Ez elég érdekes, mert a gázzal mi a franc lett? Kínában ugyanolyan gáz keletkezett, és a tűzoltó TELJES felszerelésben 50 méterre a zárt ajtótól, ahol volt a gáz volt, onnan rosszul lett, és kórházba kellett vinni. Na hát akkor, a nácik szuperképességekkel rendelkeztek, hogy nem lett semmi bajuk?

+ a gázkamra működése. Először azt mondták a "szemtanúk" , hogy a zuhanyrózsán engedték be. De ezt, hogyan lehetett volna kivitelezni? Mert az egész vízvezeték egy volt a táborban, tehát a németek is ellettek volna gázosítva.

Aztán azt mondták, hogy a kéményen engedték be a gázt.

Arról már nem is beszélek, hogy a több tonnányi irat közül EGYET SEM találtak, ami bizonyította volna, hogy "öljük meg a zsidókat".

Elég furcsa ez az egész.

Elég furcsa ez a történet.

2011. jan. 27. 19:58
 12/70 anonim ***** válasza:
Már ki nem unom...
2011. jan. 27. 21:30
 13/70 anonim ***** válasza:
10%

Mellette pl. ez szól:

[link]

"Ellene" pedig a történésznek nevezett, amúgy érettségivel sem rendelkező huszonéves David Cole youtube-videója.

2011. jan. 28. 06:00
 14/70 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező,Te kijártad a 8 általánost?
2011. jan. 28. 09:00
 15/70 Dick Esmen ***** válasza:
42%
Valóban,az tényleg nem tudományos bizonyiték hogy az emberek látták hogy elviszik a zsidókat.De ettől még minden ÉRTELMES ember tudja hogy volt holokauszt,az meg hogy a zsidók bőréből mindenfélét csináltak bármilyen hihetetlen igaz.Magam láttam egy ilyen falikárpitot.Persze az hogy láttam az nem tudományosan bizonyított.
2011. jan. 28. 17:23
 16/70 anonim ***** válasza:
58%

"Valóban,az tényleg nem tudományos bizonyiték hogy az emberek látták"

Akkor mi bizonyíték, ha ez nem?

A holotagadókkal az a probléma, hogy bármilyen mennyiségű bizonyítékot eléjük raksz, csak azt hajtogatják, hogy "nincs bizonyíték". Semekkora mennyiségű bizonyíték nem elég nekik, mert ezt előre eldöntötték, ugyanis a holotagadással céljaik vannak.

2011. jan. 28. 17:51
 17/70 Dick Esmen ***** válasza:
39%
utolsó:én tudom hogy volt holokauszt de gondolok az olyan...hmm...furcsa nézetű emberekre akiknek ez nem bizonyíték
2011. jan. 28. 17:54
 18/70 A kérdező kommentje:

Oké, még utoljára megismétlem: Tudományos tényekre vagyok kíváncsi, de ha így nem kerek akkor írok példát:

Az elégetettek hamvai (ugyanis ez sincs sehol), Ziklon-B-vel megölt táborlakók (senkinek sem mutatták ki a testében), légi-felvételek amiken füstölgő krematóriumok vannak, stb... NEM A SZÖVETSÉGESEK ÁLTAL ÍRT JEGYZŐKÖNYVEK, ÉS PROPAGANDA ANYAG! EZEK HAMISÍTÁSÁRA MÁR ÍRTAM IS PÉLDÁT.

Továbbá:

========

"a történésznek nevezett... David Cole..." - Senki nem nevezi történésznek, és a videójában nem állít semmit, mindent az ottaniak mondanak el.

"Kérdező,Te kijártad a 8 általánost?" - Egyetemre járok (nem a bölcsészkarra, hanem olyan képzésre aminek nem az ingyen-élés meg a füvezés a célja, hanem az hogy értékes tagja legyek a társadalomnak)

"...ettől még minden ÉRTELMES ember tudja hogy volt holokauszt..." - Tényleg? A középkorban minden, akkor értelmesnek számító ember tudni vélte hogy a föld lapos.

"Akkor mi bizonyíték, ha ez nem?" - Ez jó... Ez tényleg tetszik :P

"...én tudom hogy volt holokauszt..." - Csak nem az Orákulumhoz van szerencsém?

KÜLÖN KÉRTEM, HOGY NE ÍRJATOK VÉLEMÉNYT! AZ EGYÉBKÉNT IS OLYAN, MINT A S*GGLYUK (MINDENKINEK VAN, DE SENKIT NEM ÉRDEKEL A MÁSIKÉ)

2011. jan. 28. 22:04
 19/70 anonim ***** válasza:
55%

Na jó, kérdező, most már végkép hülye vagy.

a. Neked nem jó semmiféle bizonyíték. A szövetségesek ferdítenek, a németek hamisan tanúskodnak, a dokumentumok a hamisak, a túlélők hazudnak, a fényképek nem bizonyító erejűek.

b. Nem is vagy kíváncsi rájuk, csak a saját véleményedet szeretnéd hangoztatni, hogy aztán verhessed a melled, hogy fú de mennyire igazad van.

c. Szerintem elég hülye dolog a GyK-n várni a mindent eldöntő, megcáfolhatatlan bizonyítékot (javaslom keress fel egy történészt, vagy háziorvosod, gyógyszerészed)

d. Eléggé érzelmi alapon kezeled ezt a dolgot, úgyhogy felmerül a kérdés: Miben zavarna az téged, ha a nácik TÉNYLEG bűnösök lennének többmillió ember haláláért? Miben sértené az önérzetedet, hmm?

2011. jan. 28. 22:56
 20/70 anonim ***** válasza:

22:04

"A középkorban minden, akkor értelmesnek számító ember tudni vélte hogy a föld lapos."

Természetesen ebben is tévedsz.

[link]

2011. jan. 29. 03:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!