Milyen bizonyítékok szólnak az úgynevezett "zsidó holokauszt" mellett vagy ellen?
HAGGYÁTOK MÁR A NÜRNBERGI PERT!
Mindig csak ezzel tudtok jönni, de az eléggé megvolt vezetve. Pl. az Auschwitz-i táborparancsok azt mondta, hogy 4millió zsidót öltek meg ott, ma meg már 1,1 millióról beszélnek a történészek.
Az is érdekes, hogy anno, még azt mondták, hoy szappant meg lámpaburkot csináltak a zsidókból a gonosz nácik, ma meg már mindenki tudja: ez csak egy kitaláció volt.
Na meg persze a Nürnbergi perben, egy "szemtanú" azt mondta, hogy beküldték a zsidókat, aztán 5perc múlva már a gonosz nácik hozták is ki a hullákat, és ment is a következő csoport. Ez elég érdekes, mert a gázzal mi a franc lett? Kínában ugyanolyan gáz keletkezett, és a tűzoltó TELJES felszerelésben 50 méterre a zárt ajtótól, ahol volt a gáz volt, onnan rosszul lett, és kórházba kellett vinni. Na hát akkor, a nácik szuperképességekkel rendelkeztek, hogy nem lett semmi bajuk?
+ a gázkamra működése. Először azt mondták a "szemtanúk" , hogy a zuhanyrózsán engedték be. De ezt, hogyan lehetett volna kivitelezni? Mert az egész vízvezeték egy volt a táborban, tehát a németek is ellettek volna gázosítva.
Aztán azt mondták, hogy a kéményen engedték be a gázt.
Arról már nem is beszélek, hogy a több tonnányi irat közül EGYET SEM találtak, ami bizonyította volna, hogy "öljük meg a zsidókat".
Elég furcsa ez az egész.
Elég furcsa ez a történet.
Mellette pl. ez szól:
"Ellene" pedig a történésznek nevezett, amúgy érettségivel sem rendelkező huszonéves David Cole youtube-videója.
"Valóban,az tényleg nem tudományos bizonyiték hogy az emberek látták"
Akkor mi bizonyíték, ha ez nem?
A holotagadókkal az a probléma, hogy bármilyen mennyiségű bizonyítékot eléjük raksz, csak azt hajtogatják, hogy "nincs bizonyíték". Semekkora mennyiségű bizonyíték nem elég nekik, mert ezt előre eldöntötték, ugyanis a holotagadással céljaik vannak.
Oké, még utoljára megismétlem: Tudományos tényekre vagyok kíváncsi, de ha így nem kerek akkor írok példát:
Az elégetettek hamvai (ugyanis ez sincs sehol), Ziklon-B-vel megölt táborlakók (senkinek sem mutatták ki a testében), légi-felvételek amiken füstölgő krematóriumok vannak, stb... NEM A SZÖVETSÉGESEK ÁLTAL ÍRT JEGYZŐKÖNYVEK, ÉS PROPAGANDA ANYAG! EZEK HAMISÍTÁSÁRA MÁR ÍRTAM IS PÉLDÁT.
Továbbá:
========
"a történésznek nevezett... David Cole..." - Senki nem nevezi történésznek, és a videójában nem állít semmit, mindent az ottaniak mondanak el.
"Kérdező,Te kijártad a 8 általánost?" - Egyetemre járok (nem a bölcsészkarra, hanem olyan képzésre aminek nem az ingyen-élés meg a füvezés a célja, hanem az hogy értékes tagja legyek a társadalomnak)
"...ettől még minden ÉRTELMES ember tudja hogy volt holokauszt..." - Tényleg? A középkorban minden, akkor értelmesnek számító ember tudni vélte hogy a föld lapos.
"Akkor mi bizonyíték, ha ez nem?" - Ez jó... Ez tényleg tetszik :P
"...én tudom hogy volt holokauszt..." - Csak nem az Orákulumhoz van szerencsém?
KÜLÖN KÉRTEM, HOGY NE ÍRJATOK VÉLEMÉNYT! AZ EGYÉBKÉNT IS OLYAN, MINT A S*GGLYUK (MINDENKINEK VAN, DE SENKIT NEM ÉRDEKEL A MÁSIKÉ)
Na jó, kérdező, most már végkép hülye vagy.
a. Neked nem jó semmiféle bizonyíték. A szövetségesek ferdítenek, a németek hamisan tanúskodnak, a dokumentumok a hamisak, a túlélők hazudnak, a fényképek nem bizonyító erejűek.
b. Nem is vagy kíváncsi rájuk, csak a saját véleményedet szeretnéd hangoztatni, hogy aztán verhessed a melled, hogy fú de mennyire igazad van.
c. Szerintem elég hülye dolog a GyK-n várni a mindent eldöntő, megcáfolhatatlan bizonyítékot (javaslom keress fel egy történészt, vagy háziorvosod, gyógyszerészed)
d. Eléggé érzelmi alapon kezeled ezt a dolgot, úgyhogy felmerül a kérdés: Miben zavarna az téged, ha a nácik TÉNYLEG bűnösök lennének többmillió ember haláláért? Miben sértené az önérzetedet, hmm?
22:04
"A középkorban minden, akkor értelmesnek számító ember tudni vélte hogy a föld lapos."
Természetesen ebben is tévedsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!