Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Milyen bizonyítékok szólnak...

Milyen bizonyítékok szólnak az úgynevezett "zsidó holokauszt" mellett vagy ellen?

Figyelt kérdés
NEM A VÉLEMÉNYEKRE VAGYOK KÍVÁNCSI, hanem tudományos bizonyítékokkal alátámasztott tényekre, és a forrásaikra!
2011. jan. 27. 17:12
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 A kérdező kommentje:

Rendben. A föld lapos példa tényleg nem pontos, ezért elnézést kérek. Átfogalmazom: az emberek többsége tudni vélte...

"Neked nem jó semmiféle bizonyíték. A szövetségesek ferdítenek, a németek hamisan tanúskodnak, a dokumentumok a hamisak, a túlélők hazudnak, a fényképek nem bizonyító erejűek."

TUDOMÁNY! Tényleg senki nem tudja, mit jelent ez a szó?

- a győztesek jegyzőkönyvei nem tudományos bizonyítékok

- a tanúvallomás nem tudományos bizonyíték

- a fényképek holttestekről nem tudományos bizonyítékok

PONT AZ ELŐZŐ KOMMENTEMBEN ÍRTAM EGY-KÉT PÉLDÁT RÁ, HOGY MI AZ A TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK!

"Szerintem elég hülye dolog a GyK-n várni a mindent eldöntő, megcáfolhatatlan bizonyítékot" - Ha nem tudsz érdemben válaszolni, akkor inkább ne írj semmit!

Mielőtt valaki beszólogatna, olvassa el az előző kommenteket, és a véleményére még azután sem vagyok kíváncsi. Megismétlem: A KÉRDÉS NEM AZ VOLT HOGY "MI A VÉLEMÉNYETEK ERRŐL?"

2011. jan. 29. 10:16
 22/70 anonim ***** válasza:
0%
Kérdező, ha a haláltáborban történt tömeges elgázosításról nem is lehet meggyőzni, attól még az eisatzgruppék a Keleti-Fronton ugyanúgy leöltek kb. kétmillió embert. Mert ugye, "mint az közismert" (Schaffranektől idéztem) a népirtás nem csak és kizárólag a haláltáborok gázkamráiban történt.
2011. jan. 29. 13:56
 23/70 A kérdező kommentje:

Köszönöm. De tényleg, az első értelmes hozzászólás.

De az Einsatzgruppe-k feladatát, és tevékenységét illetően szintén csak feljegyzések, a "hiteles szemtanúk" vallomásai és a nürnbergi koncepciós per során kierőszakolt vallomások vannak. Nincsenek légi felvételek égetésekről, nyitott tömegsírokról, sem bármilyen emberi tevékenység nyomáról. Vannak fényképek amin német egyenruhába öltözött emberek koszos, "nyúzott", civil ruhás emberek körül sertepertélnek. Ezek sajnos nem tudományos bizonyítékok.

2011. jan. 29. 14:22
 24/70 anonim ***** válasza:
7%

Hadd tegyem már fel még egyszer a kérdést neked, kedves Kérdező?

Szerinted Hitler és a nácik milyen sorsot szántak az európai zsidóságnak kb. 1941 után?

2011. jan. 29. 18:12
 25/70 anonim ***** válasza:
Sokkal hihetőbb és tudományosabb hogy a németek sok alsóbb rendűbnek tartott szláv népcsoporthoz tartozó embereket rabszolgáknak vittek a munkatáborokba akik között sok volt a zsidó. Egyébként főként a németek-magyarok több ajánlatot is adtak a szövetségeseknek a munkatáborokban lévők átadásáról.
2011. jan. 29. 21:45
 26/70 A kérdező kommentje:

"Szerinted Hitler és a nácik milyen sorsot szántak az európai zsidóságnak kb. 1941 után?"

Egy Németországban dolgozó orosz történész tette közé azt a levelet, melynek tartalma a németek által megszállt területeken élő zsidóságra vonatkozott, és akiket Ukrajnába, illetve Szibériába telepítettek volna. Pavel Poljan elmondása szerint az 1940. február kilencedikén kelt orosz levelet Jevgenyij Csekmenyov - az ügyben résztvevő egyik orosz tisztviselő - írta az akkori szovjet külügyminiszter, Vjacseszlav Molotov számára.

A levél egy olyan német ajánlat megvitatásáról szól, melyben azt kérték a moszkvai kormányzattól, hogy több mint kétmillió zsidót szállíthassanak Lengyelországból, Ausztriából és Csehszlovákiából a Szovjetunióba. További részletekkel azonban nem szolgált az eredeti dokumentum. Poljan szerint a német levelet Adolf Eichmann és Alois Brunner írhatták az akkori berlini és bécsi zsidó emigrációs központok vezetőiként.

Mint kevésbé agymosott körökben ismeretes, a zsidók elszállítása (nem pedig a "kiirtás") lett volna az a megoldás, melyre a német vezetés a zsidókérdés végső megoldásként gondolt. Tudvalevő, hogy ekkor olyan tervek is felmerültek német szakértők fejében, hogy a zsidókat hajóra ültetik, és Madagaszkár szigetére viszik őket.

Bár Németország és a Szovjetunió között ekkor megnemtámadási egyezmény volt érvényben (a Molotov-Ribbentrop paktum), a szovjet vezetés szinte azonnal elutasította az ötletet - mondta Poljan. "Nem fogadhatjuk be ezeket a zsidókat. Van már itt nálunk is épp elég" - írta Csekmenyov Molotovnak.

Egyébként meg ha kérdezni akarsz, akkor tegyél fel egy saját kérdést, de ne ide irkálj! ITT ÉN KÉRDEZEK.

2011. jan. 30. 11:05
 27/70 Dick Esmen ***** válasza:
2011. jan. 30. 15:51
 28/70 anonim ***** válasza:
64%

"de ne ide irkálj! ITT ÉN KÉRDEZEK."

Maradj ilyen hülyének, ha jólesik.

2011. jan. 30. 15:58
 29/70 A kérdező kommentje:

" [link]

Megint csak azt tudom hangsúlyozni, hogy TUDOMÁNYOS bizonyítékra vagyok kíváncsi, nem meghamisított és kiforgatott jegyzőkönyvekre. Egyszer már leírtam azt is, hogy a szövetségesek a háború alatt is hamisították a német jegyzőkönyveket, parancsokat az ellenség dezinformálása végett.

2011. jan. 31. 07:23
 30/70 Dick Esmen ***** válasza:
Akkor mond már meg hogy milyen tudományos bizonyítékra vágysz.
2011. jan. 31. 14:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!